How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.

valla normal erkekler ve normal kadınlar arkadaşlarına, akrabalarına anlatmıyorlar cinsel hayatlarını.
keza eşimin bir akrabası arkadaşı hele de olduğum masada anlatsa kalkar giderim.

Zaten cinselligin legallesmesi degil midir evlilik?

Herkes biliyorsa ortaligi niye dağıttın? Düdüklü tencere gibi niye bu gürültü?

Neyse bacım kocanın koruması hoşuna gittiyse kaleye geçin.

Kendini kanitlamak için, anne babanin oldugu yerde sesli seks yapmak ok, biri bundan bisey deyince ok degil. Ama herkes seks yaptigini bilmesi ok çünkü evliler.

Ilk basta senaryo hostu felan ama tutarsizliklar reytingleri bozdu yaaa

Çünkü onlar herkeslerden farklı sevişiyorlar, seviştikleri için başları göğe ermiş.
Ve ben bilinçli olarak sesli seviştiklerini düşünüyorum artık. 🤷
Bence de bilinçli gibi . Çünkü eşi kendini o şekilde kanitliyomus

yani ben annemin kıkırdamalarını duyardım :KK70::KK70::KK70:
çocukken anlaşılmıyor da ergen olunca neden kıkırdandığı çözülüyor :KK70:
Duyan vardır mutlaka ama çoğumuz duymamışızdır. Bi de o insanların kendi evleri, düzenli seks hayatları falan var. Başkasının evinde misafirken kıkırdamasınlar bi zahmet 😂

Öncelikle konuda neden bu kadar gereksiz ayrıntı var. Bi ben mi takıldım acaba bu duruma.
Ayrıca kimse evli bir çift sex yaptı diye ayıplamaz bunu uluorta zevzek bir biçimde söyleyeni ayıplar zaten sizlik bir şey yokmuş. Ağlayarak eşin yanına gitme falan fazla drama queen bi davranış değil mi? Olayda herkes gereksiz tepki göstermiş gibi geldi bana.
Mesaja da cevap vermeyin kimsenin yuvası bu kadar küçük bir şeyden dağılmaz bi günah keçisi lazımmış sadece

Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
Siz de sevismiyor olsaydiniz belki bu adam sizi korumazdi. Adam çünkü karim beni mutlu edio ne var bunda diyo, önemli olan onun mutlulugu yani. Kendi mutlu olmasa bu kadar agzi düşük biri sizi satabilir demektir bu. Zira kuzeninin karisini ileri geri anlatmasini oturup dinledigine göre hak vermis demektir benzer bi duruma. Objektif bakamiosun.

Elalemin evinde o kadar aile üyesi varken sevişmek sorun olmuyorsa bu da olmamalı. Kadın terbiyesizlik etmiş ama tam da anlaşılır söylememiş. Siz ağlayarak eşiniz de bağırarak ortalığı ayağa kaldırıp asıl belli etmişsiniz her şeyi. Çok mu mutsuzsunuz siz de eşinizle kıyamam. Herkes duyabilir sorun yok ama ima edemezler mı diyorsunuz anlamadım ki :KK70: kuzeniyle buluşurken sizin işiniz ne? Neden elalemin yatak odasını dinliyorsunuz... Garip bir ailesiniz gerçekten.

bazı ailelerde böyle gizli yarışlar oluyor.
görünüşte herkesin arası iyi ama bir mevzu olsa da öne geçsem diye tetikte bekliyor insanlar.
eşi de herhalde fırsat bu fırsat diye ortalığı ayağa kaldırmış.

Kızlar nerede başlasam bilmiyorum.
Yeni evli sayılırız, evli olarak geçirdiğimiz ilk yaz. Eşimin ailesinin durumları ve aile bağları iyidir, Teyzesinin egede bir tatil bölgesinde müstakil havuzlu 3 katlı bir yazlığı var, 7 odalı 3 banyolu oldukça güzel bir yer. Eşimin annesi, büyük tryze ve küçük teyze (ev sahibi) oradaydı, bizi de çağırdılar.
Eşimin 2 tane evli erkek kuzeni(biri büyük teyzenin diğeri küçül teyzesinin oğlu) dahil biz de 3 genç çift gittik. Aramız iyiydi bir sorun yoktu. Hepimize ayrı odalar verildi çift olarak.
Biz normalde kendi evimizde neredeyse her gün birliktelik yaşıyorduk, oradayken eşim başlarda ailesinden çekindiği için 3-4 gün beraber olmadık, güzel zaman geçiriyorduk. Dediğim gibi eşimin ailesi rahattır, kıyafet, yeme içme hiç sorun olmaz, gerçekten de keyifli bir tatil oluyordu. Bazen biz gençler olarak ayrıca dışarı çıkıp takılıyorduk. Biraz uzun oldu ama genel olarak ortamı özetlemek istedim.
Eski konumu okuyanlar bilir eşim testis kanseri geçirdi biz sevgiliyken. Ama çok şükür atlattı. Bu durum cinsel hayatımızı etkilemedi aksine gayet iyi. Özellikle gururu kırılmasın diye eşimi hiç geri çevirmedim bu zamana kadar. Yazlıktaki 5. Günümüzde eşim artık dayanamadığını beni çok özlediğini söyledi. Benim için zaten ailesinin olmadı sorun değildi zaten ayrı odamızdaydık ve ben de çok özlemiştim. O gece birlikte olduk.
Olay tam da burada kopuyor.
Ben ertesi sabah kaktım tabi keyfim yerinde, aşağı indim mutfak salon birleşik. Büyük teyze ve eşi oturuyor. Onlara da bir sabah kahvesi yaptım. Kahvaltı hazırlayayım kalkmışken dedim, masayı donattım. O sırads uyuyordu evin geneli. Sonra küçük teyzenin gelini geldi. Bizim yan odamızda kalıyorlar. Oo günaydın erken kalkmışsın dedi. Ben de günaydın dedim. Büyük teyzemizin ve eniştenin yanında bana, ben bugün uyanamazsın diye düşünmüştüm dedi güldü. Ben hala anlamadım neden ki falan diyorum saf saf. Biz pek uyuyamadık da sayenizde dedi.
Kızlar başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar utandım ki büyüklerin yanında diyor bi de bunu. Rahatsız olduysa yine kenara çekip beni uyarabilirdi ama herkesin içinde çok kötü oldum. Kusura bakmayın dedim yukarı odaya çıktım, eşime anlattım. Ağlıyordum çok kötü. Eşim de kuzeninin yanına gitmiş hemen, senin karın böyle böyle yapmış diye, biraz da bağırdığını duydum bu ne demek oluyor falan dedi. Kuzen de çok sinirlendi ve aşağıya eşinin yanına indi bağırmaya başladı. Sen insanların hayatına karışmamayı ne zaman öğreniceksin dedi. Sonra kız da çirkinleşti iyice, bize siz aile terbiyesi almamışsınız, saygısızlar, mecbur muyuz sizi dinlemeye diye bağırdı. Ben şok içindeydim hiç konuşmadım kızlar. Eşim de benim karım ne yaptı, kimsenin kalbini kırmadı asıl senin yaptığın saygısızlık dedi. Sonra bana hadi gidiyoruz dedi. O ara kaynanamlr da bağırışlara aşağı indi herkes toplandı. Kuzen de çok sinirliydi kızın kolundan tuttu, sen de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğine benimle ilgilenseydin böyle olmazdık dedi.
Kızlar biz çıktık sonra valizlerimizi de alıp. Eşim beni bir otele götürdü. O gece orda kaldık. Sonrasında kuzeni eşimi arayıp çok özür diledi bir akşam yalnız buluşmak istedi dertleşmek için. Eşim bana sordu, tanam dedim. Ertesi gece buluştuk, alkol vs aldık. Kuzeni döküldü, meğer araları çok kötüymüş. Neredeyse her şey bitmiş. O gece de kavga etmişler. Kız, bizim kuzeni sürekli reddediyormuş. O gün kopuş noktası olmuş. Baya dertleşti bizimle eşimin kuzeni. Boşanmak istediğini söyledi. Belki bu tatil iyi olur diye düşünmüşler ama kız şu an ailesinin evine dönmüş. Kaynanam bizi arayıp özür diledi geri çağırdı. Ertesi gün kuzen tek, biz de eşimle 3ümiz geri döndük ama kimsenin yüzüne bakmıyordum. 1-2 böyle geçti. Sonra ben de alıştım sanırım. Normale döndü. O kızın kayınvalidesi olan teyzemiz de özür diledi benden. 5 gün daha kalıp evimize döndük kızlar. Bu konu bir daha hiç açılmadı.
Şimdi kuzen ile o kız boşanma aşamasında ve kız bana dün gece mesaj attı. Senin yüzünden yuvam dağılıyor mutlu musun yaptıklarından vs diyor. Kızlar ben ne demekiyim çok üzgünüm, sanki ben sebep olmuş gibi hissediyorum. Eşime söylemeli miyim bunu?
Ne değişik bir kadın zaten sorunlu bir evliliği varmış aklınca faturayı sana kesiyor, msj bile yazma asla karşılık verme ..

Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Anlatılır mı yahu? Anlatıyorsa bu saygısızlık demektir. Banane benden başkasının özel hayatının ne olduğu veya ne olmadığı? Siz bunu nasıl normal görüyorsunuz da ağzına çakmıyorsunuz eşinizin? Elin adamının kafasında neden böyle bir bilgi olsun? Şaşılacak şey. Herşeylerini bilip de ses konusuna takılmak bunun için ara bozmak da ayrı mesele. Sizin mahremiyet meseleniz çok başlarda problemli.

Valla bana senaryo geldi, hangi koca herkesin içinde ‘sen de benimle ilgilenseydin’ filan der Allah aşkına ya.
Dini o arada konu sahibine ilgi duymaya başlar ve konu sahibinin kalbi kipirdar al sana 2 sezonluk yaz dizisi 👏

bazı ailelerde böyle gizli yarışlar oluyor.
görünüşte herkesin arası iyi ama bir mevzu olsa da öne geçsem diye tetikte bekliyor insanlar.
eşi de herhalde fırsat bu fırsat diye ortalığı ayağa kaldırmış.
Ben konuya pek inanmadım Astro ama en çok kim sevişiyor yarışı değildir umarım bu :KK70: Konu sahibi onlar az sevişiyor ve kocası arkasında durmuyor diye çok mutlu olmuş gibi geldi bana sizlere de öyle geldi mi

Ben konuya pek inanmadım Astro ama en çok kim sevişiyor yarışı değildir umarım bu :KK70: Konu sahibi onlar az sevişiyor ve kocası arkasında durmuyor diye çok mutlu olmuş gibi geldi bana sizlere de öyle geldi mi
Ben de ya. Ve kendime çok şüpheciyim diye kızdım 🙄

Çünkü onlar herkeslerden farklı sevişiyorlar, seviştikleri için başları göğe ermiş.
Ve ben bilinçli olarak sesli seviştiklerini düşünüyorum artık. 🤷
Tabi öyle görünüyor. Kuzenler yarışa girmişler. Konu sahibi de başka modlara giriyor herşeyin farkında ama.

ben de inanmadım. eğer gerçekse de içler acısı.
kadın herkesin içinde ima ettiyse konuyu kapar geçersin. sussan üzerine atlayacak hali yok.
seslerinin yüksek olduğunu da kabul ediyor demek ki ona laf etmemiş.
e ne de olsa istediğini söyleyen istemediğini işitir demişler :)
yapıyorsan mute a al kendini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back