- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hayir 9 mayista bitiyor yarisma tulip . On hazirliklari yapiyoruz.e yarışma bitti mi be.Kim kazandı:)Du bakim.
Senin yaş boy kaç de bakim bana 150 boy varsa tamam ver ama fazlaysa çok sağlıklı değil kız hatun dediğin azıcık kıvrımlı olur
Bekar mıydın sen
Aşırı evli o
Katilsin bence de.Bizim için Yüklememek olacak o senin için yüklemekbak katıl bize çok bi kilon yok bi avazda kurtulursun
Bi avazda ne kız doğum mu bu
Ben geyikçiyim oda fırsat buldukça
Yeni yarışmanız hayırlı olsun
Bu gidişle buhar olup uçacaksınız
50’ydim ELLİ kiloydum bakalım bu hafta kaç vermişimCarsambaya kadar ortaya karisik. Sonra sadece burasi. Daha gecmise bakamadim orada.
At bir imza bos kagida.
Pardon ya yuklememek olacak tabi ki. Degistirdim.
Evliyim kız çoluk çocuk bir de kaynana sahibiyimSenin yaş boy kaç de bakim bana 150 boy varsa tamam ver ama fazlaysa çok sağlıklı değil kız hatun dediğin azıcık kıvrımlı olur
Bekar mıydın sen
Tövbe est neyin boyunu yazıyor sanki de özelden yazma gereği duyuyorboyunu ozelden yaziyor
Hepinize inanıyorum buradan zaferle ayrılacaksınız :)Sagol mavi. Buhar degil sivi olsak yeter.Sohbete gel , buraya da bekleriz.
Tövbe est neyin boyunu yazıyor sanki de özelden yazma gereği duyuyor
Kız hanny neden açıklamıyorsun boyundan ifşa olmazsın
Kilolari verdin sohbete geliyorsun simdi. Aralarda ne yaptin kimbilir.Aaaaa boş kâğıda imza atmam ya beni boşarsan gizlice
50’ydim ELLİ kiloydum bakalım bu hafta kaç vermişim
Evliyim kız çoluk çocuk bir de kaynana sahibiyim
Onemli olan boyu degil islevi ahaha.Tövbe est neyin boyunu yazıyor sanki de özelden yazma gereği duyuyor
Kız hanny neden açıklamıyorsun boyundan ifşa olmazsın
Hepinize inanıyorum buradan zaferle ayrılacaksınız :)
Kilolari verdin sohbete geliyorsun simdi. Aralarda ne yaptin kimbilir.
Onemli olan boyu degil islevi ahaha.
Bu kez ben de inaniyorum yarisma sonunda 55 olmazsam bu isi birakicam .
Tanıdık mı bar kız ondan mı açıklamıyon kaynanayı özellikle belirttin işkillendim bol maveralı galiba durumAaaaa boş kâğıda imza atmam ya beni boşarsan gizlice
50’ydim ELLİ kiloydum bakalım bu hafta kaç vermişim
Evliyim kız çoluk çocuk bir de kaynana sahibiyim
Gülme o zaman gülersen kilo alacağını düşün
Kahkaha attım üstelik fıtığım da çok acıyor öyle manyak gibi gülmemem lâzım benim
Kilolari verdin sohbete geliyorsun simdi. Aralarda ne yaptin kimbilir.
Tanıdık mı bar kız ondan mı açıklamıyon kaynanayı özellikle belirttin işkillendim bol maveralı galiba durum
Çok pis gaza geldimKilolari verdin sohbete geliyorsun simdi. Aralarda ne yaptin kimbilir.
Sen bu kilolari ucer ucer nasil verdin bir citlat bize.Valla boyum da işlevim de çok güzeldir bir vileda yapar cam silerimkifüfufüüüüüyyytttt ( bu ıslık sesi oluyor )
Kaynanasini sevmedigini soyluyor, boyunu soylemiyor tanidik cikar diye .Tanıdık mı bar kız ondan mı açıklamıyon kaynanayı özellikle belirttin işkillendim bol maveralı galiba durum
Çok mantıklı bu işi bırakma olayı
Isteyen yazsin ben yazmam.Kızlar ölçülei de yazalım bence
Gülme o zaman gülersen kilo alacağını düşün
Geçmiş olsun
Kaynanasına söverekSen bu kilolari ucer ucer nasil verdin bir citlat bize.
Bende filden halliceyim basenlerden onay çıkmıyor ölçüme yönetim bende değil üst 38 ve 36 arası değişiyor alt 38 dar 40 beden bol gelen bi tipim benKızlar ölçülei de yazalım bence