- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kim ben aaaaa kız ben gibi gelin yeryüzünde yok gelmedi daha , ama valla şöyle Ferhunde gibi bi tanesi lazımdıki çatır çatır cevap verseydi , saygı saygı diye diye haşa huzurdan tepeme çıktı kvalideKaynanasına söverek
Pardon överek
Bizede özelden yaz ulu orta olmamış olur
Yeni topik acildi , yeni pozitif enerjiler bence bu kez daha iyi olacak. O is bende.Çok pis gaza geldimramazan sonuna kadar en az 5 kilo vermem gerek elbise bakcam ben dananın kuyruğu kopacak sen ona sığmazsın diyebdalga geçen tiplerle alışveriş etcem
Ya ben mezureyi bulamadim ki. Iki aydir ariyorum. Ev cok duzenli oldugundan bulamadim.
Benim de oyle armutuz biz.Bende filden halliceyim basenlerden onay çıkmıyor ölçüme yönetim bende değil üst 38 ve 36 arası değişiyor alt 38 dar 40 beden bol gelen bi tipim ben
hannaz hic oyle kimseye kotu konusmaz bakiyorum yine dalmis birine diyorum. Ha tamam kaynanasiymis diyorum.Kaynanasına söverek
Pardon överek
6. Kural uymadıSağlıklı kilo vermeler dilerim fit fit gezelim inşallah
Sen 7. takimdasin zaten senin yerin saglam.Hepimiz oyle gezelim hem de yaz gelmisken.
Canı sıkkındı naptı bilmiyorum. Uarına da elti kvalide ağırlayacak kahvaltıda hazıtlık mı yapıyor acaba
Hedefini verilen saat araliginda tutturan en yakin kisi/kisiler tek kupayi alsin.Ben şu tahmin oyunu kısmını sevmedim
Ne kadar kilo vereceğimi nereden bilebilirim ki 100 gramla kupa kaybetmek falankilo vermeye mi odaklanım tahminimde ki kiloya ulaşmayı mi amaclayayim bence bu beni gerer
Eee kolay degil calismak kolay gelsin sana. Iki taki kursuna gidiyorum diye yoruluyorum ben.kııızzzlarrrrrr
anammm şimdi oturdum
1 sat önce geldim eve
dün 8 de işten çıktım arkadaşlarla buluştuk
iki tek atmak istediler
bugünde 6 ya geliyordu çıktığımda
çok yoğunum
işi nasıl oturtacağım bilmiyorum.
yeni konu açmışsın A AklinYolu1
okuyayım bir geçmişi
TARIH | A AklinYolu1 |
| N nscckts |
|
|
|
|
---|---|---|---|---|---|---|---|
Kupa/Yildiz Sayisi | |||||||
Menu Bildirimi | |||||||
Tarti Bildirimi | |||||||
Haftalik Hedef Kilosu | |||||||
9 MAYIS 2018 | |||||||
16 MAYIS 2018 | |||||||
23 MAYIS 2018 | |||||||
30 MAYIS 2018 | |||||||
6 HAZIRAN 2018 | |||||||
13 HAZIRAN 2018 |
Merhaba. Ilk sayfadaki 6 kurali kabul ediyorsan tabi ki katilabilirsin.Ben de katılmak istiyorum Kararlıyım artık gitsin kilolar
Evettt kabul ediyorum.Merhaba. Ilk sayfadaki 6 kurali kabul ediyorsan tabi ki katilabilirsin.
Kendini bize tanitir misin o zaman. Kilo verme seruvenin, varsa kilo vermene engel rahatsizliklarin , burcun vs vs.Evettt kabul ediyorum.