Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Gubaydin arkadaslar. Yine apar topar çıktım evdeb. Kahvaltı hazırlayanladim. Çekmeceye bir şey koyma huyu da edinemedim :KK43: bir büyük fincan türk kahvesi icrcegim. Öğlen çorba salata. Et yemeği varsa çorba yerine onu alırım. Akşam kabak. N nscckts

Ben de kursa gidiyorum arkadasla kahve icicez.

@Hannaz maras dondurması yiyebilirsin
@fatma7454 stres de sana kilo aldırıyor bence.zor bi haftaydı senin için.
_Makaron_ _Makaron_ sudan ziyade , ayran sut corba demiştim. Suyu mecbur içiyoruz:)
@Mitsuomi ben haftalik hedefime ulaştım diyeyim.kendime latte ısmarlıyorum simdi :) Sizin regl bitsin yuklenin.
Ayran sadece yatmadan önce içiyorum. Diyetisyen öyle demişti. Çorba vicdan çorbası içiyorum diğer çorbalar ağır 600 kaloriyi buluyor. Süt de kalorili az içiyorum sadece günde 1 sütlü kahve içinde. Sıvıyı su, yeşil çay, ödem çayı şeklinde alıyorum genelde.

gunaydın canlar

bugunku menum
sabah 2 bardak ayran
2 yumurta omlet
3 erık
5 badem
3 cevız
2 fındık
1 salatalık
2 dılım peynır

oglen sekersız cay ve kahve

aksam et ızgara ayran salata

Canim iciyorum o ikis8ni bal ile katistirip
Ust solunum yolu enf gibi bir sey benimki
Bogazlarim yaniyor oksuruk burnum tinali dislerimde agri gozlerim akiyor
Agzimda aftlar cikmis vs

Bir kac gun surer. Vitamin C de aliyor musun. Limonlu cay ic, bol sivi al , vucuttan toxinlerin atilmasi onemli .

Benim eksim var mı acaba ya
Sanmiyorum. :dondurma:

Ayran sadece yatmadan önce içiyorum. Diyetisyen öyle demişti. Çorba vicdan çorbası içiyorum diğer çorbalar ağır 600 kaloriyi buluyor. Süt de kalorili az içiyorum sadece günde 1 sütlü kahve içinde. Sıvıyı su, yeşil çay, ödem çayı şeklinde alıyorum genelde.
Cok ilginctir yatmadan once cacik icince etkisini goruyorum, yogurt yeyince sabit kaliyorum. :KK53:
Sabah ben varım siz yoksunuz , akşam da ben yokum :KK70:

Gece kuslariyiz biz. :confused:

Bir kac gun surer. Vitamin C de aliyor musun. Limonlu cay ic, bol sivi al , vucuttan toxinlerin atilmasi onemli .

Sanmiyorum. :dondurma:

Cok ilginctir yatmadan once cacik icince etkisini goruyorum, yogurt yeyince sabit kaliyorum. :KK53:

Gece kuslariyiz biz. :confused:
Ben de cacıklı deneyeyim salatalık su zaten bir şey olmaz :KK70:

Aynen oyle. Bakalim yarina etkisi olacak mi. :dondurma:

Kafaya koyunca oluyor mu mac. :confused:Oluyorsa ben de koyayim kafaya. :KK53:
3 senedir kafaya koymuyordum. En ufak bişeyde millete posta koyuyodum. Doğum günüme kaldıı 14 gün. 31'e manitalı girmeye and içtim, çok yalnızım anasını satim :KK70: 7 ay önce durduk yere posta koyduğum ve sadece 1 kere görüştüğüm çocuğa dün yoklama çektim. O da sıcak davrandı bi daha görüşmeye karar verdik. Gene olmazsa böyle şansın içine edim diycem puhahahah

baska dıyet topıgıne adını yazdıran mı var
ben bu topıgın sahıbı olsam baska dıyet grubuna adını yazdıranı burdan derhal cıkarırdım hıc acımazdım gıtsın orda devam etsın derdım

sen nıye bukadar ınsaflısın :KK70:
Uyari olsun diye yazmıştır yoksa lucky acimaz.
Kızlar ben menumu musait zamanlarımda yazacam.Eksi verebilirsiniz.Benim bu is benim zihin dinginlinin a.na koyuyor ilk defa boyle kaba konustum belki ama illallah bu meslek illalah kafa beyin kalmiyor.Okadar çok ayrıntı ,kafa yorma, insanlarla devasa bir uğraşma varki (sadece hasta degil enaz onlar yoruyor.Arada cok kaliyorsun mesela.Sonra mesela yogunluktan beynin s.k.l.yor .Fazla mesailer arkadasimiz.Bir hemsire normal kalabiliyorsa bravo derim.Bilgilerden cok haberdar olmayabilirim beni arkadaş hatrına etiketlerseniz sevinirim.Gribim cokk fena yatip dinlenmelik halsizlik agri ;bazı nöbetler inanılmaz yogun ve yanindaki yeni veya yavaşsa rahatsa ki çoğu nobet oyle; eben s.k.l.y.r Bizde gripsen de rapor alınmaz.Adamin alnını karislarar.
Bana biraz esnek olursanız sevinirim.Kkda konu okuduğumu görür buraya hakimolmadigimi görürseniz izahı var.Stresimi aliyor dert okumak.
Menume gelince Inanın ne yediğimi ben de bilmiyorum bazen nöbetlere gore.Kisiyorum kismaya calisiyorum uc beyazi.Neydi un seker...Bak kafa gitmis.

Son düzenleme:
Kızlar ben menumu musait zamanlarımda yazacam.Eksi verebilirsiniz.Benim bu is benim zihin dinginlinin a.na koyuyor ilk defa boyle kaba konustum belki ama illallah bu meslek illalah kafa beyin kalmiyor.Okadar çok ayrıntı ,kafa yorma, insanlarla devasa bir uğraşma varki (sadece hasta degil enaz onlar yoruyor.Arada cok kaliyorsun.Beynin s.k.l.yor .Bir hemsire nirmal kalabiliyorsa bravo derim.Bilgilerden cok haberdar olmayabilirim beni arkadaş hatrına etiketlerseniz sevinirim.Gribim cokk fena yatip dinlenmelik halsizlik agri ;bazı nöbetler inanılmaz yogun ve yanindaki yeni veya yavaşsa rahatsa ki çoğu nobet oyle; eben s.k.l.y.r Bizde gripsen de rapor alınmaz.Adamin alnını karislarar.
Bana biraz esnek olursanız sevinirim.Kkda konu okuduğumu görür buraya hakimolmadigimi görürseniz izahı var.Stresimi aliyor dert okumak.
Menume gelince Inanın ne yediğimi ben de bilmiyorum bazen nöbetlere gore.Kisiyorum kismaya calisiyorum uc beyazi.Neydi un seker...Bak kafa gitmis.
haha Tulipacım ya nasıl sıtkın sıyrılmışsa artık bombalamışsın peşpeşe kıyamam, geçmiş olsun.

3 senedir kafaya koymuyordum. En ufak bişeyde millete posta koyuyodum. Doğum günüme kaldıı 14 gün. 31'e manitalı girmeye and içtim, çok yalnızım anasını satim :KK70: 7 ay önce durduk yere posta koyduğum ve sadece 1 kere görüştüğüm çocuğa dün yoklama çektim. O da sıcak davrandı bi daha görüşmeye karar verdik. Gene olmazsa böyle şansın içine edim diycem puhahahah

Iyi ya olmadi siradakiii........:dondurma:

Kızlar ben menumu musait zamanlarımda yazacam.Eksi verebilirsiniz.Benim bu is benim zihin dinginlinin a.na koyuyor ilk defa boyle kaba konustum belki ama illallah bu meslek illalah kafa beyin kalmiyor.Okadar çok ayrıntı ,kafa yorma, insanlarla devasa bir uğraşma varki (sadece hasta degil enaz onlar yoruyor.Arada cok kaliyorsun mesela.Sonra mesela yogunlukran beynin s.k.l.yor .Bir hemsire normal kalabiliyorsa bravo derim.Bilgilerden cok haberdar olmayabilirim beni arkadaş hatrına etiketlerseniz sevinirim.Gribim cokk fena yatip dinlenmelik halsizlik agri ;bazı nöbetler inanılmaz yogun ve yanindaki yeni veya yavaşsa rahatsa ki çoğu nobet oyle; eben s.k.l.y.r Bizde gripsen de rapor alınmaz.Adamin alnını karislarar.
Bip bipp tulipadan argo sozler duymak iyiymis. :confused:

Acimam tabi kurallari bastan yazmisim degil mi? :KK70:

Ben diyet topiklerinde gezme kafasini anlayamiyorum. Bu topik diye soylemiyorum, kim olursa olsun, tek diyet topiginde takilmayan , her gun bildirim yapmayi kafasini koymayan kolay kolay kilo veremez. Ak1 sozu. :cool:

Ek: Kimsenin isine bi sey dedigim yok, herkes kendine gore yorgun ve mesgul ama buraya yazdigim zaman ben daha cabuk kilo veriyorum sizi bilmiyorum. :KK8:

Iyi ya olmadi siradakiii........:dondurma:

Bip bipp tulipadan argo sozler duymak iyiymis. :confused:

Acimam tabi kurallari bastan yazmisim degil mi? :KK70:

Ben diyet topiklerinde gezme kafasini anlayamiyorum. Bu topik diye soylemiyorum, kim olursa olsun, tek diyet topiginde takilmayan , her gun bildirim yapmayi kafasini koymayan kolay kolay kilo veremez. Ak1 sozu. :cool:

Ek: Kimsenin isine bi sey dedigim yok, herkes kendine gore yorgun ve mesgul ama buraya yazdigim zaman ben daha cabuk kilo veriyorum sizi bilmiyorum. :KK8:
Öyle de oldu zaten önceki sezon sonunda tanık olduk
Gidenlerden hiçbiri kilo veremedi o gidenlerde bütün diyet topiklerine ismini yazdiranlardi

Oyuzden bir gruba giriyorsan hem gruba hem kendine sadık kalacaksın ki bir işe yarasin yoksa laylaylom

Ben diyorum sen insaflisin ben olsam acimam direk yollarım kuralı ilk sayfada yazdın farkedildigi anda silinir dedin kabul Edip geldik uymayan bizim motivemizi düşürmeden uçan kuşlara selam söylesin :)

X