Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

bugun yenı evlıyken evımı zıyarete gelen teyzeler ıcın gıyındıgım elbıse mı gıydım
ozamanlar 65 kıloydum
80 kıloyla nasıl sıgdım o elbıseye gercekden saskınım :KK70:
Bazi elbiselerin kaliplari buyuk oluyor . Ben de bugun 75 iken giydigim kotu giydim uzerimden dusuyordu.58 e duseyim bazi giysilerimi kaldiracagim. Bazilarini temizlik bezi yapacagim. :KK70:

Haftaya yeni bi ben cikacak ortaya. :cool:

Bazi elbiselerin kaliplari buyuk oluyor . Ben de bugun 75 iken giydigim kotu giydim uzerimden dusuyordu.58 e duseyim bazi giysilerimi kaldiracagim. Bazilarini temizlik bezi yapacagim. :KK70:

Haftaya yeni bi ben cikacak ortaya. :cool:

benım suan gardılobum cok ıdeal enfes oldu :KK70: ne gıyecegımı sasırıyorum kararsız kalıyorum bı anda bırsuru secenek cıktı kılo verınce :KK70:

benım suan gardılobum cok ıdeal enfes oldu :KK70: ne gıyecegımı sasırıyorum kararsız kalıyorum bı anda bırsuru secenek cıktı kılo verınce :KK70:
Aslinda benim kiyafetlerim hazir ama ben 59 olmadan utaniyorum sanki giymeye. Takinti oldu bende. Hep eski ve buyuk seyleri giyiyorum. Kabak cekirdegi gibi acilicam haftaya . :KK70:

valla hıc acımam
umrumda olmaz
burası sarmamıs demekkı baska heyecan arıyorsa buyursun gıtsın hatta zahmet etmesın ben gondereyım der gonderırım :KK70:
Bilmiyorum demek ki biz yetmiyoruz yetiremiyoruz , olmadi yetiremedim diyen Sener Sen 7 ise birden girmisti. :KK70:

Aslinda benim kiyafetlerim hazir ama ben 59 olmadan utaniyorum sanki giymeye. Takinti oldu bende. Hep eski ve buyuk seyleri giyiyorum. Kabak cekirdegi gibi acilicam haftaya . :KK70:

Bilmiyorum demek ki biz yetmiyoruz yetiremiyoruz , olmadi yetiremedim diyen Sener Sen 7 ise birden girmisti. :KK70:
:KK70:
kurallar yazıyor canım
okudum kabul ettım benı alın dıyenlere ekstra tercumanlık kesıntısı yapıp eksılerı basalım
kupalar da bana kalsın :KK70:

Ben 55 leri gorucem bu kez , beraber gorseydik iyiydi. :dondurma:

@_SinsireLLa_ menu bildirmek zor geliyor dimi. Ondan gelmiyon. :KK70:
kız menu bıldırmenın nesı zor
yemek daha zor
hazırlıyosun agzına atıp cıgnıyorsun yutuyorsun sındırıyorsun bırde bunun atık durumu var bırsuru ıs
yazmak en kolayı
yemeye usenmeyen yazmaya da usenmez :KK70:

kız menu bıldırmenın nesı zor
yemek daha zor
hazırlıyosun agzına atıp cıgnıyorsun yutuyorsun sındırıyorsun bırde bunun atık durumu var bırsuru ıs
yazmak en kolayı
yemeye usenmeyen yazmaya da usenmez :KK70:
Diyor ki beni taslarsiniz ben yazmam, o bakimdan yazmaz. Yoksa yazar yani ne olacak.

Yazsa kendisi icin daha iyi olacak. Farkinda degil. Bi anlatamadim su kizaaaa. Dilimde tuy bitti. :KK70:

Diyor ki beni taslarsiniz ben yazmam, o bakimdan yazmaz. Yoksa yazar yani ne olacak.

Yazsa kendisi icin daha iyi olacak. Farkinda degil. Bi anlatamadim su kizaaaa. Dilimde tuy bitti. :KK70:
he dogru demıs ben taşlarım mesela
cıkolata yedım derse ıyı yedın aferım basın goge erdımı derım
yedın yedın şiştın zaten daha ne yıyon derım :KK70:
burası dıyet topıgı ne lokumu revanısı cıkolatası derım
sende duyuyormusun mıtsuuu

N nscckts menu icin son gun yarin. Eksileri artilari yolluyorsun bana. Ben de ilk sayfaya ekliyorum.

-10 yildiz bir kupanin gitmesi demek. :KK12:

he dogru demıs ben taşlarım mesela
cıkolata yedım derse ıyı yedın aferım basın goge erdımı derım
yedın yedın şiştın zaten daha ne yıyon derım :KK70:
burası dıyet topıgı ne lokumu revanısı cıkolatası derım
sende duyuyormusun mıtsuuu
Lokumlar revaniler havada ucusuyor. Bu hafta kilo vermesinler de goreyim ben onlari. :KK53: Ben de bilirim mocha icmeyi ama sadece latte iciyorum. :KK45:

X