- 28 Temmuz 2017
- 2.663
- 6.729
- 27
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.261
Hemen çık yola ancak gelirsin bak bir taraftan dans ediyorum bir taraftan size yazıyorum bi taraftan soğan doğruyorum nasıl bi pilav aşkım varsa :)))Bir tabak daha koy sofraya
Afiyet olsun . En iyisini sen yapiyorsun. Sen daha yolun basindasin, o yogurtlu kabaklar tamamen baslangic.Yediniz mi yemeklerinizi canolaaar ben de birazdan yiyeceğim öğlen yoğurtlu kabak yedim bu gidişle yeşile dönecem
Maaşallah daha yemeden eritmeye başlamışsın kııızHemen çık yola ancak gelirsin bak bir taraftan dans ediyorum bir taraftan size yazıyorum bi taraftan soğan doğruyorum nasıl bi pilav aşkım varsa :)))
Bende şimdi hazirliciiiim 7 gibi yemek olayını bitirmem gerekli.Yediniz mi yemeklerinizi canolaaar ben de birazdan yiyeceğim öğlen yoğurtlu kabak yedim bu gidişle yeşile dönecem
Tamamen pilav etkisiMaaşallah daha yemeden eritmeye başlamışsın kııız
Becerikli hatunsun vesselam
Tamam canim bende varimKizlar 4 hafta kaldigi icin kilo verme isini hizlandiriyoruz.
Bir hafta soyle bir odevimiz var , asidik/ alkali yiyecekleri arastiriyoruz. Bu hafta degil de , gelecek hafta eslestirme yapip menuleri ona gore yorumluyoruz.
Katilmak istemeyene - puan yok, ama katilana her gun +2 puan var.
Simdi kimler katilmak istiyor. Izdiham olmasin lutfen.
@ A AklinYolu1
@Muttapa7555
@zinnia
@krizantem3
@tulipa
@Samsonn
@kokulusabun
@Esenmine
@@_SinsireLLa_
Sena616
A Ada_ayaz
Haftalik hedefin ve menunu de bildirir misin ?Tamam canim bende varim
Halihazırda ki bilgilerimle bu menü baştan aşağıya asidik diyebilirim.A AklinYolu1 hedefim: 60.3
Gram gram gitmesine razıyım:)
Menüm:sabah 2 ev poğaçası çay
Öğle: kahve
Akşam: makarna 1 tbk ve yoğurt
Muttapa7555
Oyle mi nereye gidiyorsun.Halihazırda ki bilgilerimle bu menü baştan aşağıya asidik diyebilirim.
A AklinYolu1 Pazartesiye kadar çok online olamayabilirim. Ufak bi seyahate çıkıyorum yarın sabah.
Balkanlar. :)Oyle mi nereye gidiyorsun.
Spesifik bir yer soyleseydin sasardim . Is mi tatil mi.Balkanlar. :)
Birini görmek için diyeyim, suspense tavan yapsın.Spesifik bir yer soyleseydin sasardim . Is mi tatil mi.