Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

A AklinYolu1 hedefim: 60.3
Gram gram gitmesine razıyım:)

Menüm:sabah 2 ev poğaçası çay
Öğle: kahve
Akşam: makarna 1 tbk ve yoğurt
Muttapa7555 Muttapa7555
Sindy bu ne böyle poğaça evde olunca farketmiyor canım yine aynı oda yetmiyor üstüne makarna mi yiyeceksin yani değiştirme şansın varsa değiştir makarnayı

A AklinYolu1 Ben varım nedir ödev ne şekilde yapılacak
Iki gruba ayrilacagiz.

Bir grup alkali yiyecekleri , bir grup asidik yiyecekleri arastiracak.

Ben iste sorular sorabilirim. Oyle yazili odevler degil.

Alkali yiyecekler ne yapar seklinde.

Bunu grup icinde burada tartisacaksiniz. Oyle copy paste yok lutfen onemli olan bilgiyi sindirmek.

Bu hafta arastirma asamasi.

Sindy bu ne böyle poğaça evde olunca farketmiyor canım yine aynı oda yetmiyor üstüne makarna mi yiyeceksin yani değiştirme şansın varsa değiştir makarnayı
:KK53::KK53:

Kiz o nerelerden geldi biliyor musun sen. :KK70:

Haklısın çok karbonhidrat oldu yok ev poğaçasında katı yağ yok diye öyle yazdım
Yeme olayını kapattım yani makarnayı gömmüş bulunuyorum evde ne pişerse onu yiyorum kızartma da vardı çatal bile almadım yarın dengelemeye çalışıcam

Haklısın çok karbonhidrat oldu yok ev poğaçasında katı yağ yok diye öyle yazdım
Yeme olayını kapattım yani makarnayı gömmüş bulunuyorum evde ne pişerse onu yiyorum kızartma da vardı çatal bile almadım yarın dengelemeye çalışıcam
Benimki nacizane tavsiye canım yoksa yargılamak değil yani... farkındaysan çikolataya yorum yapmıyorum zayıf noktan diye ama diğerlerinde tam gaz :))))

Eski menülerimi bilse neler derdi acep:p

Eskiye göre iyi dimi ya en azından gram da olsa veriyorum almıyorum bu bile teselli bana:KK53:
Yavas yavas oluyor bu isler. Diyetteysek diye surunecek degiliz. :KK70:
Benimki nacizane tavsiye canım yoksa yargılamak değil yani... farkındaysan çikolataya yorum yapmıyorum zayıf noktan diye ama diğerlerinde tam gaz :))))
Aynen benim lattem neyse onun cikolatasi da o . :KK70:

20902319_1447604785309217_7194316348195864576_n.jpg

Seni CIA ajanligina atayacagiz. :KK70:
Kaybolmak demisken... Benim evde hep tokalar coraplar kayboluyor. Almaktan biktim.:KK45:Sizin evde de oyle mi.
Çocukların elleri heryere yetiştiğinden beri çocukların tokalari, kalemleri silgileri de kaybolur. Çoraplar bende yalnız, onlar kaybolmuyor:KK70:

X