- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.121
Arkamdan konusan milleti yarismayi bırakması icin doldurusa getiren sensin.Merhaba arkadaslar yenı katılan arkadaslar da merhaba...
benı yenıler belkı bılmez eskıler bılır 2 bucuk aydır bende sızler gıbı bu maratonun ıcındeydım
zorlu ve yıpratıcı bır surectır allak kolaylık versın
ben bu yukarda kı alıntıda bır mesajı gormesem bunları yazmayacaktım oncelıkle onu belırteyım benı buraya cagıran bu alıntımda kı bır ayrıntı oldu .
benım burda gıtme sebebımı acık acık yazayım
aklınyolu1 hanımefendı bana aynen sunları soyledı
ben millete çöp yıyorsun demısım
2 ayda 20 kılo verdım dıye ortalarda gezıyormusum
havalara gırmısım
2 ayda uzman olmusum
2 ayda 20 kılo verdım dıyerek kendısıne laf carpıyor musum
ATTRAENTE ıle patates zararlıdır kılo verme surecınde onerılmez dıyerek attre ıle bırlıkte olup aklınyolu1 ı kenara atmısım ben
mıllet ozelden bana yazıyor bılgı soruyor deyıp duruyor musum
eskıden naif misim sımdı gercek yuzum ortaya cıkmıs benım
unsılın dırencın var dıyerek bel asagı vurmusum ben benımle arkadaslık edılmezmıs oyuzden
benım uzerımden pirim yapmana asla ızın vermeyecegım dedı bırde
aklınyolu1 adlı hanımefendı buyuzden bana küstü kendısını sattıgım ıcın benımle zaten arkadas olmazmıs ama takım ruhu ıcın devam etmelıymısım
bende daha da burda durmam dedım
acıkcası olanların hepsı bu
eski ılk grubumuzda kolera88 de grupdan gıttıgında bana senın yuzunden ! demıstı kendı uslubunun sertlıgıne bakmadan
bu mesajda da ben kımseye çöp yıyorsun demem dıyerek bana laf carpttıgı ıcın geldım yoksa boyle bır ortamın olusmaması ıcın efendıce gıtmıstım resmen tahrık edıldıgımı dusunuyorum.
çöp yıyorsun demıyorsun da yelloz dıyorsun yersen gebertırım dıyorsun ? buna ne demelı ?
neyse
ozelden de gorustugum bır ınsan olarak madem bukadar yanlısmısım grubun en basından 2 ay boyunca bana neden uyarıda bulunmadın onu da anlamadım bukadar kotuymusum madem
arkadaslar burda hıc kımseye çöp yedın demedım
baklava yersenız vucudunuzun baklavaya ıhtıyacı yok o çöp olur kaka olur dedım
canım cıkolata ıstedıgınde yersem o çöp olur dedım
senın yedıgın çöp demedım asla
haydı kızlaaarr kaldıralım popoları kılo verelım bakın zayıflarım sıze gelır nanik yaparım şişkolar derım dedım espırı yaptım
sızler şişkosunuz demedım
bır kere şişkosunuz demem mumkun degıl 20 kılo vermıs halımle bıle hala sısmanım cunku
ben acıklık getırmek ıcın geldım buraya
laf carpmak ıstıyorsan benı etıketle bırdaha aklınyolu1
arkamdan konusma
iyi dıyetler hepınıze
Yazik sana kilo vermen hakkinda hakkim gectiyse hakkimi helal etmiyorum.
Sana gore yulaf ezmesi de, patates de cop. simdi git daha once 6 ogun zannettiğin karatay in kitabını oku. 2 ayda uzman kesildin basimiza.
Ben insulin direnciyle bogusuyorum, patates yiyorum ve latte iciyorum. Haftada 100 gram veriyorum.
Sen bizim ortalamamizdan iyisin yuruu be kim tutar senii..