- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.081
Tartılar nerde yahu 2 saat kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He 62 öyleydi valla şimdi 8 yıllığa doğru gidiyeaaa6 sene onceki kilondu dimi.:)
Aynen benim de...
Plank cok zor be fatma. 10 sn bile yapamiyorum onu ama mekik cekerim.:)Plank dene tüm vücudu çalıştırıyor araştır istersen hem daha az yorucu hem bence tabi kolay 20sn ile başlar yavaş yavaş artırırsın birde gün içinde karnını içeri çek çek bırak yada çek durabildiğin kadar dur ben faydasını gördüm. Birde 45derece bacak hareketi var karnı etkiliyor uzan yere kaldır bacakları düz 45derece açı ile indir kaldır alt karın kaslarında etkili
Bizim aramizda 2 saat var. Kapanışı ben yapayım diyorum :)Tartılar nerde yahu 2 saat kaldı
plank daha once denemistim ama yapamamistim tabii ki :) vucut cok hantal.ilk.onla.baslasam.kesin motivasyonum duser) o.biri onerileri denerin ama zor gelmedi.Plank dene tüm vücudu çalıştırıyor araştır istersen hem daha az yorucu hem bence tabi kolay 20sn ile başlar yavaş yavaş artırırsın birde gün içinde karnını içeri çek çek bırak yada çek durabildiğin kadar dur ben faydasını gördüm. Birde 45derece bacak hareketi var karnı etkiliyor uzan yere kaldır bacakları düz 45derece açı ile indir kaldır alt karın kaslarında etkili
Kapanışı tulipa yapar :))Bizim aramizda 2 saat var. Kapanışı ben yapayım diyorum :)
bebegim.uyumusken gidipte yapayim unutmusum brn.onu .eskiden.yapiyorum gercekten.sikilasmada vok.faydasi olmustuAynen oyle. Bizim bir saat kosarak gymde harcadigimizi sen emzirirken harcıyorsun:)
Leslie ile baslayabilirsin. Hem kolay hem de pratik.
Bende mekik çekemiyorum ama 120sn plank yapabiliyorum rahatlıkla :))amanın mekik çok zorPlank cok zor be fatma. 10 sn bile yapamiyorum onu ama mekik cekerim.:)
Thank youuu Honey Yok yemedim. Sadece nane ve kırmızı biber kattığım ayranı içtim.Aferin kız dün iyiki lahmacun yemedin yoksa yedin mi ben kaçırdım mi unuttum mu :)
Zorlanırsa yapma zaten sakatlanma yok yere aman diyeyim... leslie başla vücut dinçleşince yaparsın yapabilirsenplank daha once denemistim ama yapamamistim tabii ki :) vucut cok hantal.ilk.onla.baslasam.kesin motivasyonum duser) o.biri onerileri denerin ama zor gelmedi.
Şahane şahane sen kaçamak canın istediğinde etiketle beni.. Bende seni vazgeçireyim. Ayran candır :))Thank youuu Honey Yok yemedim. Sadece nane ve kırmızı biber kattığım ayranı içtim.
A AklinYolu1 benim hedef 69,5 du ama buna da şükür valla.
Ahaha dur durteyim onu:)Kapanışı tulipa yapar :))
bebegim.uyumusken gidipte yapayim unutmusum brn.onu .eskiden.yapiyorum gercekten.sikilasmada vok.faydasi olmustu
Bol keseden atinn nasil olsa geriye donmuyorum:))Eki Görüntüle 2158817
Günaydın herkese
Muttapa7555 bu da benim bayram dönüşü şekerim
A AklinYolu1 hedefim 73.6 idi.
Çok teşekkürler desteğin için Fatma. Gerçekten ayran acayip tok tuttu. Sabah bile aç hissetmedim.Şahane şahane sen kaçamak canın istediğinde etiketle beni.. Bende seni vazgeçireyim. Ayran candır :))
Anaa başkan niye böyle mızıkçılık yapıyon biz ne olacağızYarisma bir kisi kalsa bile devam edecektir cunku soz verdim ve kalanlara karsi sorumluyum.
4 haftamiz kaldı. Ondan sonra kimse beni burada tutamaz.
@_Makaron_ haftaya hedefim; 73.6 canımcıım
Daha fazla söyleyesim var ama malum bayram, çok veremem gibi
Külyutmazların kokulu sabun devamm kurbana fit olacağız valla siz bacadan kovsanız ben kapıdan gireceğimmmBuarada geçmişi okudum. İstemeyeni zorla tutmayan bir topiktesiniz arkadaşlar. Başkaları yüzünden bizde düzenimizi bozmayalım. Giden gitsin kalan sağlar bizimdir.