Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kilo konusunda tarzim bellidir. Diyet konusunda cok kati olmadigim icin buradaki takimlara da katilmadim.Hicbirinizin yiyecegini cop diye nitelendirmedim.

Burada arkadaslarla gulerek oynayarak verdigimiz kilolar bana artik negatif enerji olarak donmeye basladi.

Kusura bakmayin kimseyi cekecek degilim. Kurallarimiz da belli.

Ona gore gercekten kararli olan bu yarismaya devam etsin. Sagdan soldan tizzz seslerr duymak istemiyorum.

Yarisma bitebilir de sorun degil benim icin. Gerekli arkadaslarla KK de ozelden de gorusuyorum zaten. Salt bu topige bagli degiliz.

Son düzenleme:
Bayram donusu 71.7 idi tarti ve wc ye cikmistim.
Az once 4 kez ciktim tartiya hemde wc siz.
Yasasin diyet kardesligiiii
Yasasin A AklinYolu1 yasasin Muttapa7555 Muttapa7555 seviyomm sizi kizlarrrr

Eklentiler

• 20180620_073513.jpg
    20180620_073513.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 28
Kilo konusunda tarzim bellidir. Diyet konusunda cok kati olmadigim icin buradaki takimlara da katilmadim.Hicbirinizin yiyecegini cop diye nitelendirmedim.

Burada arkadaslarla gulerek oynayarak verdigimiz kilolar bana artik negatif enerji olarak donmeye basladi.

Kusura bakmayin kimseyi cekecek degilim. Kurallarimiz da belli.

Ona gore gercekten kararli olan bu yarismaya devam etsin. Sagdan soldan tizzz seslerr duymak istemiyorum.

Yarisma bitebilir de sorun degil benim icin. Gerekli arkadaslarla KK de ozelden de gorusuyorum zaten. Salt bu topige bagli degiliz.

kendimi gereksiz hissettim birden

Günaydın kızlar naptınız yahu A AklinYolu1 ben devam etmekten yanayım 4 haftamız var 2 çatlak ses var diye grubu harcatmam bu nedir ya giden sessiz sedasız gitsin...

Kimse kimseye kıdem muhabbeti yapamaz grup gruptur eşitiz.

@giustizia_ senin kararın ama biz sana hiç yenisin konuşmaya hakkın yok muamelesi yapmadık. Geldiğinden beri çabalıyorsun biz zaten seni listeye almıştık ama dediğim gibi kendi kararın.

krizantem3 krizantem3 kuzum ben sana yansıtamamışım demek ki ama lucy seninle ilgili de yardımcı oldu hep. Bi yanlış anlaşılma olmasın.
Giden gitsin bizi ilgilendirmez. Kurallar net tartışma biraz da benim dikkatsizliğimden kaynaklandı kısıra bakmayın ama ben bir yere gitmiyorum :)

Son düzenleme:
Bayram donusu 71.7 idi tarti ve wc ye cikmistim.
Az once 4 kez ciktim tartiya hemde wc siz.
Yasasin diyet kardesligiiii
Yasasin A AklinYolu1 yasasin Muttapa7555 Muttapa7555 seviyomm sizi kizlarrrr
Bende seviyorum seni canım karşılıklı... Kanallar işe yaramış çok sevindim senin adına kendim vermiş kadar oldum yahu:KK36:

X