Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Bu sondu yarın sağlıklı beslen 1 aylık yasak listesi yapmışsın zaten emi canım cıs yarın tam gaz hadi bakim karbonhidrat yok... sen niye yedin dersen yaptığımı yapma söylediğimi yapdan başka savunmam yok:KK70::KK70:
Öylemi diyosun :KK70: tamam 1aylık kota oldu cidden yarından start İnsallah

Yarin, oteki gunler icmem fatma sadece persembe izin vereyim diyorum cunku gercekten disarida baska alternatifim yok, sut ictim de kesmiyor beni persembe bak ancak geceye dogru eve geldim.
1 tane yetecek ve diğer günler olmayacak dersen olsun bakalım deneyelim ama sadece perşembe

Öylemi diyosun :KK70: tamam 1aylık kota oldu cidden yarından start İnsallah
Bir ayın sonunda da yok:KK70::KK70:
Elinden geldiğince kaçamak yapmamaya çalış... canın pasta börek çekerse su iç. İnsan vücudu bazen suzuzluğu da açlık gibi yansıtıp karbonhidrata yönelirmiş

M Mitsuomi : 69.6 kg

P psishik : 77.1

pakizee pakizee : 62.3

@ebrar1980: 78.5

Listeye eklendiniz fakat yeni yarismaci oldugunuz icin ve tarti resimlerini gec yuklediginiz icin , tok olma ihtimaliniz goz onunde bulundurularak bir kilo eksik yazildiniz.

Kurallari tekrar okuyunuz. Bir daha eksik yazilma ihtimali olmayacak, sadece eksi puana dusersiniz. Verilen kupalariniz geri alinabilir.

N nscckts Muttapa7555 Muttapa7555

Walla cok taş yicem o kesin:skandal:beni burdan kovalarsınız artık menüm
4dilim börek 2sabah 2 öğle
1dilim pasta
2kurabiye
Aksam
1dilim ekmek ve balık
1gofret ve irmik helvası:KK17::KK17:
Böyle yiyince nekadar kilo alındığını Çarşamba günü gorucez arkadaşlar

Okadar yazdım yazdım.kendine gelemedin mi :)

Ebrar aramıza Perşembe katılmış
Pakizee Çarşamba katılmış
Mitsuomi salı katılmış
Psishik Perşembe katıldı değil mi

Ebrar ve psishik menü bildirimleriniz yok
Hergun düzenli tek seferde kaç öğün ne yiyorsaniz beni etiketleyerek yazın kızlar

Ebrar aramıza Perşembe katılmış
Pakizee Çarşamba katılmış
Mitsuomi salı katılmış
Psishik Perşembe katıldı değil mi

Ebrar ve psishik menü bildirimleriniz yok
Hergun düzenli tek seferde kaç öğün ne yiyorsaniz beni etiketleyerek yazın kızlar
Akşam üzeri yazsak son öğünden sonra gibi sıkıntı oluyor mu

X