- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.941
Ne garip insanlar varBirde müşterilerimden biri vazgeçti iyiki işlemeden önce bir daha sormuşum yoksa 2 havlu çöp olacaktı. Malzeme alacaktım bi sorayım dedim ben vazgeçtim diyor unutmuş sipariş verdiğini.... ilginç
Benim hedef tam olarak 58.9 Dukkani kapattim. Yarin acarim.Kızlar ben kendimi tıkabasa yemiş gibi hissediyorum ama yemedim neden olaki yarını merak ediyorum 61in 100 gram altında çıksam tamamdır :)
Kim vazgecti ki . Sor tabi ki , kimseye guvenilmiyor bu zamanda.Birde müşterilerimden biri vazgeçti iyiki işlemeden önce bir daha sormuşum yoksa 2 havlu çöp olacaktı. Malzeme alacaktım bi sorayım dedim ben vazgeçtim diyor unutmuş sipariş verdiğini.... ilginç
Yani temkinli olmasam sorun olacak insan haber verirNe garip insanlar var
Karakter meselesi iste fatmacim. Burada da var oyle tipler.Yani temkinli olmasam sorun olacak insan haber verir
İzmirden biri daha önce 1 tane aldı sonra 2 tane daha sipariş verdi. Bende bugün mesaj attım malzeme alıcam ücreti halledelim diye. Ben unuttum onu yaptırmayacağım diyor.Benim hedef tam olarak 58.9 Dukkani kapattim. Yarin acarim.
Kim vazgecti ki . Sor tabi ki , kimseye guvenilmiyor bu zamanda.
Hayir yani almiyorsan alma, vazgeciyorsan da vazgec ama bildir yani.
Ay benim içime dert olurduKarakter meselesi iste fatmacim. Burada da var oyle tipler.
Bildirim zamani bildirmiyor mesela, baska yerlerde dolaniyor , bir hafta sonra bildirim yapiyor hanimefendi. Bizim topik icin soylemiyorum bunu ama bana cok ters birini bekletmek, sorumsuz olmak...
Fatmacım keşke herkes senin gibi olsa, seninki yine sipariş verdiğini unutmuş, ben çocuğunu okulda unutan insanlar tanıyorumAy benim içime dert olurdu
Benim deeGarnim aaccccc
Karnim ac degil de , bi seyler yemek istedim o yuzden bir kase yogurt yiyorum. Bi kase yogurt neyine yetmiyorrr zeynaaa.Garnim aaccccc
O tamamen karakter yapisi unutmak filan halt etmis. Bildirmeye bile gerek gormuyorlar.İzmirden biri daha önce 1 tane aldı sonra 2 tane daha sipariş verdi. Bende bugün mesaj attım malzeme alıcam ücreti halledelim diye. Ben unuttum onu yaptırmayacağım diyor.
Almak zorunda değil ama unutmak ilginç
Keske onlar hic anne /baba olmasa.Fatmacım keşke herkes senin gibi olsa, seninki yine sipariş verdiğini unutmuş, ben çocuğunu okulda unutan insanlar tanıyorum
Çocuk unutulur mu ya tövbeler olsunFatmacım keşke herkes senin gibi olsa, seninki yine sipariş verdiğini unutmuş, ben çocuğunu okulda unutan insanlar tanıyorum
Gozleme doyurmaz seni dedik, yerine baska bi sey yeseydin simdi ac olmayacaktin.Benim dee
Eee ne anladim ben bu isten bugun de o civarlardaydin.Ben yarın sabah 66 noktalı bişeyler görücem Emin’im şuan zaten su dolu karnım (67.9)
Ama düz hesap 66.00 olamayacağım
66.5 olurum muhtemelen
Ama böyle hissetmeyi sevmedim tedirgin oluyorum şöyle midem kazınınca mutlu uyuyorum benMuttapa7555 ne güzel açlık hissetmiyorsun
Yemeyecektin o gözlemeyiiiiBen yarın sabah 66 noktalı bişeyler görücem Emin’im şuan zaten su dolu karnım (67.9)
Ama düz hesap 66.00 olamayacağım
66.5 olurum muhtemelen
Salatalık da yiyebilirsin salatalık kabak nötr besinlerdir kalori açısından yani sindirim aşamasında sahip olduğu kaloriden fazlasını yakıyorGarnim aaccccc
Gozleme doyurmaz seni dedik, yerine baska bi sey yeseydin simdi ac olmayacaktin.
Ilk iki gun zordur sonra alisirsin.
Eee ne anladim ben bu isten bugun de o civarlardaydin.