- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.981
AynenHamur işinde şeker var zaten onu da bırak mücveri unsuz fırında yap sorun olmaz yulaf kepeği kullan en kötü ihtimalle
He biliyom (biliyorum) benim telefon kafasına göre ne isterse onu yazar bu saatlerde mesaj yazdığına şükrediyorum :))Bağlaç olan “de” ayrı yazılır diyormuşum
Tekrar vurgulamak istiyorum un koymadan yapAynen
Mantıken mücver çok kilo aldırmaZ gibime geliyo
Fırında evet
Tadı da enfes
:)))He biliyom (biliyorum) benim telefon kafasına göre ne isterse onu yazar bu saatlerde mesaj yazdığına şükrediyorum :))
2 kaşık koyacaktım kiiiiiTekrar vurgulamak istiyorum un koymadan yap
Var yaaa çöZmüşsün beni iki günde :)))Ben seni biliyorum gozleme yemem ayagina pogaca yiyeceksin.
Ekmek ve turevleri yok. Senin iyiligin icin soyluyorum. Bademle degistir bunu . Sonra goreceksin daha kolay olacak. Yaparsan senin hayrina.
Gerçekten marketlerde yulaf kepeği var onu kullan iş görüyor2 kaşık koyacaktım kiiiii
:))) tüh o da gitti
Kinoa ben de duydum ama hiç denemedim chia yiyorum ben tok tutuyor.Var yaaa çöZmüşsün beni iki günde :)))
Çiğ badem aldım
Kuru incir aldım
Siyah kuru üzüm aldım
Kinoa denk geldi aldım
Netten bakıp kulllancam duymuştum daha önce
O tamam der , yarin der ki ama ben boyle yapmadim.Tekrar vurgulamak istiyorum un koymadan yap
Su iciyom benKarnim ac degil de , bi seyler yemek istedim o yuzden bir kase yogurt yiyorum. Bi kase yogurt neyine yetmiyorrr zeynaaa.
O tamamen karakter yapisi unutmak filan halt etmis. Bildirmeye bile gerek gormuyorlar.
Keske onlar hic anne /baba olmasa.
Limonlu su ictim. Tadi biraz bozulmustu sankim. Haftalik limonlu suyum yeter.Su iciyom ben
Sende ic
Soru neyyHavaalani sorusuna kimler cevap vermedi. Kisa yoldan gidelim. Herkes 2 numarayi mi soyledi simdi. Ozelden yazsana bana.
zeyna sen cevap vermedin galiba.
Hem yiyor hem yaziyor . Demiyor ki canlari ister.
Gece 1.30 muTartı resmini 1.30a kadar yapabilir miyiz
Hayır sabah.. 12de yapamamGece 1.30 mu
Havaalani sorusu. Arkadaslar tekrarlasin.Soru neyy
Neler aldinHavaalani sorusu. Arkadaslar tekrarlasin.kokulusabun sakkk diye cikartir soruyu.
Inan usenmiyorum , bugun gercekten cok yoruldum. Fas pazari gibi bir yere gittim. Butun enerjimi aldi goturdu.
Hmm tamam 2ye kadarsa yüklerim. Max kaç kilo alarak dönme imkanımız varÖğle 1.30 sa tabi ki olur zaten saat 2ye kadar sorun çıkmadıysa yüklerseniz iyi olur. Aksilik olursa da haber verirsiniz
12 kesin saat değil canım saat 14.00 e kadar ne zaman istersen yükle bi aksilik olursa da haber verirsin mesai çıkışı yüklersin çalışıyorsun sanırımHayır sabah.. 12de yapamam