- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.921
Ivett daha odev verecegim.Tabi başkan takımız biz yarın eksi geliceeez başkan daha bize ödev verecek
Valla külyutmazlarınkokulusabun buldu mesajları konuşmalarınıza dikkat edin haa dedektif var içimizde
Yoksa siz menusunu degistiremediklerimizden misiniz.19.06..18
Güne neskafeyle başlamıştım çeyrek simit ve az mantarlı menemen.Aksam yaprak sarma 10 tane falan yoğurtla yedim.Yarim bardak kola.Bir tekli dondurma yerim baska birsey yemem
Muttapa7555
Kız tulip bu menüyle kilo veriyon mu kuzum sen, oyleyse bende yicem aynılarından, canım dondurma çekiyo epeydir de19.06..18
Güne neskafeyle başlamıştım çeyrek simit ve az mantarlı menemen.Aksam yaprak sarma 10 tane falan yoğurtla yedim.Yarim bardak kola.Bir tekli dondurma yerim baska birsey yemem
Muttapa7555
Hmm araştırma ödeviArkadaslar yarinki odevden biraz bahsedeyim.
Konumuz alkali ve asidik yiyecekler/icecekler.
Iki gruba ayrilacagiz. Bir grup alkali yiyecekleri arastiracak, diger grup asidik yiyecekleri.
Bu hafta sadece arastirma yapiyoruz.
Haftaya menu sorgulamasina basliyoruz.
Ve diger grubun menusundeki asidik /alkali yiyecekleri bulacak.
Yapana grup icinde , her gun icin +2 yildiz var, yapmayana - puan yok.
Valla biraz daha dikkat etsem daha iyi verecem de.Ben 66 ile kilom sabitken daha fazlasını yiyordum oyuzden vermişimdir.Neyseki.Ama ah iste..Kız tulip bu menüyle kilo veriyon mu kuzum sen, oyleyse bende yicem aynılarından, canım dondurma çekiyo epeydir de
Daha cok bilgilendirme amacli.Hmm araştırma ödevi
Hergün düzenli giremeyebilirim, ama buralarda olduğum sürece geçmişi okuyorum zaten, bana uyar
Perişan etti kız kendini bence bu kadar çabaya listeye girersin yeter dinlen artık kasları şişirme daha fazla
Maşallah yoldaş spora çıkmışsın burada yağmur yağıyor
Evet canııım hamlık ağrısı vardı sende başkan yumuşayıp seni alacak bak gör hem benden önce gelmişsin buraya
Burada yağmur yokkkBir kere tarti gununden once yapilan spor kilo aldirir . Bu da spor yapmama sebeplerimden biridir.
Cascade_ ugrasma yani.
Ivett daha odev verecegim.
Bunlari diyorsunuz sonra gozlemeleri, cisslari goturuyorsunuz . O ne olacak.Haydi fit kelebekler ben uyku moduna geçiyorum zaten dayak yemiş gibiyim sabah eksilerimizle mutlu olalım emii valla ben de cıss yedim keşke yemeseydim deyip üzülüyorum yiyoruz yiyoruz sonrası hep pişmanlık ve hooop başladığımız noktaya geri dönüş. Lütfen yarından sonra nacizane tavsiyem daha sıkı sarılalım ve aktif olarak ne yedik ne içtik cıss gördükmü yazalım burası da olmazsa nasıl motive olacağız
Valla bu çok iyiydi+gozleme
Haydi fit kelebekler ben uyku moduna geçiyorum zaten dayak yemiş gibiyim sabah eksilerimizle mutlu olalım emii valla ben de cıss yedim keşke yemeseydim deyip üzülüyorum yiyoruz yiyoruz sonrası hep pişmanlık ve hooop başladığımız noktaya geri dönüş. Lütfen yarından sonra nacizane tavsiyem daha sıkı sarılalım ve aktif olarak ne yedik ne içtik cıss gördükmü yazalım burası da olmazsa nasıl motive olacağız
O başka bu başkaBunlari diyorsunuz sonra gozlemeleri, cisslari goturuyorsunuz . O ne olacak.
Oyle bir degisiceksin ki kendin bile sasiracaksin.O başka bu başka
Çok iradeli olsaydık şişman olmazdık
Amaaaa şimdi değişim vakti
Yolun başındalar zamanla kaçamaksız günü kapatmaya başlayacaklarBunlari diyorsunuz sonra gozlemeleri, cisslari goturuyorsunuz . O ne olacak.