Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

19.06..18

Güne neskafeyle başlamıştım çeyrek simit ve az mantarlı menemen.Aksam yaprak sarma 10 tane falan yoğurtla yedim.Yarim bardak kola.Bir tekli dondurma yerim baska birsey yemem
Muttapa7555 Muttapa7555
Kız tulip bu menüyle kilo veriyon mu kuzum sen, oyleyse bende yicem aynılarından, canım dondurma çekiyo epeydir de :KK53::KK45:

Arkadaslar yarinki odevden biraz bahsedeyim.

Konumuz alkali ve asidik yiyecekler/icecekler.

Iki gruba ayrilacagiz. Bir grup alkali yiyecekleri arastiracak, diger grup asidik yiyecekleri.

Bu hafta sadece arastirma yapiyoruz.

Haftaya menu sorgulamasina basliyoruz.

Ve diger grubun menusundeki asidik /alkali yiyecekleri bulacak.

Yapana grup icinde , her gun icin +2 yildiz var, yapmayana - puan yok.

Arkadaslar yarinki odevden biraz bahsedeyim.

Konumuz alkali ve asidik yiyecekler/icecekler.

Iki gruba ayrilacagiz. Bir grup alkali yiyecekleri arastiracak, diger grup asidik yiyecekleri.

Bu hafta sadece arastirma yapiyoruz.

Haftaya menu sorgulamasina basliyoruz.

Ve diger grubun menusundeki asidik /alkali yiyecekleri bulacak.

Yapana grup icinde , her gun icin +2 yildiz var, yapmayana - puan yok.
Hmm araştırma ödevi :KK8:
Hergün düzenli giremeyebilirim, ama buralarda olduğum sürece geçmişi okuyorum zaten, bana uyar:KK50:

Kız tulip bu menüyle kilo veriyon mu kuzum sen, oyleyse bende yicem aynılarından, canım dondurma çekiyo epeydir de :KK53::KK45:
Valla biraz daha dikkat etsem daha iyi verecem de.Ben 66 ile kilom sabitken daha fazlasını yiyordum oyuzden vermişimdir.Neyseki.Ama ah iste..

Perişan etti kız kendini bence bu kadar çabaya listeye girersin yeter dinlen artık kasları şişirme daha fazla

Maşallah yoldaş spora çıkmışsın burada yağmur yağıyor

Evet canııım hamlık ağrısı vardı sende başkan yumuşayıp seni alacak bak gör hem benden önce gelmişsin buraya

Bir kere tarti gununden once yapilan spor kilo aldirir . Bu da spor yapmama sebeplerimden biridir.

Cascade_ Cascade_ ugrasma yani. :silah:

Ivett daha odev verecegim. :KK11:
Burada yağmur yokkk
İnşallah giricem yarın listeye sağolun kızlar
Evet spor da fazla gösterir

2F0A9046-4AA6-4893-BCDE-897DE7F23686.jpeg

Haydi fit kelebekler ben uyku moduna geçiyorum zaten dayak yemiş gibiyim sabah eksilerimizle mutlu olalım emii valla ben de cıss yedim keşke yemeseydim deyip üzülüyorum yiyoruz yiyoruz sonrası hep pişmanlık ve hooop başladığımız noktaya geri dönüş. Lütfen yarından sonra nacizane tavsiyem daha sıkı sarılalım ve aktif olarak ne yedik ne içtik cıss gördükmü yazalım burası da olmazsa nasıl motive olacağız

Haydi fit kelebekler ben uyku moduna geçiyorum zaten dayak yemiş gibiyim sabah eksilerimizle mutlu olalım emii valla ben de cıss yedim keşke yemeseydim deyip üzülüyorum yiyoruz yiyoruz sonrası hep pişmanlık ve hooop başladığımız noktaya geri dönüş. Lütfen yarından sonra nacizane tavsiyem daha sıkı sarılalım ve aktif olarak ne yedik ne içtik cıss gördükmü yazalım burası da olmazsa nasıl motive olacağız
Bunlari diyorsunuz sonra gozlemeleri, cisslari goturuyorsunuz . O ne olacak. :KK70:

Bunlari diyorsunuz sonra gozlemeleri, cisslari goturuyorsunuz . O ne olacak. :KK70:
O başka bu başka
:halay:
Çok iradeli olsaydık şişman olmazdık:deli:
Amaaaa şimdi değişim vakti

X