- 28 Temmuz 2017
- 2.663
- 6.729
- 27
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.901
3-4 mü anaaa ben bittim o zaman. Bana 72 demiştiniz diye hatırlıyorum başkan külyutmazların üyelerden biri bulur birazdanSen kac oldun sana kac demistim.
Bu arada kas agrisi 3-4 gun suruyor sonra geciyor. Bende jillian da olmustu.
Evet 74 iken, 72 makul bir rakamdi.3-4 mü anaaa ben bittim o zaman. Bana 72 demiştiniz diye hatırlıyorum başkan külyutmazların üyelerden biri bulur birazdan
İnsaf başkan 4 günlük daha acemi üyeye yapılırmı hemi de 2 kiloo kim yapıştırır son kısmı anlamadımEvet 74 iken, 72 makul bir rakamdi.sab. yapistirir buraya.
Hafızası kuvvetlidir bizim kaptanın ona göreBi de ararim bak diyorrr. Ne yazdigimi unutmuyorum daha bunamadim.
Tamam canim yarin tartiyla birlikte alabilirim.
Ya ben doymadim hindiba ile de bir avuc kabak cekirdegi ve badem yedim. Gun bitti.
64 kilosun. Biz ödemi attik. Carsambaya kadar 2 kilo verirsen yani 62 olursan listeye yazarim seni. Normalde arada katilim yok cunku. Ayrica menu paylaşımlarını da bekliyoruz. Menu icin beni, tarti icin fatmayi etiketleyeceksin.
64 değilim yanlışlık olmasın 74 kiloyum ilk hedefim 65 kg olmak
Pardon 72. Toksun iki gunde ödemi çabuk atarsin
Yani unutursan diyorum.kokulu sabun yapistirdi bile.İnsaf başkan 4 günlük daha acemi üyeye yapılırmı hemi de 2 kiloo kim yapıştırır son kısmı anlamadım
Yettim yettim
Toplayıp geldim hepsini
496.sayfada
Okuduğumu kolay kolay unutmam
Senin hafiza da zehir gibiymis.
Kova burcunun bir ozelligi.Okuduğumu kolay kolay unutmam
Kopruden aticam kendimi diyorsun. Dur kiz yazariz listeye sen uzulme.
Kopruden aticam kendimi diyorsun. Dur kiz yazariz listeye sen uzulme.
Perişan etti kız kendini bence bu kadar çabaya listeye girersin yeter dinlen artık kasları şişirme daha fazla
Maşallah yoldaş spora çıkmışsın burada yağmur yağıyor
Yalniz hepiniz all _star yazmissiniz cok hosuma gitti.Valla külyutmazlarınkokulusabun buldu mesajları konuşmalarınıza dikkat edin haa dedektif var içimizde
Evet canııım hamlık ağrısı vardı sende başkan yumuşayıp seni alacak bak gör hem benden önce gelmişsin buraya
Tabi başkan takımız biz yarın eksi geliceeez başkan daha bize ödev verecekYalniz hepiniz all _star yazmissiniz cok hosuma gitti.