- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.361
Cig daha yararli. Ben pismisini de yerim. Istahim her konuda acik...Salatasını severim henüz kızarmamış yeşil halinin yemeğine bayılırım. Anayasa azıcık bile rengi dönsün kızarmaya doğru piştimi yiyemiyorum ya
Hmmm enteresan.Önce gidip bi güzel bağırıp çağırırım hıncımı alırım. Sonra kitabımı kahvemi alıp otururum. Uykum geldikçe gidip başlarına ekşirim
Arkadaslar bir soru soruyorum.
Havaalanina gittiniz. Ucaginiz rotar yapti. 24 saat beklemeniz lazim ve bir yere gidemiyorsunuz.
Ne yaparsiniz.
1- Wc ye gidip aglarim.
2- Iade talep edip , uzerine bir de bagiririm.
3- Neden boyle seyler benim basima geliyor diye dusunurum
4- Hic umrumda olmaz, kahvemi kitabimi alip beklerim.
2 diyorumArkadaslar bir soru soruyorum.
Havaalanina gittiniz. Ucaginiz rotar yapti. 24 saat beklemeniz lazim ve bir yere gidemiyorsunuz.
Ne yaparsiniz.
1- Wc ye gidip aglarim.
Bu sorunun bir amaci var . O yuzden simdilik yorum yapmiyorum.2 diyorum
24 saat çok uzun ya
En fazla 5 saat beklenir
Bende bamya ve kırmızı pişmiş domateste aynıyım. Kayınvalide ilk evlendiğimizde rende yapıyordu salağım ya anlamicam daha tabağıma koyarken kokudan anlıyordum yemiyordum inatla salça diyordu. Baktı ben düşmüyorum tuzağa vazgeçti :)))Cig daha yararli. Ben pismisini de yerim. Istahim her konuda acik...
Yemediklerim mantar , hurma domatese benzeyen .Bunlari bana para versen yediremezsin.
24 saat açık büfe demedin meselaBu sorunun bir amaci var . O yuzden simdilik yorum yapmiyorum.
Arkadaslar bir soru soruyorum.
Ne yaparsiniz.
1- Wc ye gidip aglarim.
Tek seçenek mi söylemeliyiz acaba ona göre seçeneklere birdaha bakimHmmm enteresan.Neden sordugumu , daha sonra aciklayacagim.
Sali ya da carsamba gunu acikliycam. Cogunuzun cevap vermesi gerek cunku.24 saat açık büfe demedin mesela
Bugün açıklcan mı uyuyamam yoksa
Tek seçenek mi söylemeliyiz acaba ona göre seçeneklere birdaha bakim
Benimki oluyorşimdi mu yani şimdi bari 2 diyeyim ben :)Sali ya da carsamba gunu acikliycam. Cogunuzun cevap vermesi gerek cunku.
Tek secenek ama bazen iki de olabilir. Size bagli.
Fatmacim sen not alir misin. Kimler ne demis, toplu bakarim .
Bu sorunun bir amaci var . O yuzden simdilik yorum yapmiyorum.
Sen iki secenek dedin degistirme. Ilk cevap yeterli.Benimki oluyorşimdi mu yani şimdi bari 2 diyeyim ben :)
ıAma hem açım hemde meraklandım
Nasıl uyucam ben şimdi
Tamam o zaman 2 ve 4 ama ikinin sadece bağırma kısmı içimdeki çirkef seviyor böyle şeyleriSen iki secenek dedin degistirme. Ilk cevap yeterli.
Su aciklama kisimlari da kalsin. Sadece 2 ve 4 deyip gecmeyelim.Tamam o zaman 2 ve 4 ama ikinin sadece bağırma kısmı içimdeki çirkef seviyor böyle şeyleri
Moda göre degisir eger cok önemli bişeye yetisceksem 2 ama yok önemli bisey yoksa önümde 4 diyorum2 diyorum
24 saat çok uzun ya
En fazla 5 saat beklenir
Canım sen düşünme aşamasında mısın?Ya 1 dilim ekmeği atomlarına ayır batır batır yi nolcak ondan
O kadar da kısıtlamayın yahu midenize yazık
3Arkadaslar bir soru soruyorum.
Ne yaparsiniz.
1- Wc ye gidip aglarim.