- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.341
Önemli olan katılmak
O değil de
Genelde diyo hani
Nöbetten geldim yorgundum o yüzden mantı yedim/ bugün uykusuzdum tiramisu yedim falan diye
Hani naptığını anlatıyor ama donuk olarak yazıyo ya komik geliyo bana hihihi
Guzel olmus yakismis.
Bence aferini yazmayanlara verelim.
Topige gezmeye geldim diyorsun.
Hep boyle boyle kandirdilar bizi.Tatlılar dokunmuyordur
TuZlu acıtıyordur
Önemli olan katılmak
O değil de
Genelde diyo hani
Nöbetten geldim yorgundum o yüzden mantı yedim/ bugün uykusuzdum tiramisu yedim falan diye
Hani naptığını anlatıyor ama donuk olarak yazıyo ya komik geliyo bana hihihi
Nutelladan sonra yememelisin tabi ki. Iki gunumuz kalmis. Sonuclar cok yakin.Baklava yemedim
Domates neden yemiyorsunuz. Neden otekilestiriyorsunuz domatesimi.O kadar açım Kİ
Sormayın kızlar
Yarın bir öğün de olsa doymak istiyorum
Hep boyle boyle kandirdilar bizi.
Aynen oyle yapiyor. Hikaye gibi anlatiyor ama ben anlatim seklini seker buluyorum.
Nutelladan sonra yememelisin tabi ki. Iki gunumuz kalmis. Sonuclar cok yakin.
Domates neden yemiyorsunuz. Neden otekilestiriyorsunuz domatesimi.
Dimi bi dilim pasta yesen hemen taş atıyırlar hiç kıymet neyin bilmiyırlırÇok komiğim de kıymetlim bilinmiyor:)Harcaniyorum:)
Domatesi dilimleyin tereyağına atın tavada üstüne kekik serpin kaşar dilimi koyun sonra da ekmek banın yiyin öyle asiti kalmıyorDomates neden yemiyorsunuz. Neden otekilestiriyorsunuz domatesimi.
Domatesi dilimleyin tereyağına atın tavada üstüne kekik serpin kaşar dilimi koyun sonra da ekmek banın yiyin öyle asiti kalmıyor
Sen bir arkadasa bak cik.Ben bi uğrayıp gidicem
Ya o değil de almak kadar vermek de kolay olsaydı keşkeabim geldi bugün Ramazan da bel kg verdim o kadar uğraştım zar zor aldım diyo allahım dedim derdin böylesi de mi var
AynenDimi bi dilim pasta yesen hemen taş atıyırlar hiç kıymet neyin bilmiyırlır
Ya 1 dilim ekmeği atomlarına ayır batır batır yi nolcak ondanEkmek yasakkk
Katılıyorum.Valla keske burdaki arkadaşlar kadar dikkat edebilsem.Iyi kisitliyorlar kendini helal olsun ama bir dilimden arada birsey olmaz bee.Ya 1 dilim ekmeği atomlarına ayır batır batır yi nolcak ondan
O kadar da kısıtlamayın yahu midenize yazık
Salatalik yemiyorum ben onu siz dusunun.Domates salatalık yemekten bi hal olduk
Topik , 5 hafta sonunda 10 kilo alarak ayrildi.Dimi bi dilim pasta yesen hemen taş atıyırlar hiç kıymet neyin bilmiyırlır
Oyle besin degeri de kalmiyor.Domatesi dilimleyin tereyağına atın tavada üstüne kekik serpin kaşar dilimi koyun sonra da ekmek banın yiyin öyle asiti kalmıyor
Ahaa bozaci , siraci.Ya 1 dilim ekmeği atomlarına ayır batır batır yi nolcak ondan
O kadar da kısıtlamayın yahu midenize yazık
Katılıyorum.Valla keske burdaki arkadaşlar kadar dikkat edebilsem.Iyi kisitliyorlar kendini helal olsun ama bir dilimden arada birsey olmaz bee.
Pişmiş domates yemiyorum ben hiiiç yemiyorum hiiiç yemedim benden uzak sevenine yakın olsunDomatesi dilimleyin tereyağına atın tavada üstüne kekik serpin kaşar dilimi koyun sonra da ekmek banın yiyin öyle asiti kalmıyor
Ne varsa domateste var.Ben domates suyu içtim az önce menüme ek A AklinYolu1
Yeni bi tarif deniyorum güya gün içinde yenileni telafi ediyormuş.
Domatesleri büyükse 2 küçükse 3 robottan geçirin üstüne bardağı tamamlamak için su doldurun yarım çaykaşığı karabiber için hadi bakim
Salatasını severim henüz kızarmamış yeşil halinin yemeğine bayılırım. Anayasa azıcık bile rengi dönsün kızarmaya doğru piştimi yiyemiyorum yaNe varsa domates de var.
Önce gidip bi güzel bağırıp çağırırım hıncımı alırım. Sonra kitabımı kahvemi alıp otururum. Uykum geldikçe gidip başlarına ekşirimArkadaslar bir soru soruyorum.
Havaalanina gittiniz. Ucaginiz rotar yapti. 24 saat beklemeniz lazim ve bir yere gidemiyorsunuz.
Ne yaparsiniz.
1- Wc ye gidip aglarim.
2- Iade talep edip , uzerine bir de bagiririm.
3- Neden boyle seyler benim basima geliyor diye dusunurum
4- Hic umrumda olmaz, kahvemi kitabimi alip beklerim.