- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- Konu Sahibi AklinYolu1
Simdi 71 kilo civarıyım hedef 53
Şimdi kaç kilosun hedef kilon nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi 71 kilo civarıyım hedef 53
Şimdi kaç kilosun hedef kilon nedir
Benimde hedef 65 kiloSimdi 71 kilo civarıyım hedef 53
En iyisi.Nisa tek öğüne düşürdü yeme olayını onu da karataya uygun yapıyor
Ben attim da ne oldu yine ihtiyacim oldu:)Olabilir kilo vermenin yan etkisini yaşıyor benim bi sürü kıyafetim var zayıflıktan kalan verdikçe onları çıkarıyorum bol gelenleri atıyorum bir daha lazım olmasın diye
Hoşgeldin. Paylaşımlarını bekliyoruz o zaman. Canli yayinda kilo verdiriyoruz daha ne olsun:)Simdi 71 kilo civarıyım hedef 53
Seninle hannaz istisnasiniz ama latteyi yarin bes hafta icin bırakıyorum. Bakalim:)Benimde hedef 65 kilo
99 dan 80 e düştüm
15 kilo kaldı :)
Grupça karatay mı yapıyoruz yani şimdi...
Ben bugün detokstayım...
Beni böyle 63lü falan yazmışsınız uğraşıyorum kupa kazanın diye
Bence bunun tek sırrı doğru diyetSeninle hannaz istisnasiniz ama latteyi yarin bes hafta icin bırakıyorum. Bakalim:)
Aslinda denedim de su an insulin direncim yine cikti.nedeni o sekerli latteler. Dun aldığım sam fistikli latte mesela.kokten birakmam gerek bu kez. Sekersiz latte nin cok etkisi olmuyor ama bes hafta icmiycem. Turmeric latte var. Matcha latte var. Onlari yapsam dah iyi. Ben zumbadayim. Simdi.Bence bunun tek sırrı doğru diyet
Bence eltiyi de çağırın ahhaa:)Kayınvalidem aradı
Yarın gezelim mi birlikte dedi
Tamam dedim
Öğlen 12 de buluscaz
Dun iki kutu aldim evde olmasa daha kolay oluyordu. Birini versem otekinin bitmesi gerek. Kafam in rahat olmasi icinben gibi çekirdeği azalta azalta
kaseleri küçülttüm
Bence eltiyi de çağırın ahhaa:)
Bizim mac asik mi oluyor simdi.
Ben latteyi nasil birakcam.
ooo ıyısın desene
eltini çekiştirirsiniz