Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kizlar menu durumlari cok kotu, eksi puanlar gecen hafta icin rafa kalkti ama bu hafta eksi puanlardan tekrar baslanacak.

Menunuze

gun /ay /yil menusu diye baslayip, menu icerigini yazip N nscckts yi etiketleyin.

Ornek :
6/6/2018
Sabah

Ogle

Aksam

Sahur -iftar

Bugun yazilmayan her menu -2 puan alacaktir. Dunun menusu , haftalik menuler kabul edilmez.
Sonra duymadik bilmiyorduk gormedik demeyin.

A AklinYolu1
Muttapa7555 Muttapa7555
N nscckts
_Makaron_ _Makaron_
kokulusabun kokulusabun
Esenmine Esenmine
@blackseea
@_SinsireLLa_
zinnia zinnia
krizantem3 krizantem3
tulipa tulipa
M Mitsuomi
Samsonn Samsonn
ATTRAENTE ATTRAENTE

633C8228-86EE-4B4B-BD00-9D033FB6379D.jpeg
Meraba kızlar resmi atıp kaçıyorum aksam ugrarım:)

Kizlar menu durumlari bunlar , uc kere kontrol ettim. Yine de yanlisin var , ben boyle boyle yazdim diyen olursa tekrar bakabilirim hata yaptiysam hatami kabul ederim.

Eksi puan verilmedi cunku bazi arkadaslar hasta, bazi arkadaslarin ilk haftasi idi. Artik acemiliginizi atlattiginiza gore bugunden itibaren menu bildirmediginiz her gun icin -2 puan verilecektir.

Isterseniz sadece su icin , isterseniz kuzu yeyin.

Basligi soyle atarsaniz , nisa arkadasimizin da isi kolaylasmis olur. N nscckts

6 Haziran 2018 , 6/06 2018

upload_2018-6-6_17-8-44.png

Son düzenleme:
20180606_192434.jpg

Hedef kilom 62 idi.Simdiki hedef kilom 61.5

06.06.18
Dün sahurda yemedim ama gece hep atistirdim.Yarim kalan meyveki yogurdu götürdüm Bugun patlıcan tava bir tabak az sebzeli pilav yada az cavdar ekmegi bir kase yogurt.Sonra yarim bardak meyveli yoğurt tekli dondurma (belki iki tane kaciririm:KK43:Birkac tablet çikolata bitki çayı dusunuyorum. BUGÜN bir litre su tarcın karanfil zencefilli icecem.
Bölgesel hareket yapabilirsem yapacam.Karnim sisti malesef azalmıştı biraz.Hep bu ramazandaki aksam aburcuburlarindan.Bir de sporsuzluktan.Su içmemek de büyük bir eksi.Vicdanim cazır cuzur.Nobetler de gun aşırı diyetimin suyumun ve sporumun üstüne titreyemiyorum.Iradesizlik de var tabi.
N nscckts

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2154638
Hedef kilom 62 idi.Simdiki hedef kilom 61.5

06.06.18
Dün sahurda yemedim ama gece hep atistirdim.Yarim kalan meyveki yogurdu götürdüm Bugun patlıcan tava bir tabak az sebzeli pilav yada az cavdar ekmegi bir kase yogurt.Sonra yarim bardak meyveli yoğurt tekli dondurma (belki iki tane kaciririm:KK43:Birkac tablet çikolata bitki çayı dusunuyorum. BUGÜN bir litre su tarcın karanfil zencefilli icecem.
Bölgesel hareket yapabilirsem yapacam.Karnim sisti malesef azalmıştı biraz.Hep bu ramazandaki aksam aburcuburlarindan.Bir de sporsuzluktan.Su içmemek de büyük bir eksi.Vicdanim cazır cuzur.
N nscckts :KK51:

Arkadaslar iki arkadasimiz gelmedi, onlarin yeri hala bos. Gelirlerse yazacagim ama artik tabloyu ekliyorum. Ortalamamiz cok iyi : 1.3 civari. Boyle devam edelim. :KK50:

Eklenecek yeni kural su : Yuzdesi en fazla olan birinci arkadas , tek kupa aliyor.

Bu haftanin birincisi : Esenmine Esenmine Tebrikler . :sampiyon:

Birincilik kupasi ve hedef kupalarindan da gelecek olan kupalar da _Makaron_ _Makaron_ bildirdikten sonra eklenecek.

Cikip odev yapmam gerekiyor simdi , gorusuruz kizlar.

upload_2018-6-6_18-39-2.png

Son düzenleme:
Arkadaslar iki arkadasimiz gelmedi, onlarin yeri hala bos. Gelirlerse yazacagim ama artik tabloyu ekliyorum. Ortalamamiz cok iyi : 1.3 civari. Boyle devam edelim. :KK50:

Eklenecek yeni kural su : Yuzdesi en fazla olan birinci arkadas , tek kupa aliyor.

Bu haftanin birincisi : Esenmine Esenmine Tebrikler . :sampiyon:

Birincilik kupasi ve hedef kupalarindan da gelecek olan kupalar da _Makaron_ _Makaron_ bildirdikten sonra eklenecek.

Cikip odev yapmam gerekiyor simdi , gorusuruz kizlar.

Eki Görüntüle 2154647
Ellerine sağlık

X