- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.441
Yemek fazla yemiyor cikolatayi kesse yeter. :)Kız sinsoş bakıyorum bdv de döktürüyorsun. Özledik kızım, gelsene... 20 kere yazdık yok gelmiyor. Hepi topu azıcık yemekten kısacaksın gel :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek fazla yemiyor cikolatayi kesse yeter. :)Kız sinsoş bakıyorum bdv de döktürüyorsun. Özledik kızım, gelsene... 20 kere yazdık yok gelmiyor. Hepi topu azıcık yemekten kısacaksın gel :))
Biz seni her kilonla seviyoruz. Tabi ki gel.Bayramda baklava yeniyor ya
Ondan baklava fotosu koydum
A AklinYolu1 bilmem geleyim mi 62 çıktım bugün
Bayramdan sonra istediğin aralikta yuklesinler canim.Kızlar tartılabileler benim dediğim saatlerde tartılsın tartılamayan en uygun zamanı seçsin ben sadece öneride bulundum
18 temmuzda bitiyor yarışma. Tam da sana ayarlandı sanki.18 temmuzda tatilde olacağım ve arkadaşlarla gidiyoruz.
şimdi uzun tşörtle saklanıyorlar daaaaa
mayoda nolacak
Ne çok seçenek var ama...haksızlık bu, acıktım yeminle şunu okuyuncaaakşamki menüyü yazayım söyle bana ne yiyeyim koçum
mercimek çorba
kavurma
pilav
barbunya
patlıcan musakka
bamya
z.yağlı sarma
Ya sabah öğlen sadece içecekle miden bulanmıyor mu? Ne var tam olarak bu zerdeçal lattenin içinde?
yenı bır amelıyat canım bu turkıye de henuz bır kac doktor yapıyor bu amelıyatıÇok geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin inşallah.
Şekeri bitiren ameliyat nasıl bişey acaba? Öyle bişey varsa niye tüm şeker hastaları olmuyor ki?
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin..
kızlar yarım gündür yazılanlarıokudum.
nisacım yaşadığın olaya çok üzüldüm.allah ailesine sabır versin
kızına ve eşinede acil şifalar dilerim
tüm hastalarımıza şifa dilerim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin
Maşallah sana Nisa. İnsan resmen gençleşiyor kiloları attıkça.akrabalar hastanedeydı tabı
benı goren herkes kız nolmus sana harıka olmussun ıncecık dedıler
ayyy bı hosuma gıttı :)
Maşallah sana Nisa. İnsan resmen gençleşiyor kiloları attıkça.
Hepimize süper motivasyonsun. Nazarlar değmesin inşallah.
Gayet hoş gözüküyorsun şimdi de, ama tabi inşallah hedefine ulaştığına da şahit olalım.
daha 15 kılo var verecegım kendımden hala hıc memnun degılım
40 beden gıyıyorum ve bu benı cok mutsuz edıyor
Gayet hoş gözüküyorsun şimdi de, ama tabi inşallah hedefine ulaştığına da şahit olalım.
Gazı alıp devam etme yalnız. Hiç sevmiyorum ben öyle sıfır beden falan
Bulansa herhalde oyle devam etmem. Ben eskiden beri kahvaltici biri degildim peynir ekmek beni sarmazdi ama Turkiye'de iken peynirli borek pogaca omlet yerdim. Burada bir kalip cikolata ve bir paket croissant. Zerdecal latte bunlarin yaninda kral kral.Ya sabah öğlen sadece içecekle miden bulanmıyor mu? Ne var tam olarak bu zerdeçal lattenin içinde?