Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hmm yaşın geçmiş bi 5 daha verdin mi tamamdır. Göğüs konusuna gelince 85 gayet iyi büyük falan değil. Sütyen seçimine dikkat et destekli dolgulu kullanma. Bana kalsa toparlayıcıya gerek de yok. Gayet uygun bi ölçü bende 155 ve ölçüsü 85 önceden 90 'di 75den 60lara düşünce küçüldü daha da gitmesin iyi böyle iyi :KK70::KK70:

bi marka var onun 2 beden ufak gösteriyor diye vaat edilen sütyenini kullanıyorum 2 olmasada baya toparladı sevdim şuanki halini :KK33:

Uzulmeyin.yaaa ben napayim.tam yarimi birakmak zorundayim ideal kilom icin.yani ikizimi bedenimde yasiyom.siyamdan beterr.butun yuk bende.yedir icir besle temizle

Evet bu konuda aynı fikirdeyim. :rapci:
86 ya kadar çıktığımda şok olmuştum :olamaz:oğlum 30 kilo, bende de bi okadar fazlalık var :KK51:birgün oğluma baktım "Aman yarabbiiim ben bu çocuğun aynısını üstümde mi taşıyoruuuum":kızgın: :deli:dedim kendime ve kilo vermeye karar verdim:KK49:

Ama öyle bi şansım yok ki. Ya sabah 8 ya akşam 7 de tartılabilirim en erken. Sahuru daha hafif mi yapsam. Zaten @nscckts epeydir menülerimi beğenmiyor, stres yaptım. :KK45: Bir de haliyle sahurda 1 lt yakın su içiyorumdur.

Bende de aynı durum,
ya sabah 8, ya da akşam 6

Kardesinle bozulduysa ablanla doruga erer. Skandal skandal. :KK53:

Kilonu mu besliyon kiz besleme artik kendisine bi is bulsun. :KK70:

Ben pirinc pilavi yesem 2 kilo fazla cikarim carsambaya. Eve geldim actim bir kase yogurt yedim inan ki latteden baska kotu bi aliskanligim yok. :KK70:

Mc Donaldsdan bedava kuponum var yine de gidip yemem oradan. :KK12:

Kendimi acindirmak gibi olmasin . Sabah hastahaneye gidiyorum vertigo icin, bugunlerde fazlalasti, yarin tekrar gidicem oradan zumbaya gidicem. Diyorum bu bas donmesi bitmeyecek mi , sunu sunu yap gecer eee yapiyorum uzun bir donem filan. Arada ne oluyorum ben stressss . Stress olunca ne yapiyorum latteye sariyorum.

Ama oteki yonlerden beslenmem super gidiyor. Sebzeye alistim. Borek yaninda brokoli + ispanak patates tercih ettim . Topu topu bes kasik filandi.
Aslında ablamı dinlemiş olsam simdi tığ gibiydim kardesimin aksine hep pasta tatlıya ne gerek var der:KK70: onunla diyet daha rahat olur yani

X