Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

A AklinYolu1 yeni yarışmamız hayırlı uğurlu olsun iyi olmuş yeni gelen arkadaşlar için adil olmuş:)
N nscckts çarşamba menü paylaşmaya başlarım yine...
_Makaron_ _Makaron_ benim tahmin neydi unuttum. Yeni tahmin mi yapıyoruz yeni yarışma için yoksa geçen haftaki tahminle devam mı

Selam kızlar:)
Misafirlerim az önce gitti
Bugün menüme uyamadım, öğlen yemeğimi ve ara öğünlerimi yiyemedim , akşama kadar mutfaktaydım bir yandan eşimle temizlik falan derken iftar sattini bulduk. Çorbamı içtim ama yemek yiyemedim, servis, mutfak çay kahve şimdi oturdum, deli gibi yorgunum ayaklarımın üzerinde duramıyorum. Kendime ödül olarak bir fincan şekerli çay içiyorm şu an bunu hakettimmmmmm
Canım menünü gün sonunda yazarsan hem senin için daha iyi olur. Uyup uyanama gibi bi durum oluşmaz böylece... Ayrıca hoşgeldin

Canım menünü gün sonunda yazarsan hem senin için daha iyi olur. Uyup uyanama gibi bi durum oluşmaz böylece... Ayrıca hoşgeldin
Kiz biz bu konulari coktan astik ben bile erken yaziyorum.

Tek mesaj yazayim da kolay olsun. Internetim 2 dk bi kopuyor. Sirketi aradim hat sorunlu dediler, 5 calisma gunu verdiler ama bugun yarin tatil iste. 7 gun iskence cekicem iste.

Hosgeldin diyorum keske iyilesip oyle gelseydin.

Yeni yarisma daha iyi oldu cunku katilim fazlaydi hem onlara da haksizlik oluyordu.

Onun disinda yemek yemeyip surunuyoruz. :KK70:

Biz şimdi geldik eve, nete ancak girebildim.

N nscckts 2 haziran iftar menüsü

1 kase bamya çorbası
3 kaşık etli güveç
Salata
Çay

Çok çeşit yemek vardı börekler, ayrica tatlilar, ama yemedim.

Kiz biz bu konulari coktan astik ben bile erken yaziyorum.

Tek mesaj yazayim da kolay olsun. Internetim 2 dk bi kopuyor. Sirketi aradim hat sorunlu dediler, 5 calisma gunu verdiler ama bugun yarin tatil iste. 7 gun iskence cekicem iste.

Hosgeldin diyorum keske iyilesip oyle gelseydin.

Yeni yarisma daha iyi oldu cunku katilim fazlaydi hem onlara da haksizlik oluyordu.

Onun disinda yemek yemeyip surunuyoruz. :KK70:
He tamam o zaman şöyle bi naptınız diye geldim zaten. Pazartesi yine doktora gidicem.
Tam döneyim de ben öyle dahil olayım olaylara:KK70:

Sen iyiles benim de internetim tam baglansin. Simdilik yedek kulubesinde oturmaya devam et , sonra diyete tam gaz devam.

Ne bu ya. 59 sn suruyor baglanti . :halay:
Sen bana taktik verirsin artık. 5li rakamlara niyetlendim bakalım ne olacak :KK53:
Bu arada diyet yapmıyorum ama kfc pilav makarna ekmek de yemiyorum. :)
Biraz meyveli takılıyorum diyelim:oops:

Sen bana taktik verirsin artık. 5li rakamlara niyetlendim bakalım ne olacak :KK53:
Bu arada diyet yapmıyorum ama kfc pilav makarna ekmek de yemiyorum. :)
Biraz meyveli takılıyorum diyelim:oops:
Ortaya karisik diyet yapiyorsun yani . En iyisi, diyet hayatiyla gercek hayati birlestirmek. Koruman da kolay olur boylece. :KK19:

Gel gel bekliyorum havam bile degisti . 55 olursam ucarim herhalde. :confused:

Ortaya karisik diyet yapiyorsun yani . En iyisi, diyet hayatiyla gercek hayati birlestirmek. Koruman da kolay olur boylece. :KK19:

Gel gel bekliyorum havam bile degisti . 55 olursam ucarim herhalde. :confused:
Aynen ortaya karışık yapıyorum. Zaten herşeyi yiyemiyorum yebildiklerim de zararsız çok şükür :) Bu sabah 60küsürlüydü tartı 2 kez çıktım inanamadım. Eşime nispet yapıyorum oda garibim teselli veriyor en azından hastalığın bi artışı var diye :)

Aynen ortaya karışık yapıyorum. Zaten herşeyi yiyemiyorum yebildiklerim de zararsız çok şükür :) Bu sabah 60küsürlüydü tartı 2 kez çıktım inanamadım. Eşime nispet yapıyorum oda garibim teselli veriyor en azından hastalığın bi artışı var diye :)
Ooo bana yetistin ne guzel. Beraber ineriz 55 lere o zaman. :KK19:

Sindy i de kac kere cagirdim gelmiyorum ben cikolatamdan vazgecmem dedi. @_SinsireLLa_ Bendeki patates = sindyde ki cikolata. :KK70:

Korumak daha zor be fatma, gramla verdigimiz kilolari kiloyla alabiliriz . Her zaman tetikte olmak gerekiyor. :KK19:

Ooo bana yetistin ne guzel. Beraber ineriz 55 lere o zaman. :KK19:

Sindy i de kac kere cagirdim gelmiyorum ben cikolatamdan vazgecmem dedi. @_SinsireLLa_ Bendeki patates = sindyde ki cikolata. :KK70:

Korumak daha zor be fatma, gramla verdigimiz kilolari kiloyla alabiliriz . Her zaman tetikte olmak gerekiyor. :KK19:
Aynen korumak daha zor o yüzden çok da katı bi diyet uygulamak saçma geliyor. Eee diyeti bırakınca ne olacak hooop geri gelecek en güzeli hayata uygulanabilir şekilde ilerlemek... patatesi bende yiyorum arada ya çok bi zararı yok kızartma ve aşırıya kaçılmadıkça

Sindy sadece çikolatadan vazgeçemiyor değil bence çünkü bi dönem zayıflarken çikolatayı tadımlık yedim az gider ama yine gider kilo... tadını alıp bırakmayı öğrenmeli halinden memnunda yapacak bişey yok

Aynen korumak daha zor o yüzden çok da katı bi diyet uygulamak saçma geliyor. Eee diyeti bırakınca ne olacak hooop geri gelecek en güzeli hayata uygulanabilir şekilde ilerlemek... patatesi bende yiyorum arada ya çok bi zararı yok kızartma ve aşırıya kaçılmadıkça
Latteyi azaltmam lazim. Bugun sinav vardi latte , cappuccino , zerdecal latte diye gitti.

Zerdecal latte aksine faydali zerdecal ve hindistan cevizi sutu var. Onu icmemde bi sakinca yok. :halay:

Gunluk azaltmayi denedim bundan sonra haftalik 7 yi gecmiyorum diyeyim. Yarindan itibaren basliyorum eger 7 yi gecersem , o hafta pazara kadar yok. :KK12:

Pazar gunu de aslan burcunun gunu bana ugur getiriversin. :KK53:

Latteyi azaltmamda ki neden kesinlikle kilo degil, bana zarar verdigini hissediyorum.

Latteyi azaltmam lazim. Bugun sinav vardi latte , cappuccino , zerdecal latte diye gitti.

Zerdecal latte aksine faydali zerdecal ve hindistan cevizi sutu var. Onu icmemde bi sakinca yok. :halay:

Gunluk azaltmayi denedim bundan sonra haftalik 7 yi gecmiyorum diyeyim. Yarindan itibaren basliyorum eger 7 yi gecersem , o hafta pazara kadar yok. :KK12:

Pazar gunu de aslan burcunun gunu bana ugur getiriversin. :KK53:

Latteyi azaltmamda ki neden kesinlikle kilo degil, bana zarar verdigini hissediyorum.
Bence de kilodan çok sağlığına zarar veriyor bence. Özellikle midene ülser atlatmış biri olarak kahve ve çay türevlerinin nasıl zarar verdiğini biliyorum.
Birden kestirip atman sonrasında daha fazla yüklenmene neden olur o yüzden azaltarak ilerlemek daha mantıklı hadi bakalım ben sana güveniyorum tam destek

Bence de kilodan çok sağlığına zarar veriyor bence. Özellikle midene ülser atlatmış biri olarak kahve ve çay türevlerinin nasıl zarar verdiğini biliyorum.
Birden kestirip atman sonrasında daha fazla yüklenmene neden olur o yüzden azaltarak ilerlemek daha mantıklı hadi bakalım ben sana güveniyorum tam destek
Sen bana guveniyorsun da ben kendime guvenmiyorum. :KK45:

Her gun simit sarayinin onunden geciyorum. Inan, donup bakmiyorum baksam bile canim cekmiyor, borekleri var kasarli simitleri var , yemek isteyene var yani. :KK53::ıslık:

7 az mi oldu fatma 10 dan baslasam daha iyi sankim . Gozume cok az gorundu. 10 9 8 7 6 diye azaltirim. :KK8:

Senelik acindirma hakkimi kullaniyorum. :KK70:
10 'la başlarsan ve haftada 1 eksiltirsen uzun sürer bırakmak 7 ilr başla zencefili de sıkıntı yoksa ağırlıklı olarak onu tüket. Ben hiç içmediğim için bi yorumda yapamıyorum açıkçası. Gerçekten latte konusunda bilgim 0 hiç içmiyorum

Sen bana guveniyorsun da ben kendime guvenmiyorum. :KK45:

Her gun simit sarayinin onunden geciyorum. Inan, donup bakmiyorum baksam bile canim cekmiyor, borekleri var kasarli simitleri var , yemek isteyene var yani. :KK53::ıslık:
Bi dönem hiç içmemiştin öyle söylediğini hatırlıyorum. Demek ki yapabiliyorsun bence sende güven

X