Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Screenshot_1.jpg

02.06.18
Dünkü iftar sonrasını biraz kaçırdıktan sonra sahurda iki lahmacun yedim .iftarda is yemeği firinda tavuk sehriye çorbası ve kazandibi yedim .pilav yemedim.Iki bardak su içtim.sonra birazcik çikolata ve cay sonra hastane sahurunda simit kahvaltı çorba veriyorlar.Kahvaltilik (olursa )peynir labne zeytin yerim.
Gunlerim bu şekilde geciyor genelde.

N nscckts

Son düzenleme:
Kilo veremeyenler,yemeye engel olamayanlar; tahlillerinizi kontrol ettiriyormusunuz.hidroksi d ne durumda.
İns.direnciniz olabilir mi

Ben doyma hissimi yitirmistim.saatlerce yemeye devam ediyordum.bazen hem ağliyor hem yiyorfum daha bir hirsla.
En sonunda ben yeme bagimlisiyim.engel olamiyorum diyordum.
Simdi sanki midemi almislar.yemekten iggyy diyorum.tabi meyve hariç.ama o bile barizz azaldi.
Evt hala kilom 2. Seviye obez sinirinda.ama kilo veriyorum en azindan.
Demem o ki eger olmuyorsa,engel olamiyorsaniz bi dr.a gidin.arastirin.
Mutlaka bir yerlerde bir engel vardir.onun cozumune ulasin.
Esenmine Esenmine , M Mitsuomi
Walla olabilirde bu aralarhiç dra gidemem fırsatım yok.ama dediğin gibi aglayıp yiyesim var ://sevdiğim için değil hani yemiş olmak için

02.06.18
Dünkü iftar sonrasını biraz kaçırdıktan sonra sahurda iki lahmacun yedim .iftarda is yemeği firinda tavuk sehriye çorbası ve kazandibi yedim .pilav yemedim.Iki bardak su içtim.sonra birazcik çikolata ve cay sonra hastane sahurunda simit kahvaltı çorba veriyorlar.Kahvaltilik (olursa )peynir labne zeytin yerim.
Gunlerim bu şekilde geciyor genelde.

N nscckts
Menülere gel :KK70:

N nscckts
02.06.18 menüsü
Sahur
1 haşlanmış yumurta domates salatalık
Bir bardak çay şekersiz
İftar
İki kaşık makarna
Ayran çorbası
Salata fasulye
2 bardak şekersiz çay 5 ceviz az çekirdek
Bi tabak kiraz

Sanırım abarttım dimi :KK43:

Son düzenleme:
Kilo veremeyenler,yemeye engel olamayanlar; tahlillerinizi kontrol ettiriyormusunuz.hidroksi d ne durumda.
İns.direnciniz olabilir mi

Ben doyma hissimi yitirmistim.saatlerce yemeye devam ediyordum.bazen hem ağliyor hem yiyorfum daha bir hirsla.
En sonunda ben yeme bagimlisiyim.engel olamiyorum diyordum.
Simdi sanki midemi almislar.yemekten iggyy diyorum.tabi meyve hariç.ama o bile barizz azaldi.
Evt hala kilom 2. Seviye obez sinirinda.ama kilo veriyorum en azindan.
Demem o ki eger olmuyorsa,engel olamiyorsaniz bi dr.a gidin.arastirin.
Mutlaka bir yerlerde bir engel vardir.onun cozumune ulasin.
Esenmine Esenmine , M Mitsuomi

Ben en son geçen sene gitmiştim bişi yoktu
Bende pco var o yüzden ilaç kullanıyorum
Adet görmem için Doğum kontrol değil ama farklı bi ilaç
Bi çok kez ilaç kullandım pco yüzünden
Ondan galiba bilmiyorum işten fırsat olmuyor gitmeye :KK43:(

Hayırlı akşamlar kızlar,

N nscckts 02.06.2018. Menüm

Sahur: 2 yumurta ile peynirli, tereyağli omlet, zeytin, humus, yeşil çay

Iftar : Beklenmeyen gelismeler ve kaçamaklar oldu maalesef .:KK43:
Az ayranli çorba, karniyarik ,et, zeytinyağlı sarma. Minik pide, sütlü tatlı

Ben de latte konusunda abarttim. Patates degil de ondan memnunum :KK53: Latteyi gercekten birakmak en azindan azaltmak istiyorum. Beceremiyorum cunku anksiyetem var , bu konuda bi uzman gormedim ama stres etkiliyor beni , eee vertigo da stres ediyor . Oyle bir kisir dongudeyim. :temizlik:

Bir gunluk bir kurs var stresi nasil yonetebiliriz diye ama temmuz sonunda. O zamana kadar ben kac latte icerim ahaha. :KK45:

Puff daha yeni bir kutu latte almistim eve. :KK70:

N nscckts
02.06.18 menüsü
Sahur
1 haşlanmış yumurta domates salatalık
Bir bardak çay şekersiz
İftar
İki kaşık makarna
Ayran çorbası
Salata fasulye
2 bardak şekersiz çay 5 ceviz az çekirdek
Bi tabak kiraz

Sanırım abarttım dimi :KK43:
Abartı olmamıs ama makarna olmasa daha iyiydi :))

Selam kızlar:)
Misafirlerim az önce gitti
Bugün menüme uyamadım, öğlen yemeğimi ve ara öğünlerimi yiyemedim , akşama kadar mutfaktaydım bir yandan eşimle temizlik falan derken iftar sattini bulduk. Çorbamı içtim ama yemek yiyemedim, servis, mutfak çay kahve şimdi oturdum, deli gibi yorgunum ayaklarımın üzerinde duramıyorum. Kendime ödül olarak bir fincan şekerli çay içiyorm şu an bunu hakettimmmmmm

X