- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korudum da vermenekte olmuyo ya ne zaman kıyafetlerime sıgıcam yine6-7 aydır hiçbisey olmuyor banaKiloyu korumak da bi başarı sayılmalı
Vermedim ama almadım hesabı
Walla olabilirde bu aralarhiç dra gidemem fırsatım yok.ama dediğin gibi aglayıp yiyesim var ://sevdiğim için değil hani yemiş olmak içinKilo veremeyenler,yemeye engel olamayanlar; tahlillerinizi kontrol ettiriyormusunuz.hidroksi d ne durumda.
İns.direnciniz olabilir mi
Ben doyma hissimi yitirmistim.saatlerce yemeye devam ediyordum.bazen hem ağliyor hem yiyorfum daha bir hirsla.
En sonunda ben yeme bagimlisiyim.engel olamiyorum diyordum.
Simdi sanki midemi almislar.yemekten iggyy diyorum.tabi meyve hariç.ama o bile barizz azaldi.
Evt hala kilom 2. Seviye obez sinirinda.ama kilo veriyorum en azindan.
Demem o ki eger olmuyorsa,engel olamiyorsaniz bi dr.a gidin.arastirin.
Mutlaka bir yerlerde bir engel vardir.onun cozumune ulasin.
Esenmine , M Mitsuomi
Menülere gel02.06.18
Dünkü iftar sonrasını biraz kaçırdıktan sonra sahurda iki lahmacun yedim .iftarda is yemeği firinda tavuk sehriye çorbası ve kazandibi yedim .pilav yemedim.Iki bardak su içtim.sonra birazcik çikolata ve cay sonra hastane sahurunda simit kahvaltı çorba veriyorlar.Kahvaltilik (olursa )peynir labne zeytin yerim.
Gunlerim bu şekilde geciyor genelde.
N nscckts
Kilo veremeyenler,yemeye engel olamayanlar; tahlillerinizi kontrol ettiriyormusunuz.hidroksi d ne durumda.
İns.direnciniz olabilir mi
Ben doyma hissimi yitirmistim.saatlerce yemeye devam ediyordum.bazen hem ağliyor hem yiyorfum daha bir hirsla.
En sonunda ben yeme bagimlisiyim.engel olamiyorum diyordum.
Simdi sanki midemi almislar.yemekten iggyy diyorum.tabi meyve hariç.ama o bile barizz azaldi.
Evt hala kilom 2. Seviye obez sinirinda.ama kilo veriyorum en azindan.
Demem o ki eger olmuyorsa,engel olamiyorsaniz bi dr.a gidin.arastirin.
Mutlaka bir yerlerde bir engel vardir.onun cozumune ulasin.
Esenmine , M Mitsuomi
çokk doğru.boyle arkadaslar lazim herkeseeMc donalds in onunden gecinen guvercin baska araba parkinda yemelisin diye arkadasi tarafindan uyariliyor.
Waaav ,hiiiim eeee ucuz etin yahnisi misali
Biliyorum onu sekersiz icemiyorum ben onu. Sutlusu de gercekci degil. O yuzden lattenin yerini tutmuyor benim icin.Bende dibek kahvesi yaptım dubble fincan bi güzel içtim metabolizma calıstıryor:)) A AklinYolu1 tavsiye ederim latte yerine 1-2fincam dene pişman olmazsın kii bende cok latteci biriyimdir
Abartı olmamıs ama makarna olmasa daha iyiydi :))
Tebrik ederim canım darısı 3. Yarışmanın başına...fatmacım bırıncılıgı paylasıyoruz :) tebrık ederım
ılk yarısma bırıncısıyım
ıkıncı yarısmada da basarı elde ettım
ucuncu yarısmada tozu dumana katıcam hazır olun