- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.661
ıyı geceler canlar ben burdayım asayıs berkemal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok sen daha benim gerçek yüzümü görmedin bu yeni yarışma cok iyi gelicek bana İnsallahBenim olduğum yerde birinci olmak
Şakacı seni
Sen beni tanimiyorsun
Annem yapmıstı napaydım içmeye miydim el insaffCok duyduk biz bu laflari , bu son pastam bu son cikoletam , bu son meyvem vs vs . Dibek kahvesini bile sekerli icmissin daha nolsun.
Afiyet seker olsun.
Ciddi misin ya:// sen kaç kilo oldun ki en fazla130 kılo esımı olcmustu tartı benı olcmemıstı ya
ne aglamıstım ogun
hala ıcımde bır sızı kendı kendımı bu yere getırmek 2 senem bosa zaman kaybı ayaklı cop ögutucu gıbıydım
172 boy var ordan kurtarıyorum daCiddi misin ya:// sen kaç kilo oldun ki en fazla
Hani esin 130 onu ölçmüş seni ölçmemiş bu kız 100den fazlada mı olmus diye düşündüm:)) yok ben foto hiç görmedim ya göstersene banada:)172 boy var ordan kurtarıyorum da
dıyete basladıgımda ac karnına 98 dım
yag oranımı olcmedı tartı
10 kg verdıgımde yuzde 44 yag ıdı dusun
sen benım hıc resımlerımı gormedın mı kız buraya kac kere yukledım tama
esımın kas oranı daha fazla oldugu ıcın sanırım onu olctuHani esin 130 onu ölçmüş seni ölçmemiş bu kız 100den fazlada mı olmus diye düşündüm:)) yok ben foto hiç görmedim ya göstersene banada:)
bende keske erken uyuyabılsemSiz neler neler konuşmuşsunuz öyle
Ben on on buçuk bilemedin on bir de uyumuş oluyorum
bende keske erken uyuyabılsem
tam aksıne uyumak zayıflatıyor desemBelki uyku kilo yapıyordur bende
On da uyyya kaldığımı biliyorum dokuz da oluyor bazen bu
tam aksıne uyumak zayıflatıyor desem
hazır paketlenmıs gıdaBana bu kadar yarayan şey ne bilemedim o zaman
hazır paketlenmıs gıda
ekmek
seker
meyve :)
unlu gıdalar