- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.641
Tamam arabeske bagladin. Simdi o raki sisesini yavasca yere koy.Yakarsa dunyayi garipler yakar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam arabeske bagladin. Simdi o raki sisesini yavasca yere koy.Yakarsa dunyayi garipler yakar
Cikkk degilsin.
7. oldun canim yarismada . Ye sen tatlilari.
Dur sen 50lere düşüp naifliğime naiflik katıcam7. bi de eksi kupa alan @tulipa var.
BanadaaaaaaaEki Görüntüle 2152221
Yaptım kahvemi
Ramazan ayı ya la. Ama hayalimde iciyorum. :)))) HahahahTamam arabeske bagladin. Simdi o raki sisesini yavasca yere koy.
Benim olduğum yerde birinci olmakDur sen 50lere düşüp naifliğime naiflik katıcam
Bu yeni yarısmada 1.olmazsam bana da Mitsu demeyin
Cok duyduk biz bu laflari , bu son pastam bu son cikoletam , bu son meyvem vs vs . Dibek kahvesini bile sekerli icmissin daha nolsun.Dur sen 50lere düşüp naifliğime naiflik katıcam
Bu yeni yarısmada 1.olmazsam bana da Mitsu demeyin
Afiyet seker olsun.Eki Görüntüle 2152221
Yaptım kahvemi
tek basıma mı olsunCok duyduk biz bu laflari , bu son pastam bu son cikoletam , bu son meyvem vs vs . Dibek kahvesini bile sekerli icmissin daha nolsun.
Afiyet seker olsun.
Yaraya basicam demistin ya. O bakimdan seetttim.Ramazan ayı ya la. Ama hayalimde iciyorum. :)))) Hahahah
Benim olduğum yerde birinci olmak
Şakacı seni
Sen beni tanimiyorsun
burnuma soslu tavuk ızgara kokusu geldı kahve yaparkenYaraya basicam demistin ya. O bakimdan seetttim.
Siraya giriniz. En onde ben varim.
Pazar pazartesi manyak actim ya . O gun dolunay varmis bitti de rahatladim.burnuma soslu tavuk ızgara kokusu geldı kahve yaparken
allah allah dedım
acıktım mı acaba uzun suredır aclık hissim yok cunku karın gurultusu falan unuttum acıkmayı
sagı solu havayı kokladım gaıpten kokular alıyorum
pencereye dogru koklaya koklaya gıttım
meger komsu yemek yapıyormus
benım ıcın ıhtıyacımdan fazlasını yemek günah artıkPazar pazartesi manyak actim ya . O gun dolunay varmis bitti de rahatladim.
Oyle ac kalmak cok kotu. Ye ye doymuyorsun.
Sen yemezsin yarismaya asildin cunku . Iyi de gidiyorsun.
Uc sene once 59.8 i gormustum orada kalmistim.benım ıcın ıhtıyacımdan fazlasını yemek günah artık
yasayacak kadar yıyorum
ben tartının error verdıgı gun yemın ettım bırdaha asla dıye
sen seytanın bacagını kırdın devamı gelenden olsun bı gıden kılolar saglıkla :)Uc sene once 59.8 i gormustum orada kalmistim.
Bugun 59.7 . Gorenler yeter cok zayiflamissin diyor ama daha 55 leri gorucem.
sen seytanın bacagını kırdın devamı gelenden olsun bı gıden kılolar saglıkla :)
Ben de cikiyorum yarin gezimiz var , iki gunluk uykusuzlukla zombi gibi gitmeyeyim.Kızlar damla baya kesti ağrıyı ben zibariyorum. 3 saat kaldı ne uyusam kardir. İyi geceler yoldaşlarım