Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GecmisolsunDişlerim ağrıyor uyuyamiyorum
İse yaramaz bence kanka. Alt ve üst bütün azı dislerim agriyor. Sinüzit dislere vuruyormus genelde ama yine de yarın dis doktoruna da KBB ye de gidicem. Uzun zamandır ağrıyor ama artık uyuyamıyorum.gecmıs olsun dıs agrısı da fena olur
3 cubuk tarcın ve 3 tane karanfılı 3 bardak suya koyup kaynatıp ıcersen rahatlatır
VaawArkadaslar N nscckts ile konustuk bu yarismayi bitirme karari aldik.
Dukkani kapatip gidiyoruz. Hadi toparlanin.
Aramiza 5 yeni yarismaci katildigi icin 2. yarismayi erken bitirip , 3. yarismayi erken baslatiyoruz. 3. Yarisma tam 7 hafta suruyor.
Soyle ki ayni kurallar gecerli. Menu icin 1'e , tarti icin 2 'ye . basiyoruz degil tabi ki.
Menu icin N nscckts
Hedef oyunu iicin _Makaron_
Tarti icin @fatma7454 u etiketliyoruz.
-----------------------------------
2. Yarisma sonuclari ve siralama :
1. @fatma7454 9
2 . N nscckts 9
3. A AklinYolu1 8
4 . _Makaron_ 7
5. zinnia 6
6. krizantem3 4
7. M Mitsuomi 2
8. tulipa -3 tulipa da devreler yandi.
Eki Görüntüle 2152217
Mantikli. Yeni gelen kişi coktu ve yarışma bitimine 2 hafta kalmisti. Yarışma absürt duruma düşecekti.Arkadaslar N nscckts ile konustuk bu yarismayi bitirme karari aldik.
Dukkani kapatip gidiyoruz. Hadi toparlanin.
Aramiza 5 yeni yarismaci katildigi icin 2. yarismayi erken bitirip , 3. yarismayi erken baslatiyoruz. 3. Yarisma tam 7 hafta suruyor.
Soyle ki ayni kurallar gecerli. Menu icin 1'e , tarti icin 2 'ye . basiyoruz degil tabi ki.
Menu icin N nscckts
Hedef oyunu iicin _Makaron_
Tarti icin @fatma7454 u etiketliyoruz.
-----------------------------------
2. Yarisma sonuclari ve siralama :
1. @fatma7454 9
2 . N nscckts 9
3. A AklinYolu1 8
4 . _Makaron_ 7
5. zinnia 6
6. krizantem3 4
7. M Mitsuomi 2
8. tulipa -3 tulipa da devreler yandi.
Eki Görüntüle 2152217
Çok teşekkür ederimGecmisolsun
Cok drastik bi secim olmadigi zaman eklemem mesela yogurt domates marul gibi ama lahmacunu goturuyorsam eklerim.Tmm yazayim.sonrada onlari yerim.ya yazdiklarimizdan baska yersek.nasil ekleniyor mu
kacamak yapana ben banyo terlıgı fırlatıyorum
Ben bugun o kadar sinir oldum ki , sigorta atti , alevler cikti. Latte kurtardi beni resmen.kızlar hıc sahur yapasım yok valla
kahve yapım ıcım dıcektım ama bugun yemekten sonra 2 kupa bardak sekersız turk kahvesı ıctım yanı 6 tane kahve fıncanı edıyor
ıcsem dokunur mu bılmıyorum napsam ?
Biz mac bu saatte zor gorurduk meger dis agrisiymis. Gecmis olsun canim.Dişlerim ağrıyor uyuyamiyorum
Anladim.sagolun.Cok drastik bi secim olmadigi zaman eklemem mesela yogurt domates marul gibi ama lahmacunu goturuyorsam eklerim.
Degil mi ya. Nasil olsa devam ediyoruz. Nisa diyor ki bayramda menu tatili yok onlara. Kacirirlar elimde kalirlar.Mantikli. Yeni gelen kişi coktu ve yarışma bitimine 2 hafta kalmisti. Yarışma absürt duruma düşecekti.
tabııı sunızıt dısee vurur cok ta kotu olurİse yaramaz bence kanka. Alt ve üst bütün azı dislerim agriyor. Sinüzit dislere vuruyormus genelde ama yine de yarın dis doktoruna da KBB ye de gidicem. Uzun zamandır ağrıyor ama artık uyuyamıyorum.
Teşekkür ederim canom. Valla ben bayramda tatilde olacağım 3 günlük. Ben bozarim diyeti baştan diyim hahaDegil mi ya. Nasil olsa devam ediyoruz. Nisa diyor ki bayramda menu tatili yok onlara. Kacirirlar elimde kalirlar.
sen bılırsın vallaTeşekkür ederim canom. Valla ben bayramda tatilde olacağım 3 günlük. Ben bozarim diyeti baştan diyim haha
Aaa ne biçim doktormus. Ben de geçen kış curuk bir dişimi çektirdim o doktor demişti sinüzit var senin o da dişine vuruyor dedi. Harbiden de seninki gibi yılların sinüzit hastasiyim. Neyse şimdi yarın dış doktoruna değil direkt KBB ye mi gitsem? Görünürde hiç çürük yok.tabııı sunızıt dısee vurur cok ta kotu olur
hıc unutmuyorum bak dur anımı anlatayım
yımılık dıs ve azı dıs cekımı ıcın cene ceraahına gıttım burda diş fakultesıne
arkadasım kendısı bırde
aynı anda 2 dıs cekımı
kronık rahatsızlıgın var mı dedı
dedım cok agır sınuzıt hastasıyım sınuzıtler kıstlestı doktor amelıyat dedı anormal agrım olur dişime vurur dedım
guldu sınuzıtle dısın ne alakası var dedı bana
cene cerrahı ya bende bılıyordur dıye bırsey demedım sonucta onun uzmanlıgı bu halbukı ben maksiler sinüz ve ust cene baglantısını bılıyorum . ben bılıyorsam cerrah haylı haylı bılır dımı
cektı dırek
2 hafta ıyılesmedı ıltıhap akıyor dıs kokumden ! tum yuzum mosmor oldu mu
eşimle sozlenıcez bıkac hafta sonra tum yuzum mor damarlar cıkık sankı kamyon carpmıs gıbı
gıttım yanına bu surecte mıkrop kaptırmıssın yemek artıgı kacmıs dıyor
dedım delımısın nesın ne yemegı su ıcemıyorum oyle agrıyor agzımı acamıyorum kı
baska doktora gıttım
bana baktı kok mu kaldı acaba cekım de dıye dırek sende sınuzıt mı var dedı
hay dedım doktor sagolasun var valla nerden bıldın dedım
dısını ceken doktor maksüler sınuzunu delmıs ! cekım travmatık olmus sınuz ordan yol bulmus akıyor dedı
kıstlesen sınuzıtım dıs kokumden akıyor dusun...
2 hafta hergun 1 ıgne agrı kesıcıler oy ne cektımdı
Aranizda 1.7 yildiz var. Fatma da yaman ama bu kez.fatmacım bırıncılıgı paylasıyoruz :) tebrık ederım
ılk yarısma bırıncısıyım
ıkıncı yarısmada da basarı elde ettım
ucuncu yarısmada tozu dumana katıcam hazır olun
Iki dk da alistin bize. 7 haftada kimbilir ne yaparsin.Anladim.sagolun.
Oyy bagimli oldum.ayrilamiyorum.sarj bitmek uzere
Iste bozmayasiniz diye ara vermiyoruz. Nazi kampi yapicaz burayi. Sizi kilitliycez.Teşekkür ederim canom. Valla ben bayramda tatilde olacağım 3 günlük. Ben bozarim diyeti baştan diyim haha
Eline de o tırmık gibi yaba mıdır nedir ondan al :))sen bılırsın valla
yersın doner dolasır gelırsın buraya ben burdayım
zebanı gıbı beklıcem sızı
bence de kbb gıt derım ben olsam oyle yapardım sınuzıt ıcın ılac verır ozaman dısın de rahatlarAaa ne biçim doktormus. Ben de geçen kış curuk bir dişimi çektirdim o doktor demişti sinüzit var senin o da dişine vuruyor dedi. Harbiden de seninki gibi yılların sinüzit hastasiyim. Neyse şimdi yarın dış doktoruna değil direkt KBB ye mi gitsem? Görünürde hiç çürük yok.