- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Buyur gel diyeceğim ama uzaktasın.Afiyet olsun :))
kızlar böyle adamlardan uzak durun evlenince falan değişmezler kodları bozuk bunların..hatta sizin için nasılsa evde diye düşündüğünden hiçte umursamaz...yani nasıl mutlu olucağınızı biliyosanız sizi mutlu etmeyen bir adamla boşa vakit kaybetmeyin...
Evet maalesef.
Öyle olmasa neden katlanayim ki.
Ayni benim ki de.
Ya bir insan hic mi merak etmez güniiçinde sevgilim ne yapiyor diye.
Aramiz iyiyken bile böyleydi.
Simdi daha beter.
Karnıyarık,sebzeli bulgur pilavı ve cacık çok şükür.
kızlar böyle adamlardan uzak durun evlenince falan değişmezler kodları bozuk bunların..hatta sizin için nasılsa evde diye düşündüğünden hiçte umursamaz...yani nasıl mutlu olucağınızı biliyosanız sizi mutlu etmeyen bir adamla boşa vakit kaybetmeyin...
Buyur gel diyeceğim ama uzaktasın.
Aynen aynen.işte bende bu mantıgı anlamıyorum zaten, ve kopmamın en büyük sebebi de buyani kısıtlamasın iyi güzel, karışmaısn o da güzel, ama insan merak eder yaa gündüz işte diye aramıyordu, akşam evde diye, bu nasıl iş sonra da hep laflar, ben evlenmemiz için çalışıyorum da, evlendikten sonra böyle olmayacak da bilmem ne arkadaş, ben nasıl güvenip de evleneyim senle bu durumda
ohh ellerine saglık canım true cugum
sana kesinlikle katılıyorum zeynepcigimben yeterince uzagım zaten artık ceylin için de hayırlısı olsun inşallah
ay ne çok konuşmuşsunuz yeni gelenler hoşgelmişler sefa getirmişler
anket bölümüne yazı yazmıştım da Zeynep buraya da yazmamı söylemiş o nedenler okumayanlar için yazıyorum kızlar
bu anket neyin çok istendiğinin belirleyicisi olsun çekiliş yapılınca kim neye gerçekten ihtiyacı varsa onu yazsın katillerde kurbanlarına ona göre bişiler alır hatta hem cüzdan hem deo da alanlar olabilir...
Aynen aynen.
Gündüz calisiyorum işlerim yoğun diyordu aksam yorgunum diyordu.
Sonra da evlenmek için birikim yapıyorumben Ceylin anlayisli ol biraz dedi.
Hep mi boyle bunlar.
Aynen aynen.
Gündüz calisiyorum işlerim yoğun diyordu aksam yorgunum diyordu.
Sonra da evlenmek için birikim yapıyorumben Ceylin anlayisli ol biraz dedi.
Hep mi boyle bunlar.
Son bir hafta gör sen o heyecani :)
İnşallah herşey umdugunuz gibi olur :)
Ceylinim sen anlat bana nedir bu cekilis hic birsey anlamadim:)
ne güzel telaşlaargerçekten aynı evi paylaşmak evliliğin en güzel yanı yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
ay ne çok konuşmuşsunuz yeni gelenler hoşgelmişler sefa getirmişler
anket bölümüne yazı yazmıştım da Zeynep buraya da yazmamı söylemiş o nedenler okumayanlar için yazıyorum kızlar
bu anket neyin çok istendiğinin belirleyicisi olsun çekiliş yapılınca kim neye gerçekten ihtiyacı varsa onu yazsın katillerde kurbanlarına ona göre bişiler alır hatta hem cüzdan hem deo da alanlar olabilir...
bende oraya da yazdım, zorunlu olmasın alternatifli olsun bence de
yalnız kuzum bu herkes ihtiyacını yazsın olayında da maddiyat konusunda emin olamadım :26: şimdi mesela ben cuzdan lazım baan derim ama katilimin maddi durumu pek iyi degildir, cuzdan da çok ucuz bişey degil, o zaman zora sokmuş gibi olmaz mıyız sanki :26: tam bilemedim bu durumu :26:
Canim hediyelesmek için :)
Adresini ismini numarani veriyorsun çekiliş yapiliyor sen bir üyeye hediyeler aliyorsun diğertopikte aanlatıyor kendini o üye ne alirsan artik :)
Haklisin ...tum bu bahaneleri son 4 ayda o kadar çok duydum ki, artık kendi kendine evlenmek için çalışır diyorumgerçi işten de çıkmış face ten gördügüm kadarıyla, demek ki birikim yapmasına gerek yok artık
valla güzelim kendi adıma ben bu evliliği yapmak istemedigime karar verdim, evlendikten sonra da aynısı olacak çünkü. iştewn gelecek yorgun alacak kumandayı eline alıp devrilip tv karşısında uyuyklayacakve bunu eminim ki yeni evliyken de yapacak ve ben bunu istemiyorum bu yuzden verdigim karardan dolayı her ne kadar içim buruk olsa da gönlüm çok rahat sen de eminim ki düşünüp zamanla doğru kararı vereceksindir
olabilir kızlar ne diyosanız öyle yapalım bana farketmez...
bence herkes kendi tanıtımında yazsın bu düşüncelerini kurbanı da ona göre bir şey alsın...
Diger topikte ne anlatiyorki hangi topik o
Bu hani ilk okuldayken yilbasi cekilisi gibi birsey sanirim ,eslesip birbirimize hediyemi aliyoruz
Kuzum anlamadim ben ya malmiyim neyim
Diger topikte ne anlatiyorki hangi topik o
Bu hani ilk okuldayken yilbasi cekilisi gibi birsey sanirim ,eslesip birbirimize hediyemi aliyoruz
Kuzum anlamadim ben ya malmiyim neyim