- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.175
Ayy :)
Hayirli olsun ne kadar kaldi düğüne ?
4 ay :)) evelallah ın izni ileeeeee :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy :)
Hayirli olsun ne kadar kaldi düğüne ?
4 ay :)) evelallah ın izni ileeeeee :))))
Benim içinde kapanacak sanirim.
1 haftadir cuma günü bulusalim deyip durdu.
Sabahta mesaj atmis bugün bir isim cikti başka zaman bulusalim
Aramiz zaten bozuk ne isin olabilir benden başka ya
:))) ah ah şimdi uzanmışsın büyük yemyeşil bi ağacın altına..yanında dere akar...hava hafif serin .......
dünyayı kurtaracaktır büyük ihtimalle anlamıyorlar ne kadar kırdıklarını, kendi adıma umarım ki beni kaybettigini anladıgı zaman hatasını anlayacaktır, ve bundan sonraki ilişkilerinde tekrarlamayacaktır
hava da kapalı burdaa, patlayacagım birazdan
Az kalmis :)
Heyecan var mi ?
ya aslında daha çok eşya nasıl olcak..düğün nasıl olcak telaşı düşünceleri var...
heyecanım evimizi tutunca tavan yaptı tabi...aynı evi paylaşacak olmanın hayali zaten muhteşemken bi de adım adım yaklaşmak mükemmel ..elhamdülillah RABBİMİZ E :)))))
O kadar düşüncesiz ki.dünyayı kurtaracaktır büyük ihtimalle anlamıyorlar ne kadar kırdıklarını, kendi adıma umarım ki beni kaybettigini anladıgı zaman hatasını anlayacaktır, ve bundan sonraki ilişkilerinde tekrarlamayacaktır
hava da kapalı burdaa, patlayacagım birazdan
Ceylin hoşgeldin canım..
bizim burasssı yanıyooor :)))) günlük güneşlikkk ..yaşşasın mesai bitimine 45 dk var .
ya aslında daha çok eşya nasıl olcak..düğün nasıl olcak telaşı düşünceleri var...
heyecanım evimizi tutunca tavan yaptı tabi...aynı evi paylaşacak olmanın hayali zaten muhteşemken bi de adım adım yaklaşmak mükemmel ..elhamdülillah RABBİMİZ E :)))))
O kadar düşüncesiz ki.
Kibar olsa azicik anlayis gösterse hadim ederler sanki bunu
İnşallah anlar seninki de.
Her güzel güne limon sikmak zorundalar.
inşALLAH çıkarız birbirimize kurumm
hülya koçyiğit gibi koçup boynuna sarılırım
:26::26::26::26:
İyiyim sağol,bir yandan yemek yapıyorum bir yandan sohbeti takip ediyorum.O kadar düşüncesiz ki.
Kibar olsa azicik anlayis gösterse hadim ederler sanki bunu
İnşallah anlar seninki de.
Her güzel güne limon sikmak zorundalar.
Hosbuldum True :)
Nasilsin ?
Evet maalesef.ben kendi adıma artık benden uzak olmasını isteyebiliyorum sadece canım, yeniden denesek bile istedigim gibi olmayacak bundan eminim adamın kodunda ilgisizlik var, her konuda kendini haklı görme durumu var, bide üste çıkma drumu var ki o çok fena ve ben böyle bir adam istemiyorum
ama senin adına umarım anlar diyeyim canım senden ayrı kalınca aklı başına geliyor ama sen de çok yıpranıyorsun işte o zaman diliminde malesef ne yaparsak yapalım önce kendi canımız yanıyor
İyiyim sağol,bir yandan yemek yapıyorum bir yandan sohbeti takip ediyorum.
Karnıyarık,sebzeli bulgur pilavı ve cacık çok şükür.Kolay gelsin, ne var aksama ?
Evet maalesef.
Öyle olmasa neden katlanayim ki.
Ayni benim ki de.
Ya bir insan hic mi merak etmez güniiçinde sevgilim ne yapiyor diye.
Aramiz iyiyken bile böyleydi.
Simdi daha beter.
ben kendi adıma artık benden uzak olmasını isteyebiliyorum sadece canım, yeniden denesek bile istedigim gibi olmayacak bundan eminim adamın kodunda ilgisizlik var, her konuda kendini haklı görme durumu var, bide üste çıkma drumu var ki o çok fena ve ben böyle bir adam istemiyorum
ama senin adına umarım anlar diyeyim canım senden ayrı kalınca aklı başına geliyor ama sen de çok yıpranıyorsun işte o zaman diliminde malesef ne yaparsak yapalım önce kendi canımız yanıyor
Zeyy Sefimlii ye msj attım ama geri dönmedi canım,birde sen dene istersen.
Karnıyarık,sebzeli bulgur pilavı ve cacık çok şükür.