- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
Haklisin ...
Boyle davranması bi yönden de rahatlatiyor beni.
En adindan elimden geleni yaptim ben bu 7 sene de
sen yine iyi dayanmışsın kuzum 7 sene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin ...
sen yine iyi dayanmışsın kuzum 7 seneben ilk yıldönümümüzü öküzlerden bile beter kutlayınca delirdim
sonra da bide ben suçluymuşum gibi kafa dinleyip zaman istedi paşa
alsın kafasını istedigi kadar dinlesin artık
![]()
hemen bir goz atiyorum canim tesekkur ederimtanıtım yazılarının çoğu yazıldı zaten değişiklik de yapılmıyor üzerinde ama alıntılayarak yaparız artık :26: benim derdim kimsenin üzerine maddi bi yük olmasın diye canım, yanlış anlama lutfen beni, işine karışmak istemem yani :26:
hehh işte aynen ilkokul çekilişleri gibitek farkı biz biraz daha işleri kolaylaştırdık, tanıtım topiği açtık ki, herkes orda kendisini nelerden hoşlandıgını anlatsın, böylece hediye alacak arkadaş hediyelerini seçerken zorlanmasın
biz buna benzer bir çekilişi 8 mart içinde yapmıştık, ilk sayfada onun linkleri var arzu edersen ordan inceleyebilirsinkatılmak istersen de muutlu oluruz
![]()
Evet bir nevi yilbasi çekilişi :)
Kiz o nazil laf oyle
Bak konuya orda linkler var ya siradan bak onlara teki gecen çekilişin 8 mart içindi o da.
bende oraya da yazdım, zorunlu olmasın alternatifli olsun bence de![]()
yalnız kuzum bu herkes ihtiyacını yazsın olayında da maddiyat konusunda emin olamadım :26: şimdi mesela ben cuzdan lazım baan derim ama katilimin maddi durumu pek iyi degildir, cuzdan da çok ucuz bişey degil, o zaman zora sokmuş gibi olmaz mıyız sanki :26: tam bilemedim bu durumu :26:
Haklisin ...
sen yine iyi dayanmışsın kuzum 7 seneben ilk yıldönümümüzü öküzlerden bile beter kutlayınca delirdim
sonra da bide ben suçluymuşum gibi kafa dinleyip zaman istedi paşa
alsın kafasını istedigi kadar dinlesin artık
![]()
tanıtım yazılarının çoğu yazıldı zaten değişiklik de yapılmıyor üzerinde ama alıntılayarak yaparız artık :26: benim derdim kimsenin üzerine maddi bi yük olmasın diye canım, yanlış anlama lutfen beni, işine karışmak istemem yani :26:
hehh işte aynen ilkokul çekilişleri gibitek farkı biz biraz daha işleri kolaylaştırdık, tanıtım topiği açtık ki, herkes orda kendisini nelerden hoşlandıgını anlatsın, böylece hediye alacak arkadaş hediyelerini seçerken zorlanmasın
biz buna benzer bir çekilişi 8 mart içinde yapmıştık, ilk sayfada onun linkleri var arzu edersen ordan inceleyebilirsinkatılmak istersen de muutlu oluruz
![]()
Mesaj falan atti mi pasamiz peki hic ?
Ne hissediyorsun pişman olmuş mudur ?
hemen bir goz atiyorum canim tesekkur ederim
Ben inceleyim katilirimda olmazsa ,tatlim tesekkur ederim![]()
tabi kuzum herşey maddiyat çerçevesinde olucak baktı cüzdan istiyorum deo istemiyorum yazmış ee cüzdana parası yetmiyorsa ve illa zorunlu hediye olduğu için almak isteniyorsa diğer alacaklarından kısılıp alınabilinir bencebirde 10-15 liraya cüzdanlar var biz gidip deri cüzdan alamıcaz kimseye bence yine diyorum kullanılacak şeyler alalım paramız yetmedi diye ihtiyacı olmayan birşeyi almak yanlış gibi geliyor bana ama tabi çoğunluk daha iyi bilir ben düşünce mi söyledim
![]()
mesaj atmadı hiç, bu saatten sonra atmasını da istemiyorum, kararımı verdim ve kafamın karışmasını istemiyorum
pişmanlık konusunda da er yada geç pişman olacagını düşünüyorum, ben kötü biri degildim çünkü, ama o beni elinde tutmayı başaramadı
inşallah katılmaya karar verirsin
çoğunlugun ve zeynep in fikrine saygı duyuyorum bende![]()
kafa dinlemek de nasıl oluyorsa günlerce ses çıkmasın ne yaptığını bilme sonra bı gun arasın seni hadi baştan bu şekilde mutluysan tamamdır canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın ..
zaman istedi deyince aklıma sami karikatürü geldiEki Görüntüle 1097820
yok kızzz ne işine karışması bende çok biliyom sanki![]()
ama tek kalan benim dersten ewet okul hayatım yeni başladı benimdee işten çıkınca sanadaa günaydınnn
Günaydın canlarrrr.Nasılsınız.Çok şükür bir hafta daha bitti![]()
o zaman senin için zor olur tabi. hem okul hemde çalışmak dha da zorr olmalı
zordu şimdi sadece okulla ilgileniyorumm[/QUOTE
fabrikada çalışmak zordur tabi baya bi dinlenirsin artıkk :))
mesaj atmadı hiç, bu saatten sonra atmasını da istemiyorum, kararımı verdim ve kafamın karışmasını istemiyorum
pişmanlık konusunda da er yada geç pişman olacagını düşünüyorum, ben kötü biri degildim çünkü, ama o beni elinde tutmayı başaramadı
inşallah katılmaya karar verirsin
çoğunlugun ve zeynep in fikrine saygı duyuyorum bende![]()
zordu şimdi sadece okulla ilgileniyorumm[/QUOTE
fabrikada çalışmak zordur tabi baya bi dinlenirsin artıkk :))
zor olan o fabrikanın sana hayatının en zor zamanlarını insanları tanıma fırsatı vermesiydi
Anladim canim..
Ne denir ki.
Hakkında hayirlisi olur insallah
zor olan o fabrikanın sana hayatının en zor zamanlarını insanları tanıma fırsatı vermesiydi
bunda çokkk haklısın canım. bende insanların bu kadar bencil vs..... oldukalrını bilmiyodum 3 ayda öğrendim bunları ne yazık ki(
Kızlar sahalardan geri kaldım. Bu arada son zamanlarda elimde sürünen puzzle'ım bitti
Sonra da uyumuşum, bi kalktım benim adam gelmiş, hızla kalkıp yemek hazırladım, çay yaptım yeni oturabildim kk'ya.