Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

@gelengiden beybi senin de fazla kaçırdığını gördüm olsun yarın kaldığımız yerden devam, rapor verdiğin için Puanı ekledim
Nevossss Nevossss monoi monoi kediannesi0 kediannesi0 Monica_ Monica_ @seyda586 sizlerinkini göremedim kızlar atmak isterseniz eklerim, bibi de banlı oldugu için atamadı. 🫠
Bugün kahvaltı da maalesef poğaça yedim bir tane çay ile birlikte 🥲
Öğlen elma ve Türk kahvesi
Akşam 3 kaşık makarna ve tavuk göğsü
1 litre su karışık kuruyemiş 🫶🏻

@gelengiden beybi senin de fazla kaçırdığını gördüm olsun yarın kaldığımız yerden devam, rapor verdiğin için Puanı ekledim
Nevossss Nevossss monoi monoi kediannesi0 kediannesi0 Monica_ Monica_ @seyda586 sizlerinkini göremedim kızlar atmak isterseniz eklerim, bibi de banlı oldugu için atamadı. 🫠
Bugün hep dışarıda olduğum için iş arkadaşlarıyla yemek vs derken salata ile ızgara köfte yedim (bir süre köfte görmek istemiyorum jdjd)
Öğlende de yoğurt yedim sadece.
Sabah kahvaltısı yok çay içtim.
Bu şekildeydi benim:)

Merhabalar 😊
Bugün güne pırasa yemeğiyle başladım 😅
12:00 2 tabak zeytinyagli pırasa
18:00 2 kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık mantarlı et sote, salata
Hala spor veya yürüyüş yapmaya başlayamadım ona da başlayacağım umarım
Orenda Orenda

Gunaaaaydin, ben sabahları sanki çok ödemli uyanıyorum ya 🫨 sabah tartıldım eksi görüyorum ama ödem de var hala bence🥲 Böyleeee sanki her yerim şiş şiş:/

Ben de tartıldım aynı, şaka gibi. Reglimin ikinci günü ondan mı bilmiyorum, moralim bozuldu. Bana göre çok yemiyorum bundan azıyla da gözüm döner, kaç kilo gitti ama şu 54ten bi inemedim, kilomu böyle mi kabullenmeliyim artık acaba 😭

Ben de tartıldım aynı, şaka gibi. Reglimin ikinci günü ondan mı bilmiyorum, moralim bozuldu. Bana göre çok yemiyorum bundan azıyla da gözüm döner, kaç kilo gitti ama şu 54ten bi inemedim, kilomu böyle mi kabullenmeliyim artık acaba 😭
direnç kilon olabilir mi acaba? İdealin ne biliyor musun?

direnç kilon olabilir mi acaba? İdealin ne biliyor musun?
52 olması lazım. Daha önce indim 52 küsürlere ama geri çıktım, düzenli spor yapıyorum ve acıkıyorum daha az nasıl yicem bilmiyorum. Daha çok hareket etmem lazım ona da vaktim yok 🥴

Ben de aynıyım. Ben de hala regl'im bence bitince fark edecektir. Hala ödem var vücudumuzda 😅

Bende sizin gibiyim. Diyete baslamamla 83 u gordum ama bugun regl min 2. Gunu ve 84 um. Benim kilom sizden fazla.birde daha hizli gitmesi lazim baslarda en azindan ama regl resmen insani cok geriye atiyor. Zaten tum diyetlerimde aynisi olmustur. Diyeti bozmasamda regl ye 1 hafta kala verdiklerimde odem olarak geri gelir. Ve kilo vermemde durur 2 hafta sonra kaldigim.yerden devam ederim en iyi durumda bilr. Ama ben dayanamadim dun gece tuz krizine girdim ve tursu yedim 😑 sabahta her sey cok kotu kokuyordu cok midem bulandi krakerle actim gunu o yuzden. Ah su donguler...ne zor ne kadar zor. Agridan bulantidan insan zombi gibi oluyor.

Kahvaltı yapcam şimdi, yulaftan krep yapmıştım içine peynir domates hindi füme roka koyup durum yaptım 🫠

Eklentiler

• 1000009863.webp
    1000009863.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 15
Sağ ol Access. Spastisizm belirtileri var. Doğumda kısa süreli kalbi durmuştu. Beyninde oksijensiz kalıp blokajlanan bölgeler olmuş olabilirmiş. Emarda belli olacak. Bir de anlık dalmaları var, nöbet mi diye eeg çekilecek.

Arte kuzum çok güzel haberlerini alalım inşallah 🙏

Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.

Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlar 🤲🏻 benim kızıma da eeg çekilecek bu dalmalarından dolayı, 18 aylık şu an. 1 ay sonra randevusu var. Nöroloji normaldir büyük ihtimalle bu dönemde daydreaming oluyor ama ne olur ne olmaz çekelim dedi, ben de biraz korkuyla bekliyorum. Sizinki kaç aylık ?
İnşallah sizde de hiç ni sorun yoktur, güzel haberlerle gelin kızlar🙏

Orenda Orenda canım kahvaltı üç bardak çay yarım ekmeğe tomatis marul salam ezine peyniri sandiviç yaptım yedim sonra oğlum okuldan gelince ufak tefek onunla beraber pide yaptığım ondan yedim üç tane ama mini pide öğlenden sonra noodle yemek istiyorum şimdilik böyle canımcımmm 🥳🧡🫶

Back
X