Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Orenda Orenda
3. Gün
Kahvaltı: 1 buçuk haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, çay, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Ara öğün: yarım sufle 🙈, sade kahve,
2. Ara öğün: hurma, ceviz
Akşam: pancar kavurması, yoğurt çorbası, 2 dilim pide
Son öğün: çay, kuruyemiş
2 buçuk litre su

Orenda Orenda
Kızlar ben de bugün gezmedeydim, orada hakkımı kullanacağım diye kahvaltı etmedim.
Sade türk kahvesi
1 tane ıspanaklı börek
1 kase tavuklu arpa şehriye salatası
1 adet profiterol
Eve gelince 40dk evde yürüyüş videosu yaptım
Akşam öğünümü yeni yapıyorum. Tavuk sote ve salata
Belki gece öğünü kefir içerim ama kefir opsiyonel :)

Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlar 🤲🏻 benim kızıma da eeg çekilecek bu dalmalarından dolayı, 18 aylık şu an. 1 ay sonra randevusu var. Nöroloji normaldir büyük ihtimalle bu dönemde daydreaming oluyor ama ne olur ne olmaz çekelim dedi, ben de biraz korkuyla bekliyorum. Sizinki kaç aylık ?
Umarım seninkinde de ciddi bir şey çıkmaz canım. Dermansız dert vermesin allah🙏

Benim de akşam 4 kaşık yeşil mercimek, yarım kase havuç çorbası idi. Sabahı atmıştım arada 1 küçük muz+1tatli kaşığı fıstık ezmesi+2 yemek kaşığı yulaf lapasi uzwri tarçın

Eklentiler

• 1000009839.webp
    1000009839.webp
    17 KB · Görüntüleme: 16
Orenda Orenda
Iyi aksamlar hanimlar. Sabah regl tatli krizime karsi koyamayip ogluma yaptigim visne suyundan 1 bardak ictim ama az sekerli yapmistim zaten. 1 yumurtadanda kiymali omlet, 3 lokma peynir, 6 tane yesil minik zeytin. Sonrasinda 1 kupa turk kahvesi.
aksam uzeri yarim activia ve yarim muz.
Aksam da 7 tane kofte, 1 kase cacik, 2 yemek kasigi bulgur pilavi yedim
Simdi bi kupa turk kahvesi daha iciyorum.
Bugun cok yedim ama ihtiyacim vardi. 😏Yarin daha dikkatli olacagim.

Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlar 🤲🏻 benim kızıma da eeg çekilecek bu dalmalarından dolayı, 18 aylık şu an. 1 ay sonra randevusu var. Nöroloji normaldir büyük ihtimalle bu dönemde daydreaming oluyor ama ne olur ne olmaz çekelim dedi, ben de biraz korkuyla bekliyorum. Sizinki kaç aylık ?
Benimki 7 buçuk, düzeltilmiş 5 buçuk aylık. İnşallah ikimizin de temiz çıkar sonuçlar.

Merhabalarrr 🌸bugün sabah 8 de bir bardak kefir bir haşlanmış yumurta ile kahvaltı yaptım. Ara öğün olarak Türk kahvesi ve 7 tane çiğ badem tükettim. Öğlen yemeğini de az çorba ve hamburger ve ayran ile tamamladım. Aksam 7de kurufasulye ve salata ile yemek faslını sonlandıracagım. Şuan için 1.5 litre su içtim 2.5a tamamlamaya çalışacağım 🫠 Orenda Orenda
Ay bunu kaçırmışım ekliyorum 🫠

Back
X