- 18 Ağustos 2022
- 2.511
- 3.493
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım seninkinde de ciddi bir şey çıkmaz canım. Dermansız dert vermesin allahÇok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlarbenim kızıma da eeg çekilecek bu dalmalarından dolayı, 18 aylık şu an. 1 ay sonra randevusu var. Nöroloji normaldir büyük ihtimalle bu dönemde daydreaming oluyor ama ne olur ne olmaz çekelim dedi, ben de biraz korkuyla bekliyorum. Sizinki kaç aylık ?
Bu gariyi alın şurdan yavArkadaşlar bögünnn
Salçalı makarna
Çıtır tavuk
Salata
Ayrann
Turşu yedim
İnşallah kilo alarak döner yarabbimmm![]()
Sıssss gızzzz dögeremmm haaa![]()
![]()
Kiz senin çocuk falan varmı hiç sormadım20dk sabah 40 dk akşam açık havada yürüyüş ekledim, yatmadan bir bardak kefir içip yatarım sanki![]()
Yok canimKiz senin çocuk falan varmı hiç sormadım
Allah mutlu mesut etsin tatlımYok canim2 kedom var. Daha 11 aylık evliyiz
![]()
Masallah. Harikasin. Bu arada kolajenli kahve nasil bir sey?Orenda
Kahvaltı
Tost, fıstık ezmesi, çilek, blueberry, bal
Akşam
Somon, fırın patates, salata
Ekstra kolajenli kahve ve kuru dut
12 kg ağırlıkla yürüyüş yaptım.
Hepimizi canimAllah mutlu mesut etsin tatlım![]()
Sağol canım. Filtre kahvemin içine toz kolajen atıyorum, hazır bi ürün değilMasallah. Harikasin. Bu arada kolajenli kahve nasil bir sey?
Anladim o zaman sifa olsun, afiyet olsunSağol canım. Filtre kahvemin içine toz kolajen atıyorum, hazır bi ürün değil
Benimki 7 buçuk, düzeltilmiş 5 buçuk aylık. İnşallah ikimizin de temiz çıkar sonuçlar.Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlarbenim kızıma da eeg çekilecek bu dalmalarından dolayı, 18 aylık şu an. 1 ay sonra randevusu var. Nöroloji normaldir büyük ihtimalle bu dönemde daydreaming oluyor ama ne olur ne olmaz çekelim dedi, ben de biraz korkuyla bekliyorum. Sizinki kaç aylık ?
Ay bunu kaçırmışım ekliyorumMerhabalarrrbugün sabah 8 de bir bardak kefir bir haşlanmış yumurta ile kahvaltı yaptım. Ara öğün olarak Türk kahvesi ve 7 tane çiğ badem tükettim. Öğlen yemeğini de az çorba ve hamburger ve ayran ile tamamladım. Aksam 7de kurufasulye ve salata ile yemek faslını sonlandıracagım. Şuan için 1.5 litre su içtim 2.5a tamamlamaya çalışacağım
![]()
Orenda