BeN vermek için bebeğimin arkasindan kossam yetiyor:) kozlar bende Nordic walking trainer var evde bebis uyudugunda eğer ev işinden firsat buluyorsam onunla spor yapıyorum en az 20dk ama bugun utu yaptm mesela, gecen gün basladim onada fazla olmadi yaza kadar 55olmak hedefim inş. Yeşil cay iciyorum günlük yogurtumu sutumu ihmal etmiyorum evde oldukça .az yagli yemekler yagsiz çorbalar yapiyorum.
Tamam görmek isterim geçen seneden beni yapıyormuşsun spor ne güzel motivasyon açısından süper olur
Kizlar benmde fazlam var gobek ve ic bacakta ic bacakta bekarlkktan beri var ama boyum uzun oldgu icin kilomu gstermiorm aslinda okadarda rahatsiz olmuormm ama kafaya takiorm gobek cikincaa ama bogazimida tutamiormm iste bazenn cok ii oluo bazende. Olmuoo oglum var ona yedrrken bende yiomm hosuma gden sey oldgnda hmn yerimm . bide sporcuydm saten eskiden smdi biraktmm tabe ev kalabalilk oldgu icin yapmaya firsatda olmuo pekk acikcasi bide catlaklarimm cok fazla gec yasta anne oldm hazir deildm dgm surecine ouusden genisledi heryerimm . ben ne yapabilirimmm onerrseniz sevimirimm 60kilouumm 168 boy
Merhaba canım hoşgeldin,, negüzel annesin bende çocuk yapmadan evvel vücudumu forma sokmak istiyorum.
Boyunda uzunmuş bu senin için avantaj. Problemin sadece göbek ve iç bacaksa onlara yönelik hareketler yapabilirsin. Ev kalabalık demişsin ama elbet kendine ayırdıgın zaman vardır günde 20 dk bile ayırsan kar canım. Çatlaklar için bi fikrim yok ama çokta önemli değil onlar bence ..
Boğazı tutmak mesele ama buna mecburuz canım :) Sağlıklı beslenmeye calıs 3 beyazdan uzak dur aksamları agır yaglı ve geç yeme.
Bol su iç yeşilçay iç egzersiz yap :) Pilates ce callanetics öneriririm .. İkisinde daha önceden yapmıs biri olarak sihirli değnek olarak görüyorum. Şimdi tekrar dönüş yaptım pilatese :)
anladım tatlımm. eet haklısın da bu uc beyasdan nasıl uzak durucam tambılmıorm tuzuda sekerıde coksevıormm valla .ama yaparımm yaa saat 6dan snra genelede faslayememeye calısıorm veya hıc yemıormm spor pek yapamıormm oıste .kendımleugrasmaı cokk sevıormm satenn ya yazın kendı evıme cıkıcam saten ınss ozamnda calısan a kadrr satnn evde fazlaca vaktımmolucak ozamn daha rahat yaparımm sımdıde yapabılırımm kımse olmadıgındaa .. denıycemm fıkırlerın ıcın cok saol ıdeal kılom 53 olabılırr
Ben istanbulda çalışıyodum memleketim olan konyaya döndüğümde inanamadım hiç görmediğimm 63.400 kiloyu gördüm
boyum:153 inat ettim sanırım önceleride hep başlayıp patates görünce dayanamazdım . 16.12.2013 e kadar 1 kilo 400 gr ı nasıl verdim bilmiyorum sanırım yeme düzenim oturdu. Ama o gün başladım diyete bugün 25.02.2014
2 ay 9 günde geldiğim nokta 57.400 :))) 52-53ü görmek amacım inşallah.
Sabahları beslenmem rutin sabahları bir dilim tam bugday ekmeği. Bir kibrit kutusu peynir bir tatlı kaşıgı bal ve şekersiz çay. 3 aydır şeker kullanmıyorum (bitki çayları dahil) bol bol domates salatalık vs.
Her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşıgı çörek otu bir bardak su ile (çörek otu:ölüm hariç herşeye faydalı hadis-i şerif var )
aktardam aldığım yeşil kahve yani kavrulup ögütülmemiş bildiğimiz kahve bunuda yemeklerden önce içiyorum şekersizz.
öglen yemekte ne varsa en fazla iki yemek kaşıgı yanında bol salata ve yogurt (zaten yemek öncesi doyuyosunuz):)
akşamda aynı şeklde ancak saat 7 yi geçirmeyin.
Aralarda bir elma yiyebilirsiniz. Yada altın başak bisküvisinden yiyebilirsiniz 2-3 tane. Akşamda 22.00 gibi bi orta boy elma yiyeblrsnz ama gerçekten acıkırsanız!
Yarım litrelik şişelerden günde 5 şişe içiyorum. önceleri 2 günde bir bardak suyu içemez midem bulanırdı.
Ama alıştım hatta çok susuyorum.
Bide spor ypıyrm özellkle basen bölgem çokk daha verblrsem yazıcammm kızlarr :)
yoo kendıme vakıt arıyotum yeterınce severımde kendımle ugrasmıoo :) kesınlıklee gercı evde kosustrmaktann verıorumm spor yapmasamda yemezsem verıorum hemn kıloo ama tabıkıde spor lazım sıkı bı ve guzel vuduca kavusmkk ıcın bende cokk sportıktımm bacaklarım falan fena kaslıydı tıopuklu ayakkabuı gıyerdım bacaklrımda topgıbı as olurdu :) sımdı okadarda olmasdaa var ıste bıde kocam cokkıskancc spora gıdıyım dıorumm yokk olmaz yokolmazdıe bana herkeınkısıtlıooo kıskanclıgındann :) evde yapamya calısııormm oluomu bılmıormm amaolucakk umarımm:)Şuanda kendi evinde olmasan bile kendin ve güzelliğin için zaman ayırmalısın canım ben bekarken annemlerle yasadıgım ev yani kucuktu ve benım odamda ufaktı o odada bile neler yapıyordum bazen gece uyku tutmaz kalkar egzersiz yapardım ben gayet formdaydım da evlendikten sonra balayı tadında geçen aylar yuzunden 5 kilo aldım. 2si gitti 3 kaldı. 3ü versem belki dahada verebilirim bakalım, daha hiç tartılmadım regl dönemimdeyim. Sende elinden geleni yap.
Canım sende hoşgeldin sabahları genel olarak aynı yiyoruz bende bugün 1 dilim ekmek yedim 1 haşlanmış yumurta azcık bal 1 zeytin ..
Çörek otu evet çok faydalıymış genel olarak.
Benimde şansım tatlı şekerli şeyleri hiç sevmem tuzlu severim ama 2 haftadır tuzu azalttım hatta bazen salatalar hiç koymuyorum.. Su dersen karbonatlı içiyorum bikarbonat atıyorum içine ödem atıyor eskisi gibi şişkinlik olmuyor bende .. Rahat wccye çıkabiliyorum tavsiye ederim.
Bende basenliyim canım onları eritmek için ugrasıyorum çok zor eriyen bi bölge
Basenlerin için neler yapıyorsun 21 gün callanetics yaptım etkisini gördüm kuculdu ama istikrarlı olup devamını getirmedim şımardım sanırım biraz kuculunce.
Tekrar başladım dün itibariyle sabah pilates akşam callanetics.
KEndime eşofman aldım içine giriyorum ama çok dar oluyor, bilerek böyle aldım hedefim ona girmek.
Bu sefer kafaya koydum ya yaza kadar fıstık olcam döncem eski halime
yoo kendıme vakıt arıyotum yeterınce severımde kendımle ugrasmıoo :) kesınlıklee gercı evde kosustrmaktann verıorumm spor yapmasamda yemezsem verıorum hemn kıloo ama tabıkıde spor lazım sıkı bı ve guzel vuduca kavusmkk ıcın bende cokk sportıktımm bacaklarım falan fena kaslıydı tıopuklu ayakkabuı gıyerdım bacaklrımda topgıbı as olurdu :) sımdı okadarda olmasdaa var ıste bıde kocam cokkıskancc spora gıdıyım dıorumm yokk olmaz yokolmazdıe bana herkeınkısıtlıooo kıskanclıgındann :) evde yapamya calısııormm oluomu bılmıormm amaolucakk umarımm:)
Yok canım benim öyle demek istemedim elbette bakıyorsundur kendine hani spor anlamında dedim ben :)
Egzersiz yapacak zamanın mutlaka vardır anlamında yoksada zinde olmak için yaratmalısın dimi ama :)
Zayıf olmak fit olmak insanı güzel alımlı kılar hep bunu söylerim
Benim eşimde spor salonlarından hoşlanmıyor göndermek istemiyor burada çok düzgünde bir salon yok gerçi işletmesi güzel sadece bayana yçnelik bi yer olmadıgı için göndermiyor bende de pilates seti var onunla evde yapıyorum callanetics desen malzeme gerek yok..
Zaten fitness gitmeyi hiç düşünmedim sevmiyorum fitness..
Olucak canım olmalı hadi başla bugün bak bahar kendini gösterdi güneştepede :) Sen bi annesin olabildiğince zayıfla imrenerek baksınlar sana .. Hayalim ne biliyor musun çocugum olunca bile formda güzel bi anne olmak :)
haklısın tatlımm allahıma sukur genede ımrenerrk bakıolar yasımdaufakk oldugu ıcın goren bekarmısın dıoo oyonden pek sıkıntımm yok fakat kendı husnu kuruntulugumu bıde catlakalrımn oldugu ııcn fazla acık gıyemıorum bıkını falan gıymeye utanıorumm acıkcasıı :) okadar sorun deıl gercı bu ama ıste ınsan dusgun vucudu olsun ıstıo. catlaklarım yuzunden pekkıloyuda sorun etmıorumm amabıyandanda versemm gobek gıtse dıee kendımıı yıorumm abe bgun baslıorumm satetnn canım 5ten snra hıc yemek yemıcemm bol suu ve yesıl cayy :9
ÇAtlaklardan utanmaya yapacak ne var onlara bilmiyorum ama kilodan önemli dğeil bence. Elbette ister insan düzgün vücut :)
Ben bi kış 15 gün boyunca akşam 5tensonra hiçbirşey yemedim sadece su ve yeşilçay bildiğin erimiştim
Ama şimdi yapamıyorum evli olunca eşimle beraber oturuyoruz masaya bende az yemeye calısıyorum dengeliyorum .. Reglim bitsin tartılcam hedefim 50 olmak sonra 48 :) 3 4 kg vermem gerekkkkk
aınn o konuda cokhaklısın ıste esler olunca saat kacta yerse yesın benıde cagırıo yanına ee o yerken sende atıstır dıoo bıras duruom bakmısım gene atıstırıormm :) aıın ole yapıcamm ya kımseı takmııcam yemıcemm :9 bakalım kac kılo verıozzz ... senn kılonda ıı neden kılo vermk ıstıosun neren fazlaa ?
Şuanda kendi evinde olmasan bile kendin ve güzelliğin için zaman ayırmalısın canım ben bekarken annemlerle yasadıgım ev yani kucuktu ve benım odamda ufaktı o odada bile neler yapıyordum bazen gece uyku tutmaz kalkar egzersiz yapardım ben gayet formdaydım da evlendikten sonra balayı tadında geçen aylar yuzunden 5 kilo aldım. 2si gitti 3 kaldı. 3ü versem belki dahada verebilirim bakalım, daha hiç tartılmadım regl dönemimdeyim. Sende elinden geleni yap.
Canım sende hoşgeldin sabahları genel olarak aynı yiyoruz bende bugün 1 dilim ekmek yedim 1 haşlanmış yumurta azcık bal 1 zeytin ..
Çörek otu evet çok faydalıymış genel olarak.
Benimde şansım tatlı şekerli şeyleri hiç sevmem tuzlu severim ama 2 haftadır tuzu azalttım hatta bazen salatalar hiç koymuyorum.. Su dersen karbonatlı içiyorum bikarbonat atıyorum içine ödem atıyor eskisi gibi şişkinlik olmuyor bende .. Rahat wccye çıkabiliyorum tavsiye ederim.
Bende basenliyim canım onları eritmek için ugrasıyorum çok zor eriyen bi bölge
Basenlerin için neler yapıyorsun 21 gün callanetics yaptım etkisini gördüm kuculdu ama istikrarlı olup devamını getirmedim şımardım sanırım biraz kuculunce.
Tekrar başladım dün itibariyle sabah pilates akşam callanetics.
KEndime eşofman aldım içine giriyorum ama çok dar oluyor, bilerek böyle aldım hedefim ona girmek.
Bu sefer kafaya koydum ya yaza kadar fıstık olcam döncem eski halime
Aile oluncayemek düzeni olması acısından birlikte yemek çok güzel tabiki gelince beraber yiyoruz ama dikkat ediyorum artık ..
Canım bana en ideal 50 51 falan güzel oluyor o yuzden düşmek istiyorum. Birazda bölgesel vermek istiyorum alınca kalça ve basenden alıyorum ben malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?