Ben çiğ olarak, lahana, karnabahar, ıspanak, bal kabağı, kerevşz falan yerim hep:)) bence pişirilmeden de çok lezzetli oluyorlar😀
Mesela normal salatanın içine pazı, ıspanak gibi yaprak sebzeleri doğrayıp koyuyorum, limon da olduğu için salatanın içinde, ıspanağın içindeki demir hiç kayba uğramadan c vitamini sayesinde hooop hemen kana karışıyor
Canım önce su kaynatıyorum altını kapatıyorum.
Ardından birkaç lahana yaprağını içine koyup kapatığını kapatıyorum ve demlenmesini bekliyorum.
Sonrada koca Bi kupa içiyorum.
Elbette pilates daha hareketli geçiyor benim için pilates daha zor. Ama callanetics daha etkili bana göre yavaş görünüyor ama 5. 6. Seanstan sonra hemen etkisini gösteriyor.
Normal canım ilk yapıyorsun bende 4 5 sene önce ilk yaptığım zamanlar sayısını yakalayamıyorum ebru şallı profesyonel sonuçta sen daha yenisin biraz daha zaman geçince alışcaksın. Devam et.
Bende yaptım biraz önce 45 dk şimdide yeşil çay içiyorum.
Daha devam edicem akşama Call yapcam daha. Yani callanetics.
Pzt günü tartılcam.
Sonuç nasıl merak ediyorum.
Lahanayı içmek zor ama inşallah işe yarar.
Tekniğin supermis bu ispanagi bende salataya aticam bakalin Esim cakacakmi yoksa hayatta yemez :))
Sebzeleri bende çiğ olarak yiyorum denk gelirse.severim yani bende
Bir tane daha söyleyeyim öyleyse
1 yeşil elma, 1 kabak, 1 salatalık,1 havuç,1 baş kerevizi rendeliyorsun, içine yoğurdu tel süzgüde biraz süzdükten sonra 1 tatlı kaşığı mayonez , 1 diş sarımsak ekleyip karıştırıyorsun. Sonra parmaklarını yiyorsun:)))
Baharcım ben internetten piltes videoları indirdim tarihli hepsi zaten Youtube dolu. Bir gün kalça bacak yapmış bir gün kardio yapmış bir gün karın karışık vs yapıyorum bende kafama genelde bacak kalça olanına çalışıyorum.
Baharcım ben internetten piltes videoları indirdim tarihli hepsi zaten Youtube dolu. Bir gün kalça bacak yapmış bir gün kardio yapmış bir gün karın karışık vs yapıyorum bende kafama genelde bacak kalça olanına çalışıyorum.
Tamam canim deniycem inş. Bisey diyimmi ben kabagi çiğ hic yemezdim birgün nasil olduysa attim agzima bir dilim sonra butunvkabagi çiğ yedim evde ne kadar varsa :))
Bir cig kabak bukadarmi farklı olur lezzeti pişmiş halinden.sasirdim ama çok sevdim.
Bu dediğin sos ile hafif haskanmis karnabahar salatasida yaparim ben.
Sen burada diyetisyen duyetine basladjnmi canim
Merhaba kızlar en iyisi kendi topiğini açmak dedim ve açıyorum,,, kimisi çok rahat kilo verirken kimisi veremez ..
Benim ise vermem gereken 3 kilom var az gelebilir ama diyet yapmayı beceremeyen ve iradesiz biri olarak bu çok zor ..
Benim gibi olan varsa beklerim, el birliğiyle verelim..
Kendimce yaptıklarım bol su içmek bol yeşilçay ve form çayları içmek ..
Callanetics, kalça bacak basen göbek hareketleri yapmak ..
3 beyazdan uzak durmak un tuz şeker .. Yoğurt serbest tabi :)
Gelin ve destek olalım birbirimize egzersiz yapalım paylaşımlarda bulunalım yaza ne kaldı şurda güneş yüzünü gösterdi ..
24 şubat pilates/callaneticse basladım :) Kendime not
Hoşgeldiniz arkadaşlar aramiza evet yediklerimizi paylasalim ben yediğine ictigime dikkat ediyorum az tuzlu yagsiz yemek yapiyorum yoğurt Yeşilçay sut derken kalsiyum protein agurlikli besleniuorum AMA SPORU Ya yapiyorum ya yapamiyorum 30 40 dk cardio yapsam benden iyisi yok çünkü bebeğim uyursa yapabiliyorum.benimde 2 3 kilom kaldi aynen ideal kiloya az kaldigindan veremiyorum.
Myztcim WC cikinca tartil En iyisini yapmissin.ben size karsi çok mahcubum 4gun boyunca bi ordaydim bi burada hic dikkat edemedim yediklerinde bugün yine basladim ama kilomda biraz artis olmuş neyse bundan sonra sizlerleyim kozlar inş.
Ben de hiç sesi çıkmıyor diyorum, bak sen yemelere içmelere mi gittin,
Olsun kuşum, ara ara dolan gel, yine yap diyetini 😽
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?