Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bu arada adim sevgi nicki me bakma sen .))
Bu cocuklar degolmi bizi bu saate kadar uyutmayan ya bende senin bi esinim onu yuzunde uyumuyorum sabahta gec kalkiyorum haliyle

Memnun oldum cok canm benim adım merve. .. bak inanirsak olacak dersek olur .. baska bisey demiyorum. OLACAK DIYORUM :)

Limon sikmasam saten asla yiyemem ya ictikten hemen sonra ben ekmek yedim ya olmuyodu canim hic bisi istemiyo sence devm etmelimiyim diyete

Mervecim ben 48 sen 59 ins olcak ya basarcax sporada basliycam sımsıkı bi vicudum olcak seninde catlak oldumu gobeginde benim cok fena ya

Limon sikmasam saten asla yiyemem ya ictikten hemen sonra ben ekmek yedim ya olmuyodu canim hic bisi istemiyo sence devm etmelimiyim diyete

Kızlar ya aslinda diyet yapmak cok zor degil.. special k alın aciktiginizda kraker gibi yiyin .. ben zaten sütlü yemiyorum. Yani hem tok tutuo. Bide turk kahvesi tok tutuo. Bence iskence haline getirmeyin . Cabuk pes edersiniz. Bu benim fikrim tabiki

Mervecim ben 48 sen 59 ins olcak ya basarcax sporada basliycam sımsıkı bi vicudum olcak seninde catlak oldumu gobeginde benim cok fena ya

Olmaz mi cok fena. Ama oglumu gordukce onlari gormezden gelmek elde degil. Obemli de degil zayiflayinca benim icin oda sorun degil ilk zamanlar kotuydu aama 3 sene oldu biraz biraz iyi gibi. Yani sorun yapmıyorum. Yapsam da yapacak bisi yok :)

Mervecim gerçekten iskence ya berbat bi tat dusundukce midem bulaniyo
Kararim kesin dayanamiyorum geven hsfta kendi cabamla 3 kilo devirdim bu hafta 3 olmasada 1 kiloda olur ya

Kızlar sohbet cok güzel ama uykum geldi ven yatimm.. hepiniz i seviyorum :) iyi geceler ...

Mervecim gerçekten iskence ya berbat bi tat dusundukce midem bulaniyo
Kararim kesin dayanamiyorum geven hsfta kendi cabamla 3 kilo devirdim bu hafta 3 olmasada 1 kiloda olur ya

Bosver tatlım veririz kiloları sen kendine işkence etme. Yarin olsun bakalım farkli seyler deneriz bakalım bi .. icme de ya bosver aklima geldikce midem bulanio :)

Bence devam et cok iii motive oluyorsun ayrıca diyete uydugun sürece tehlikeli bir diyet değil papatya açlığı bastırıyor mesela yeşili çay form çayı bol bol ic ara ara.meyvani ye zaten ac kalmiyo r sun su bardagini dene sen hi yada pipet bu arada corbqnim içeriği ne sende cnm

Günaydın şekerler :) herkese az kalorili bol hareketli gunler diliyorum ..

merhaba bayanlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız?

Kızlar sabah kahvaltim 4 cigkofte bir kibrit kutusu peynir :) :) napiimmmm

Kahvalti kalorimi cigkofteye feda ettim.. ee hangi diyete başlıyoruz bakalım bi karar verelim :)

71 kiloyum kızlar 156 boyum... napıyonuz ne ediyonuz kilo verebiliyormusunuz? benim hareketsiz bi yaşamım var işim gereği sürekli oturuyorum masa başında o yüzdende gitmio bu kilolar. kurtulmak istiyorum artık ya .. yardımmmm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…