Bu arada adim sevgi nicki me bakma sen .))
Bu cocuklar degolmi bizi bu saate kadar uyutmayan ya bende senin bi esinim onu yuzunde uyumuyorum sabahta gec kalkiyorum haliyle
Canm herzaman burdayim 59 a inene kadar ... :)Badenlerom gitsin de baska bisi istemiyorum deniycem canim cok tesekkur edrrim
Cnm bende icemedim ilk 2 gün resmen öldüm bende büyük su bardağı yla denedim b a ya ii o ldu fondip cnm yoksa çekilmez hemen üstüne de mandalina filan o agizdaki kokuyu alacak ne varsa böyle cok daha kolay oldu Cnn bide böyle dene gene icemedin limon sık ole bi dene. ..
Limon sikmasam saten asla yiyemem ya ictikten hemen sonra ben ekmek yedim ya olmuyodu canim hic bisi istemiyo sence devm etmelimiyim diyete
Bence super olur en az 3; gun yapabilen 7 gun yapsin .)
Tamamiyle uydunmu diyete
Mervecim ben 48 sen 59 ins olcak ya basarcax sporada basliycam sımsıkı bi vicudum olcak seninde catlak oldumu gobeginde benim cok fena ya
Mervecim gerçekten iskence ya berbat bi tat dusundukce midem bulaniyo
Kararim kesin dayanamiyorum geven hsfta kendi cabamla 3 kilo devirdim bu hafta 3 olmasada 1 kiloda olur ya
Kızlar ya aslinda diyet yapmak cok zor degil.. special k alın aciktiginizda kraker gibi yiyin .. ben zaten sütlü yemiyorum. Yani hem tok tutuo. Bide turk kahvesi tok tutuo. Bence iskence haline getirmeyin . Cabuk pes edersiniz. Bu benim fikrim tabiki
Haklisin canim ya biraktim artik kesin ve net karar .))Bosver tatlım veririz kiloları sen kendine işkence etme. Yarin olsun bakalım farkli seyler deneriz bakalım bi .. icme de ya bosver aklima geldikce midem bulanio :)
merhaba bayanlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız?
Ödül ödül şekerim .))Kızlar sabah kahvaltim 4 cigkofte bir kibrit kutusu peynir :) :) napiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?