Ya kizlar tost mükemmel olmus:) .. hic yememek iyi degil olmuo.. ben on kilo verdim hemen geri aldim. Yiyeceksin ama kararli mesala tostumu yiyip gezmeye ciksam onu yakicam karnmda tok olmus olacak sağlıklı kilo vermis olucam gelincede salata ve artk ne yemek yaparsam ondan yerim aksamda nesfitttt yada special k ikisi de varda :) bu kadar iste
Kendimden biraz bahsedeyim. 25 yasındayım 3 yasında bir oğlum var boyum 1.68 kilom bu sabah itibariyle 75.400 .. ve 100 kiloya yakın doğuma girdim ..emzirme dönemimde 80 lerde gezdim .. ama baktım olmuo diyete girdim 71 e kadar indim.. bi seneden beri 71.-75 arasıyım işte... hedefim 59 ! yaza 59 olmak istiyorum. bu yazıyı açıp okuyan herkes gibi kadınlar kulübünde gezinip duruorum :) fotoğraflara bakıyorum falan.. yani nie olmasın. herkes 40 50 kilolardan bahsediyor. istesem 15 kilo nedir diyorum İSTESEK ..... o yüzden kızlar bu topik benim canım kanım ilk göz ağrım :) bu topikle sizinle beraber 15 kilo verip eninde sonunda 59 a inip bende başarı hikayesi yazmak istiyorum sayfalarca:)
benimle bu yolda yürümek isteyen tek amacı zayıflamak olmasa da öyleymiş gibi inanacak arkadaşlarımı bekliyorum .... yaza oramızı buramızı çekiştirmeden süper bir yaz geçirelim dio musunuz kızlar ?
MERHABA arkadaşım nikin çok hoş zordegil :) yani kilo vermeyi kast ediyorsan haklısın. senin yazını şöyle bir okudum.hikayemiz benzer benim de 1.5 yaşında bir kızım var ve doğuma 100 kiloyla girmiştim. boyum 1,70 ve şuan kilom 78 bugün yine yeni yeniden diyerek başladım ve hedefim yaza en az 68 olmak.
Aranıza katılıp paylaşımda bulunmak isterim
Ben denedim tatlım .. berbat icemedim ya..
5 kase ictim yetermi bu kadar sence ya belki bi kase daha icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?