Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Canm hosgeldin. . Bizim kapımız herkese açık çok kasmaya gerek yok. Zaten kendini bilen kararlı olanlarla birlikteyiz.. herkes cuma günü bildirimini yapicak haftaya cuma ayni kişiler muhtemelen tekrar bildirim yapacak ve bi kisi en fazla kiloyla 1. Olacak. Amacımız kilo vermek ben istiyorum ki herkes istedigi kiloya düşsün birbirimizi motive edelim. Kişi sınırı yok. Ben böyle düşünüyorum. Zayıflamak isteyen herkes gelsin ben burdayım :) çok kişi olmamız daha iyi bence .. keyifli günler

Bencede cok mantikli yiyip yakmak yüzümüzde çökmez en azindan cirkin olmayiz .)))
Bende birazdan corbami içiçem kizlar hadi hayirlisi

Ben de bu sabah 9.40 da uyandim onu biraz erkene cekmek istiyorum. Kahvaltiyi 11 e dogru yaptim bir rafadan yumurta yaninda yarim dilimden biraz fazla cok tahilli ekmek yedim. Saat 1 gibi orta boy yesil elmanin yarisiyla iki kasik yogurt yedim. Simdi de kiymali ve yag eklemeden bamya ve ispanak yapiyorum yarimsar porsiyon yiyecegim ikisinden se yaninda bir miktar yogurtla.

herkese merhabalar.nasılda cogaldık.bırlıkten güç doğar .. sabah kahvaltımı yazmıştım.şimdide olmazsa olmazım kahvemi içtim.yeşi elmamı yedim.suyumu ve yeşil çayımıda ihmal etmiycem gün içinde tabiki..

Kızlar Merhaba... Benimde vermem gereken en az 15 kilo var. Hep 'aman bugünde yiyim yarım başlarım ' diye düşünerek kiloları arttırdım. Şun 67 kiloyum ve boyumda 1,55
Sabahları kalkınca ılık suya az limon sıkıp içiyorum. Bugün kahvaltıda 1 yumurta, 1 dilim ekmek ve 1 bardak çay içtim. Öğlen yarım kase şehriye çorba akşam ise karhıbahar var. Bide gün içinde çok çay içiyorum, şekeri çok çok az atıyorum ama totalde 1 günde 5 küp şekere tekabül eder:-( Hepimize kolay gelsin kızlar...

hoşbulduk arkdaşlar bende sabah sınırsız kahvaltı canım ne isterse yiyorum öğlen bir kase yoğurt 2 galeta yedim aralardada 4 kayısı ve nescafe (1 paketi 3 e böldüm) akşamı düşünmedim daha

MERHABA arkadaşım nikin çok hoş zordegil :) yani kilo vermeyi kast ediyorsan haklısın. senin yazını şöyle bir okudum.hikayemiz benzer benim de 1.5 yaşında bir kızım var ve doğuma 100 kiloyla girmiştim. boyum 1,70 ve şuan kilom 78 bugün yine yeni yeniden diyerek başladım ve hedefim yaza en az 68 olmak.
Aranıza katılıp paylaşımda bulunmak isterim

Merhaba aranıza bende katılmak istiyorum. 1.67 boyum ve 75 kilodayım, bu arada 30 yaşındayım. Ben taktım bu kilo vermeye ama nasıl yaparım bilmiyorum. Ayrıca ben çalışıyorum. Bütün gün masa başında hareketsiz kalmak da bana kilo aldırıyor. Bu sefer kararlıyım inşallah hep
beraber inceliriz.

Canm hemen hemen ayniyiz.. evet kilo vermek zordegil :) ben saat 3 te ciktim disari oglumla yürüdüm az simdi geldim. Bi bakiimm dedim benim kızlar neler yapmış ya kizlar ben inanıyorum ya.. bu sefer olacak..

kızlar bende başlıcam artık yaa.oğlum 15 gün sonra 1 yaşını dolduruyo.emziriyorum hala ve içim kıyılıyo resmen adet dönemi gibi her günüm öle geçiyo.tatlı krizleri vs.artık memeyi yavaştan kesmeye çalışıyorum ama çok düşkün.nasıl olsa 1 yşına geliyo artık kesme zamanı geliyo.emzirmesem okadar iştahım tatlı krim olmaz.insanlar emzirme döneminde kilo verir ben alıyorum resmen.şuan 72-73 arası geziyorum.bende size katılmak istiyorum.aslında bi çok topiğe katılmaya çalıştım ama 1,5 aydır babam yanımda idi ve sabah ölen akşam öğünleri malum onla beraber oturdum hep yemeğe.aslında veriyordum kilo babam gelmeden öncesine kadarç 70,9 u bile gördüm tartıda.ama işte düzen bozulunca olmuyo.neyse çok uzatmiim.bende yaza kadar vermek istiyorum.73 desem bende 59-58 falan olsam çok güzel olur.hedefim obenide ekleyin....

Ben bu corbaya nasil dayancam ya of of bugun ydiklerim
Sabah bir bardak cay 1 kibriy k peynir
2 3 zeytin
Öğlen 2 kasr corb
ixsir
Az onca 2 kase daha corba ictim ama kusacam ya off
Yemekten tidkinecem artik
Ama dayanacam ya

Kizlar bugun oglen birde bir tost yemistim. Gezmeye ciktim geldim falan. Simdi yemeğimi yemis bulunmaktayim :)
1 tabak barbunya
1/2 kase lahana turşusu
1 dilim tahilli ekmek
Domates salatalik sogan salatasi :)
Karnim sisti. Acikmam artk ama olaki canm bisey isterse kahve yapıp icerim.. bugunumde guzel gecti cok şükür. . Oglum uyuyunca belki bisiklet ceviririm az.. 9 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…