Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Canmm ben leslie yapiodum bi ara .. bu arada Sen sen sen kac kilosun boy kac yas kac :)

Teşekkürler kızlar. Menü paylaşacak mıyız?

Evet tatlım. Ne istersen paylaşabilirsin. Duygularini hirslarini hedeflerini herseye acigiz

Kızlar esim gelirken cigkofte almis inek peyniri:) marul ayran ne istersen peki ben ne yaptım tabiki yemedim :) 4 taneyi maruluyla beraber paket yapip buzdolabina kaldirdim yarin oglen yerim inşallah . Simdi onun mutlulugunu yaşıyorum sizinle paylaşmak istedim. Yeseydim buraya girmeye yüzüm olmazdı sanırım .. :) sizler nasilsiniz. Bu arada karabugdag diyeti mi ne yanlis hatırlamıyosam bi bakin isterseniz guzel kilo verdiriomus alıp denesek mi acaba :)

Yapabilirmiyim verebilirmiyim yok beyin inanmasada yapicam olacak diye diye beyninizi ikna edeceksiniz.bu is olacak kizlar. . Ya niye olmasin ki.. yemeyin yemeyelim.. biraz tutalim su bogazimizi yazin gerine gerine dondurmamizi yiyelim ya :)

Kızlar fikrim geldi :) :) hergün size bir sorum olacak hergün aynı soru .. merak eden varsa yazsın. Istedigim meraklı bakışları toplarsam bende solicem :) :) bu isi eglenceli hale getirelim kızlar ya hadi oturmaya mi geldiniz

merhaba arkadaşlar, beni de alın aranıza :) çok değil, 15 kilocuk versem süper olacak boyum 1.73 kilom 80. ilk defa bu kadar şiştim. kürtajla sonlanmak zorunda kalan hamileliğin ardından alınan hormon hapları dengemi bozdu. benim listem falan yok aklına eseni yapanlardanım. ama artık aklıma eseni çok az yağlı ve tuzsuz yapıcam. kpss çalışmadığım zamanlarda da tempolu yürüyeceğim. hepiciğimize kolay gele.

karabuğdayın tadı o kadar kötüki... kokusu da ilaç gibi.. katlanabilirsen değer dersen dene yine de. slav ırkının çok yediğini duymuştum ama tabi onlarda yokluk da var :)
ben akşam yemeğinden önce bi hurma ile 1/3 porsiyon protein tozu içtim. akşam da taze fasülye yaptım kıymalı biraz ondan bi dilim ekmekle bi kaç lokma da yağsız et yedim. bugün spora başlayamadım ama yarın sabahtan gitmeyi düşünüyorum. yapacağız inşallah.

Hoşgeldin Rukiye boyumuz ve kilomuz aynı seninle benimde üç çocuğum var en küçük on beş aylık ikisi sezeryanla doğum o yüzden kilolar geldimi gitmiyor bide hipotiroit hastasıyım aslında yazın vermiştim ama kışın çok fazla ilaç kullanmak zorunda kalınca yedi kilo hop geri geldi inşallahveririz

yaz sonunda düğünü olacak biri olarak en az 10 kilo vermem gerekiyor, kızlar bende gelebilir miyim aranıza

hoş buldum, azimle kurtulalım kilolardan.

Canmm ben leslie yapiodum bi ara .. bu arada Sen sen sen kac kilosun boy kac yas kac :)

Boyum 162 kilom 71 canim yasimda 21 bir bucuk sene onve evlendim 8 aylik bi kizim var
Aslinda evlenirken 54 kiloydumhamile kaldigimda 60 ve hazin son doguma giderken 89 oldum dogum bitince 81 kiloyla eve dondum kendi cabalatimla bu kiloya indim sonrasi ins sizinle birlikte 48 olcakkk .)))

Canm en dogrusunu yapmissin birakmakla bosver ... kizlar tabiki bu sözlerim kararlı ve ne yapacağını şaşırmış arkadaşlarım icin gecerli . Hergün bugun diyetin icin ne fedakarlik yaptın ? Olacak. Mesela ben bugun cigkofte yemedim bana göre büyük başarı. . :) mesela bi arkadasinla disardasin o pizza yerken senin salata yemen gibi bişey. .. yada esin senden patates kizartmasi istedi ona kizartip sen haslama yumurta yiosun ... bunun gibi seyler .. kısacası nefsini ne kadar terbiye edebiliosun . Sana sunulan cikolatayi tesekkurler diyip almaman gibi yada alip birine vermen gibi.. zaten bunlari yaptigimiz da diyet yapmis oluyoruz :) sadece menu paylasmaya tamammda .. ama o menü ne zorluklarla aza kanaat edio..anlatabildiysem ne mutlu bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…