• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Selam kızlar,

Hilalcim foton harika, süper görünüyorsun. :34:

Rukiyecim seni alkışlıyorum :46::46::46: harika gidiosun, çok az kalmış. Bravoooooo :34:

Selcancım sen de çok güzel kilo veriosun artık, özellikle şeker sorununu çözmeye başladığından bu yana, tebrik ediyorum...

Kızlar benim de takıldı kaldı 65 lerde.. Zaten ben baştan biliodum 65 de takılacağımı çünkü hep böyle oldu.
Bi kıramadım şu takılı yeri.
Neyse sorun etmiyorum napalım, bi şekilde gidecek.
Protein diyetim devam. Pzartesi ve Çarşamba günü de spor yaptım. Bugün de yapıcam inşallah.

Kilo bildirimim haftalardır aynı:
Başlangıç: 8 ocak : 73
Haftalardır ve Bugün ki kilom: 65,3

Hedef 55-60 arası olmak, olacak inşallah :34::34:
pınarcım ben 63-64 arası gidip geliyorum ikinci diyetim bu öncekinde de 63 den aşağı düşememiştim bu aralar iradesizim 200 gram vermişim dün tatildi diye ev gezmesine gittm fena yedim :(
inşallah aşarız bu kiloları sonrası daha kolay olur
aynen bende kuzum ama. bıktım mı bunaldımmı anlayamıom. bide kilolar az gitmeye başlayınca e malum düğün tarihi yaklaşınca dahada baskı altında hissediyorum kendimi. bu arada dün benimki görüntülü aradı yüzün minicik kalmış yanakların çökmüş zayıfladınmı dedi :53::53::53: yok aynıyım bi problemmi var dedim :52::52::52: kızdım sanıp konuyu kapattı :52::52::52::52:
selcanım görüntülü aramada fark ettiyse geldiğinde ne şaşırır enişte bey :52:

aynen bende kuzum ama. bıktım mı bunaldımmı anlayamıom. bide kilolar az gitmeye başlayınca e malum düğün tarihi yaklaşınca dahada baskı altında hissediyorum kendimi. bu arada dün benimki görüntülü aradı yüzün minicik kalmış yanakların çökmüş zayıfladınmı dedi :53::53::53: yok aynıyım bi problemmi var dedim :52::52::52: kızdım sanıp konuyu kapattı :52::52::52::52:

ay süper ya :) karşılaşmanız süper olacak. devam et selcan bırakma sakın spora asıl :)

pınarcım ben 63-64 arası gidip geliyorum ikinci diyetim bu öncekinde de 63 den aşağı düşememiştim bu aralar iradesizim 200 gram vermişim dün tatildi diye ev gezmesine gittm fena yedim :(

halledicez canım inşallahhhh :1:

ay süper ya :) karşılaşmanız süper olacak. devam et selcan bırakma sakın spora asıl :)

yok bırakmaya niyetim yok zaten kuzumm :) sadece azıcık hızlanmasını istiyorum en azından o gelene kadar 6lı rakamlada olmam şart. haziran ortası gelicek ve benim 1,5 ayım var :53::53::53::53::53: imdaaaattttt

hehehe evet sağlam şaşıracakk :52:

Kizlar sabah kahvaltim
1 adet haslanmis patates 5 tane sarmq ( dayanamadim)
Bu arada ben 5 gunde 5 kilo doyetine basladim ayriyetten jillian michaels 30 day shared e basladim d bide dogadan form cay içiyorum ins 1 ayda 7 kilo veririm 60 olurun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sabah kahvaltim
1 adet haslanmis patates 5 tane sarmq ( dayanamadim)
Bu arada ben 5 gunde 5 kilo doyetine basladim ayriyetten jillian michaels 30 day shared e basladim d bide dogadan form cay içiyorum ins 1 ayda 7 kilo veririm 60 olurun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım dikkat et hastalanma
sağlıklı değil pek

Back