• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Evet arkadaslar iki saat önce cok şiddetli deprem oldu. Ben Tekirdağ dayim hissettim cok korktum. 20 saniye sürdü 6.5 siddetinde . Allahim korusun hepimizi.. buyuk geçmiş olsun

Merhaba kizlar topic i yeni gördüm bende katilmak istiyorum araniza. 70.4 ile 2 gün önce basladim. Ancak çok sıkı yapamiyordum diyeti nasipse bugün aliscerisimi yapip yarindan itibaren sıkı Dukan yapacagim :) Benice alir misiniz aranuza?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar topic i yeni gördüm bende katilmak istiyorum araniza. 70.4 ile 2 gün önce basladim. Ancak çok sıkı yapamiyordum diyeti nasipse bugün aliscerisimi yapip yarindan itibaren sıkı Dukan yapacagim :) Benice alir misiniz aranuza?

Tabiki canm gel memnun oluruz. Kilomuz ayni sayılır bende 70.600 um .. hedefim 20 gün icinde 5 kilo vermek simdilik.. insallah basaririz.

Tabiki canm gel memnun oluruz. Kilomuz ayni sayılır bende 70.600 um .. hedefim 20 gün icinde 5 kilo vermek simdilik.. insallah basaririz.

Canim 20 gun icinde 5 kilo hizli degil mi ? Bir de ne yapmayi dusunuyorsun. Ben de kilo vermek istiyorum da:)

Canim 20 gun icinde 5 kilo hizli degil mi ? Bir de ne yapmayi dusunuyorsun. Ben de kilo vermek istiyorum da:)

Canm bilmiyorum hangi ildesin ama ben depremi yasadim iki gün once saat bese gelio hicbisey yemedim. Cann bisey istemio. Şimdilik bisey yapmıyorum tatlım ama tabi az yiceksin ekmek yemiyorm sabahlari belki bir dilim bide ben taze fasulyeyi cok seviyorum. . Kalorisi oldukca az.. kalorisi az seyler yemeye calisiyorum..

bende evliyim 2 yasında oğlum var bu gun tartıldım 85 kiloyum ve abımın dugunu var eylüle kadar 20 kilo veremem lazım bu gun iti bariyyle diyete girdimmm motivasyonlarınızı bekliyoum:1::1::1:

bende evliyim 2 yasında oğlum var bu gun tartıldım 85 kiloyum ve abımın dugunu var eylüle kadar 20 kilo veremem lazım bu gun iti bariyyle diyete girdimmm motivasyonlarınızı bekliyoum:1::1::1:

Hoşgeldin canm... bende su yirmi günde bes kilo vermeyi hedefledim .. basaricaz inşallah

Evet canim biz arada ugruyoruz ama kimse olmayinca anlami da yok zaten.

Kızlar buraya yazmistim ama benden sonrada pek kimse ugramamis :( ne durumda kilolar? Benim 67.5 cikti sabah çok mutlu oldum yarim buçuk Dukan yapiyorum daha doğrusu protein agirlikli besleniyorum :)

Günaydın kızlar. .. bu sabah 69.300 çıktım. . Ama adet oldum şişkinliğim var diye düşünüyorum ..Çünkü bu haftada diyetim guzel di... bakalım haftaya cumaya net kilom belli olur ...

Bu sabah tam 69 çıktım. ... acayip mutluyum ama ödül olarak cikolatanin dibine vurdum :) ama yemek yemedim... bakalım yarina ne kadar farketcek

Kızlar acaba buraya uğrayanınız olurmu sizlere ihtiyacım var doğum yaptım 9 ay oldu ama hala kilo veremedim 68.5 kiloyum hedefim 50 kilo olmak lütfen görün beni

selam kızlar 66 kiloyum ve enaz 10 kilo vermek istiyorum. 70 kiloydum kasımdan beri kendi çabamla bu kiloya inebildim ancak. bana da yardımcı olurmusunuz. ne yiyorsunuz. ne yemiyorsunuz bitki çayı ek bi takviye alıyormusunuz.
kara kekik suyu içtim sanırım bu verdiğim 4 kiloyu onun sayesinde verdim spor yapamam kızlar sadece diyet yapcam çünkü vaktim hiç yok spora. birde gece yatarken bir kahve fincanının yarısına kadar elma sirkesi üzerine şalgam suyu koyuyorum bu da sanırım göbek yağlarının erimesine yardımcı oluyor mide rahatsızlığınız yoksa tavsiye ederim. sizden de bekliyorum destek olalım gaza getirelim birbirimizi. kaç gün sonra kilo bilgilerimizi veriyoruz tekrar :-)hepimize bu yolda başarılar diliyorum. :-)

sanırım kimseler kalmamış ya :KK43:
Kızlar doğum sonrası bölümünde emzirirken kilo verelim başlığı Altında toplandık bikaç arkadaşla. Pazartesi başlicaz diyete ve her Pazartesi kilolarımızı paylaşıcaz o zamana kadar isteyen bize katılabilir. Katılmak isterseniz uğrayın

Kızlar doğum sonrası bölümünde emzirirken kilo verelim başlığı Altında toplandık bikaç arkadaşla. Pazartesi başlicaz diyete ve her Pazartesi kilolarımızı paylaşıcaz o zamana kadar isteyen bize katılabilir. Katılmak isterseniz uğrayın
cnm link atma imkanın varsa link atar mısın?

Back