Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım yanların falan gitmiş baya bi farketmiş devam inşallah süper gidiyo ya benim başladığım halimle net bi fotom yok ona üzüldüm şimdi bi araştırayım bakalım unuttuğum var mı:44:

evet canım yanlar gitti, artık belin incelmesi kaldı. o da olacak inşallah o zaman da koyarım foto :)

ayyy teşekkür ederim, göbeğimi içime çektim ama
tabi tüm gece içime çekerek duramamışımdır herhale, bazı fotolarda var göbeğim
fazlalıklar var rukişim olmaz mı

görünürde hiçççççbir şey yok kuzum sana var gibi gelmesi işimize gelir, bizi bırakmazsın

görünürde hiçççççbir şey yok kuzum sana var gibi gelmesi işimize gelir, bizi bırakmazsın

bırakmam canım aşkolsun.
daha vecereğimiz kilolar var, sonra da koruyacağız, sonra da dedikodu topiği, sonrada hamilelik durumları, sonrada yine kilo vermeye calışmalar derken, bizim ömür burda geçcek galiba

teşekkür ederim canım benim.
hepimizi nazardan korusun Allah
iyice dikkat çekioruz zayıfladıkça

bırakmam canım aşkolsun.
daha vecereğimiz kilolar var, sonra da koruyacağız, sonra da dedikodu topiği, sonrada hamilelik durumları, sonrada yine kilo vermeye calışmalar derken, bizim ömür burda geçcek galiba

daha burdaayız kimse bi yere gitmiycek
sende yeniden başlıycan bu cuma olmasa bile haftaya cuma kesin burda kilo vermiş olarak yazıcaz
ikimiz

bırakmam canım aşkolsun.

ayy evet canım topik topik üstüne,seninki de çocuk istiyodu demi biz de biraz erkene alalım diyoruz çocuk işini ama bakalım hayırlısı

evetttt, artık bi değişim lazım, takıldık kaldıkk aynı rakamlarda

benm kaçamaklı bi haftassonu oldu malum yıldönümü
içki dondurma falan allahtan yemekleri dengeledim hava kararmadan akşam yemeğimi yedim
bu hafta bşey olurmu bilmem haftaya kesin olması lazım
bilioysun dogum günüme az kaldı iddiamın bitmesinede

ayy evet canım topik topik üstüne,seninki de çocuk istiyodu demi biz de biraz erkene alalım diyoruz çocuk işini ama bakalım hayırlısı

evet çok istio, ben de istiorum tabii de, hemen de olmasın dedim, onun dinleyeceği yok, o yüzden ben tam zayıfladım evlendim derken hamilelik gündem konusu olacak
Hayırlısı artık

benim kaçamakları hiç saymayım
doğumgününe az kaldı canım evet ama, az da kilon kaldı, havalar tam ısınmadan vermemiz lazım fazlalıkları, zorlaşacak iyice, dondurmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…