- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Öğle Yemeği salata yoğurt
afiyet olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğle Yemeği salata yoğurt
canlaaarrrrr, napıosunuzz..
öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdi yediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!
canlaaarrrrr, napıosunuzz..
öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdi yediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!
canım hoşgeldin yaa sen gelmişsin burası renklenmiş yine bak ben kaçırdım
inşallah canım darısı sizlere olsun, tatlı telaşında da kolaylıklar diliyorum az kaldı cumaya :
akşam yemeğim: köfte, salata, ayran,1 dilim ekmek. aralarda da kuru kayısı yemiştim.
Afiyet olsun canım :)
günaydın canlaarrrr, dün akşam 45 dk yürüyüş yaptım. akşam yemeği yemedim sadece 1 yeşil elma yedim. sabah kahvaltım 2 kivi. birazdanda normal kahvaltımı edicem. bu sabah tartıda güzel bi rakam gördüm mutluyummmmm
günaydın kızlaaar
günaydın canlar:)
kahvaltım 1.5 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 küçük y.biber:)
akşam yemeğim de 2 küçük kase yoğurt çorbası 5 yk (tepeleme) nohut yemeği ve yoğurt,ilerleyen saatlerde de portakal ve süt
Anca firsat bulup gelebildim aralarda elma yedim bugun akşam salata yoğurt iyi gidiyom benya:)))
ooohhh ohhh ne güzel