• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canlaaarrrrr, napıosunuzz..
öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdi :34: yediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle :34: hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak :52::52: o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!

ay bebeğim inş.. olursun
ben hiç zayıf olmadıgım için bilemiyorum nasıl olcak
ben kendimi bildim bileli kiloluyumda :10:

canlaaarrrrr, napıosunuzz..
öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdi :34: yediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle :34: hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak :52::52: o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!

Canım benimm, bi bu gazla bu yaz müthiş olcaz eminimm :)

Kızlat bugün yediklerim:
Sabah 8 de pekmezli yoğurt
Saat 10 da peynir, domates, salatalık, kırmızı biber, maydonoz, 1 zeytin, 1 dilim ekmek, yeşilçay
Saat 14.30 da mercimek çorba, tavada yoğurt, salata, ayran
Saat 5 de 1 elma
Akşam da fırında mantar, salata yemeyi düşünüyorum.
Sonrada süt ile hurma ;)

akşam yemeğim: köfte, salata, ayran,1 dilim ekmek. aralarda da kuru kayısı yemiştim.

günaydın canlar:)
kahvaltım 1.5 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 küçük y.biber:)
akşam yemeğim de 2 küçük kase yoğurt çorbası 5 yk (tepeleme) nohut yemeği ve yoğurt,ilerleyen saatlerde de portakal ve süt

Gunaydin arkadaşlar yürüyüş e çıkıyorum kahvaltimi dönüşte yapicam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canlaarrrr, dün akşam 45 dk yürüyüş yaptım. akşam yemeği yemedim sadece 1 yeşil elma yedim. sabah kahvaltım 2 kivi. birazdanda normal kahvaltımı edicem. bu sabah tartıda güzel bi rakam gördüm mutluyummmmm :52::52::52:

günaydın canlar:)
kahvaltım 1.5 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 küçük y.biber:)
akşam yemeğim de 2 küçük kase yoğurt çorbası 5 yk (tepeleme) nohut yemeği ve yoğurt,ilerleyen saatlerde de portakal ve süt

günaydın, afiyet olsun cnm.

kahvaltımıda ettim :34: 1 yumurta 1,5 dilim ekmek az peynir 1 salatalık :34: sabah arada yeşil çayımı içmiştim 2 gibide kahvemi içerim. inşallah akşama çok acıkmamda yoğurt salaya falan geçiştirebilirim. yoksa yarına patlarım :52:

Back