• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

valla pınar gidince dağıldınız hepiniz, bi rehavet, bildirim yapmamalar, yediklerinizi yazmamalar, foruma uğramamalar, uğrayıp yazmadan kaçmalar :1: pınarcım o kadar işinin telaşının arasında bile sizden çok bildirim yapıyor.
forumun delisi gibi kendi kendime yazdım kendi kendime okudum :37: küscem artık hepinize, kendime başlık açıp orada takılcam :9:

canlarım cananlarım, hadi ben yokum da, salmayın kendinizi yemeklere doğru :47:
valla inanın aklım hep sizde, arada bi bakıyorum hiiiiiiç konuşmamışsınız,
şaka maka Nisan ayının ortasına geldik yaaaaa, yaz geldi yazzzz, hızlanmamız lazım..
kaçamaklar zaten olmazsa olmazlarımız haline geldi de, bari kaçamak olduğunda hemen aynı gün onu yakmamız lazım.
mağazalarda beyaz pantolonlar satılmaya başladı haberiniz var mı bakiimmm :1:
çooook yakında bikiniler de piyasaya çıkarrr.
eğer motivasyonunuz düştüyse bi mağazaya gidip bi beyaz pantolon veya etek deneyin de, istediğiniz gibi durmazsa gaza gelirsiniz..

rukişim sen forumun delisi olur musun hiç aşkolsun..
en istikrarlımızsın sanıyorum, hem diet hem de spor açısından :34:

ben burdayım hiç biyere gitmem
bak sizde yazın benim açık duruyor işim
olunca gidiyorum kapanıyor oda
ben yemek bildirimi yapmıyorum
çok kızarsınız yapsam
ama gitmeyin bi yere yazın hep
pınarımızda gelcek nişan telaşını atlatsında:34:

canım valla ilk fırsat bulduğumda hemen geliorum yanınıza :34:
haftaya daha çok olurum yanınızda:34:

ben hamileykende diyetisyene gitmeyi planlıyorum yoksa verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alırız :50::50::50:

ben şimdiden konuştum diyetisyenimle, hamilelik süresince beslenme konusunda destek almak istediğimi :1:
benimki evlenir evlenmez istio hemen çocuk ya, bu gidişle eylülde evlenir ekimde hamile kalırım ben, tam zayıfladım oh derken yine kilo alıcam yaa offf.
ama kesin çok dikkat edicem.
benim en yakın arkadaşım 1.73 boyunda 54 kilo ile hamile kaldı, 66 kilo ile doğurdu, ve çocuk şu an 2.5 aylık, kendisi yine 53 kilo yaa inanabilio musunuzzz.
hiç aktırmıyo güyya ama ben biliorum, hamileyken de çooook dikkat etti yediklerine, hep az yedi, sebze-meyve çok yedi…
bebişi de şu an tombişşş :1:

kızlar hoşgeldiniz benide kimse çıkartamaz bu topikten
zaten daha dedikodu topiğimiz var
selcanım en çokta seni o kadar merak ediyorum ki
fotoları merakla bekliyorum
kızlar bu arada benim herzamanki kahvaltım
sandwiç :34:
şu an sade şekersiz kahve içiyorum
ben bayaa alıştım buna ama
başıma bi iş açmaz inş..
he bi fincanda yoğurt yedim:54:

canım benim kahve nin içerisinde kafein olduğundan iyi yanı kilo vermeye yardımcıdır, metabolizmanın çalışmasını hızlandırır, kötü yanı selülit yapar.
eğer senin selülit sıkıntın yoksa iç içebildiğin kadar ama aç karnına çok içme, miğde ağrısı yapar :34:

ben şimdiden konuştum diyetisyenimle, hamilelik süresince beslenme konusunda destek almak istediğimi :1:
benimki evlenir evlenmez istio hemen çocuk ya, bu gidişle eylülde evlenir ekimde hamile kalırım ben, tam zayıfladım oh derken yine kilo alıcam yaa offf.
ama kesin çok dikkat edicem.
benim en yakın arkadaşım 1.73 boyunda 54 kilo ile hamile kaldı, 66 kilo ile doğurdu, ve çocuk şu an 2.5 aylık, kendisi yine 53 kilo yaa inanabilio musunuzzz.
hiç aktırmıyo güyya ama ben biliorum, hamileyken de çooook dikkat etti yediklerine, hep az yedi, sebze-meyve çok yedi…
bebişi de şu an tombişşş :1:

dikkat etmek lazım 30 kg alan da, 9 kg alan da 3,5 kg bebek doğuruyor. can olsun kan olsun diye yiye yiye şişmenin alemi yok :1:

Slm kızlar herkesi motive gördüm sevindirik oldum :) kahvaltim domates peynir yumurta maydanoz bir ek .bi saat yürüdüm geldim cok mutluyum reglide oldum bu cuma beni bomba gibi göreceksiniz inş:))))))

Slm kızlar herkesi motive gördüm sevindirik oldum :) kahvaltim domates peynir yumurta maydanoz bir ek .bi saat yürüdüm geldim cok mutluyum reglide oldum bu cuma beni bomba gibi göreceksiniz inş:))))))

o yürüyüşler de yapılmış, regl de olunmuş, daha ne olsun canım.:nazar:

canım benim kahve nin içerisinde kafein olduğundan iyi yanı kilo vermeye yardımcıdır, metabolizmanın çalışmasını hızlandırır, kötü yanı selülit yapar.
eğer senin selülit sıkıntın yoksa iç içebildiğin kadar ama aç karnına çok içme, miğde ağrısı yapar :34:

şekersiiz bebeğim
kahvenin selülite bi etkisi yok süt tozu ve şeker olmassa
bende hamileyken o arkadaşın gibi yapcam
napalım olcak artık ben daha 2 3 sene düşümüyorum
allahın işi tabi ama
sen neler yaptın:34:

şekersiiz bebeğim
kahvenin selülite bi etkisi yok süt tozu ve şeker olmassa
bende hamileyken o arkadaşın gibi yapcam
napalım olcak artık ben daha 2 3 sene düşümüyorum
allahın işi tabi ama
sen neler yaptın:34:

sende etkisi yoksa iyiymiş valla, bende oluyo :ssz:

valla canım benim hazırlıklar devam, şu sıralar nişandaki davetlilerin oturma düzeni ile uğraşıyorum :ssz:
birazdan yine çıkıcam annemle işlerimiz var :ssz:

sende etkisi yoksa iyiymiş valla, bende oluyo :ssz:

valla canım benim hazırlıklar devam, şu sıralar nişandaki davetlilerin oturma düzeni ile uğraşıyorum :ssz:
birazdan yine çıkıcam annemle işlerimiz var :ssz:

bebeğim sağ salim anlatta gel artık
ben hep burdayım
artık bi derdim var sayfasına takılıyorum psikolojim bozuldu:30:

hu huuu :3:
öğlen yoğurt ve haşlanmış tavuk yedim
kendimi iyi hissediyorum bir daha abartılı kaçamak yapmam inşallah dersimi aldım :52:

bende ikinci bebişi istiyorum ama stajım bitmeden mümkün değil hem bu sefer zayıf bir hamiş olmak istiyorum kiloluyken hamile kaldım 8 kilo aldım 7 si doğumda gitti ikincide öyle olur inşallah bol yürüyüş ve yüzmeyle geçmişti o günlerim :49:

Back