- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
ay bebeğim inş.. olursun
ben hiç zayıf olmadıgım için bilemiyorum nasıl olcak
ben kendimi bildim bileli kiloluyumda
hilalciiimmmm nerelerdesin bugün hiç sesin çıkmadı...:44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bebeğim inş.. olursun
ben hiç zayıf olmadıgım için bilemiyorum nasıl olcak
ben kendimi bildim bileli kiloluyumda
günaydın, afiyet olsun cnm.
kahvaltımıda ettim 1 yumurta 1,5 dilim ekmek az peynir 1 salatalık sabah arada yeşil çayımı içmiştim 2 gibide kahvemi içerim. inşallah akşama çok acıkmamda yoğurt salaya falan geçiştirebilirim. yoksa yarına patlarım
hilalciiimmmm nerelerdesin bugün hiç sesin çıkmadı...:44::44:
afiyet olsun canım cumaya senden süper bi bildirim bekliyorum
bebeğim bugün evlilik yıldönümüzmüş ben 19 u sanıyorum
telaş yaptım hediye alıyım diye nette gezdim durdum
yemek konusunda sıkıntım yok her zamanki gibi
verirmiyim bilmem ama almadıgım kesin
salata, yoğurt süper ama ben sadece onlarla dayanamıyorum keşke ben de yapabilsem.
aaaaa Telaş yapma kuzummm hemen yapacaklarını bi liste yap hepsi yetişir
ayy bebeğim var telaşımda ne hediye alcam şaştım kaldım
kuzum seninki nelerden hoşlanır ki :44: Doğum gününde iyi bir jest yapmıştın zaten normal bi hediye alabilirsin bence
ayy evet ama gene böyle şaşıracak bişey olsun istedim bebeğim
kurabiye yapıcam şeker hamurlu işine yollıycam haftaya
ben benimkine bi site var ordan gömlek almıştım yaka kısmının içine bişiler yazdırmıştım manşetlerinede baş harflerimiz. çok güzel olmuştu.
Slm kızlar, kahvaltı m yumurta zeytin peynir bir dilim ekmekti. Yogurt ve çilek ara ogunlerimdi. Aksam yemegim de corba salata bir dilim ekmek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canolar, ben kilo bildirimimi bu sabah yapmak istiyorum. çünkü akşama yemeğim çok çok büyük ihtimalle baya kaçamaklı olacak. yarın sabah üzülerek tartılıcam. bigüncük öne alsak doğum günüm hatrına olur sanırım. veee bildirimimmmm
04.04.2014 cuma : 79.100
10.04.2014 perşembe : 78.300
günaydın canolar, ben kilo bildirimimi bu sabah yapmak istiyorum. çünkü akşama yemeğim çok çok büyük ihtimalle baya kaçamaklı olacak. yarın sabah üzülerek tartılıcam. bigüncük öne alsak doğum günüm hatrına olur sanırım. veee bildirimimmmm
04.04.2014 cuma : 79.100
10.04.2014 perşembe : 78.300