• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kahvaltımıda ettim :34: 1 yumurta 1,5 dilim ekmek az peynir 1 salatalık :34: sabah arada yeşil çayımı içmiştim 2 gibide kahvemi içerim. inşallah akşama çok acıkmamda yoğurt salaya falan geçiştirebilirim. yoksa yarına patlarım :52:

afiyet olsun canım cumaya senden süper bi bildirim bekliyorum:34:

afiyet olsun canım cumaya senden süper bi bildirim bekliyorum:34:

ahh canımm cumaya güzel bi bildirim yapamayabilirim o yüzden yarına kadar sıkı tutuyorum. yarın doğum günümde kesin kaçamak günüm yarın olur. ben yarın sabah kilo bildirimimi yaparım :34: nolur nolmaz :52:

bebeğim bugün evlilik yıldönümüzmüş ben 19 u sanıyorum
telaş yaptım hediye alıyım diye nette gezdim durdum
yemek konusunda sıkıntım yok her zamanki gibi
verirmiyim bilmem ama almadıgım kesin
:30:

aaaaa :53::53: telaş yapma kuzummm hemen yapacaklarını bi liste yap hepsi yetişir :34:

Slm kızlar sabah yarim paket petibor le çay di kahvaltim arada elma öğlen henüz yemedim lahana yemeği yapcam obdan yerim salata bide tamam he bi saat yürüdüm

Son düzenleme:
ayy evet ama gene böyle şaşıracak bişey olsun istedim bebeğim
kurabiye yapıcam şeker hamurlu işine yollıycam haftaya:27:

ben benimkine bi site var ordan gömlek almıştım yaka kısmının içine bişiler yazdırmıştım manşetlerinede baş harflerimiz. çok güzel olmuştu.

Slm kızlar, kahvaltı m yumurta zeytin peynir bir dilim ekmekti. Yogurt ve çilek ara ogunlerimdi. Aksam yemegim de corba salata bir dilim ekmek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar:) kahvaltı 1.5 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta ve bi tane küçük y.biber:)
dün akşam bişey yaptım ama kaçamaktan sayılır mı bilmiyorum,yemekte çorba,mercimek yemeği,salata,ve yoğurt yemiştim bikaç saat sonra dışarı çıktık çok acıktık eşim de ben de,ortak bi tane tavuklu salata yedik ama ara falan yapmamıştım zaten:44::44:

günaydın canolar, ben kilo bildirimimi bu sabah yapmak istiyorum. çünkü akşama yemeğim çok çok büyük ihtimalle baya kaçamaklı olacak. yarın sabah üzülerek tartılıcam. bigüncük öne alsak doğum günüm hatrına olur sanırım. veee bildirimimmmm

04.04.2014 cuma : 79.100
10.04.2014 perşembe : 78.300 :52::52::52::52::52::52:

günaydın canolar, ben kilo bildirimimi bu sabah yapmak istiyorum. çünkü akşama yemeğim çok çok büyük ihtimalle baya kaçamaklı olacak. yarın sabah üzülerek tartılıcam. bigüncük öne alsak doğum günüm hatrına olur sanırım. veee bildirimimmmm

ooo süpersin canım maşallah,doğum günün hatrına birazcık kaçamak yap bari ama fazla kaçırma güzel geçirirsin inşallah:)

Masallah canim giderek rakamlar guzellesiyor. Doğum günün kutlu olsun tadini cikar bir günden bir sey olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back