• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hu huuu :3:
öğlen yoğurt ve haşlanmış tavuk yedim
kendimi iyi hissediyorum bir daha abartılı kaçamak yapmam inşallah dersimi aldım :52:

bende ikinci bebişi istiyorum ama stajım bitmeden mümkün değil hem bu sefer zayıf bir hamiş olmak istiyorum kiloluyken hamile kaldım 8 kilo aldım 7 si doğumda gitti ikincide öyle olur inşallah bol yürüyüş ve yüzmeyle geçmişti o günlerim :49:

afiyet olsun, 8kilo çok iyi ya, çok dikkat etmiş miydin, yoksa sadece yürüyüş, yüzmenin etkisi mi?

hu huuu :3:
öğlen yoğurt ve haşlanmış tavuk yedim
kendimi iyi hissediyorum bir daha abartılı kaçamak yapmam inşallah dersimi aldım :52:

bende ikinci bebişi istiyorum ama stajım bitmeden mümkün değil hem bu sefer zayıf bir hamiş olmak istiyorum kiloluyken hamile kaldım 8 kilo aldım 7 si doğumda gitti ikincide öyle olur inşallah bol yürüyüş ve yüzmeyle geçmişti o günlerim :49:

ayy canım ne güzel yaaa, bende öyle hamile olmak istiyorumm
afiyet olsun canım.
haşlanmış tavuk çok iyi, severim bende :34:

canlaaarrrrr, napıosunuzz..
öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdi :34: yediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle :34: hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak :52::52: o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!

öğle yemeğim tavuklu salata. pınarcım hoş geldinnnn. koşuşturman hızlıdır şimdi :34: yediğin hiçbişi kilo yapmaz merak etme o stresle :34: hilalcim valla bende kendimi merak ediyorum üniversite öncesine dönmek müthiş olucak :52::52: o kiloya düşemesemde yaklaşırım herlade dimi aaa:44::44: 52 kiloydum şaka gibi!!!

afiyet olsun canım, inşallah olursun 52.

karamsar olma canım,ilk hedefe ulaşınca elime mi yapışacak vereyim şunları da dersin.:32:

sporu sürekli hale getirebilsem muhtemelen kilo vermemde hızlanacak ama malum havalr bi güneşli bi kapalı dışarıda yürüyemiyorum. evde sporda çok sıkıcı gelio. havalar bi güzelleşse atıcam kendimi bol bol dışarıya :34:

kızlar öğle yemeğim büyük bi kase domates çorbası içinde azıcık kaşar vardı,fasulye yemeği ve yoğurt,12.30 gibi yedim 45 dk sonra da elma yiycem:)

sporu sürekli hale getirebilsem muhtemelen kilo vermemde hızlanacak ama malum havalr bi güneşli bi kapalı dışarıda yürüyemiyorum. evde sporda çok sıkıcı gelio. havalar bi güzelleşse atıcam kendimi bol bol dışarıya :34:

neyse ki az kaldı havaların düzelmesine ama bu bize verilen sürenin azaldığının da habercisi :18:

afiyet olsun, 8kilo çok iyi ya, çok dikkat etmiş miydin, yoksa sadece yürüyüş, yüzmenin etkisi mi?
Sağol canım, son iki ay dikkat ettim canım şeker değerlerim yüksek çıkmıştı kızımda maşallah kiloluydu ondan 2 ay diyetle bitirdim doğumu kızım 4,20 doğmuştu maşallah:nazar: bana da maşallah tabi çatır çatır normal doğurdum :52:
ayy canım ne güzel yaaa, bende öyle hamile olmak istiyorumm
afiyet olsun canım.
haşlanmış tavuk çok iyi, severim bende :34:
inşallah canım darısı sizlere olsun, tatlı telaşında da kolaylıklar diliyorum az kaldı cumaya :16:
biz kadınların çok isteyip de başaramadığı şey yoktur :52: ben hep zayıftım evlenmeden önce lisede 45 liseden sonra 47-50 diye çıkmaya başladı 52 ile evlendim birden hoopp aldım şimdi ilk hedefim 55 kg olmak
:18::18::18: ayyy evet :18::18: birde biz deniz kenarındayız seninle bize herkesten önce gelio demek oluyo :18:
hafta sonu sahile gittik kızım denize taş atmaya bayılıyor vallahi burda millet denize girmeye başlamış benimde içim gitti :51:

Back