• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

perşembeden beri toparladım kendimi canım kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim ve nisan sonuna kadar da kaçamak yapmayı düşünmüyorum 4 kilocuk hedefim varda:34: sonraki hedefim de mayıs sonuna kadar en az 2.5 olmak üzere ne kadar verebilirsem:)hadi bakalım bırakmayalım birbirimizi

Benimde 7kilo kadar acele gitcek var gerisini dusuncez vakalim:)

Saat olmuş gecenin kaçı elimde kocaman sandviç ve 1 bardak kola diyete girmeye karar verdim. İnsanın karnı tok olunca diyet yapmak kolaymış gibi görünüyor ama malesef hiçte öyle değil :) Neyse kızlar size diyetlerle yaşadığım anılarımdan bahsedeyim :)

Üni öğrencisiyim boyum 1.60 geçen seneye üni ye ilk başladığım zaman 75 kiloydum. Hayal edin bu boya bu kilo tos toparlak bir şeydim :)
Lise yıllarımda falan hiç takmazdım kilomu. Çocukluğumdan beri hafif toparlağımdır zaten hiç öyle zayıf olduğumu hatırlamam ama orta okula geçip ergenliğe girmeye başladığımda çok fazla kilo aldım ve kafama hiç takmadığım için onları veremedimde. Lise son bitti yazın annemlerin zoruyla diyetisyene gittim ama uymadım çünkü takmıyordum ve yapamıyordum açıkçası çikolatalar, cipsler olmadan yaşanır mı hiç ? :)
Üni ye geçtim özel bir kız öğrenci yurdunda kalıyordum. Hava değişimi, yurt yemekleri, abur cubur eskisi kadar yiyememem ve hareketli yaşam derken 7 kg verdim(ne kadar zamanda verdim inanın bilmiyorum) bilerek yaptığım bir şey değildi. Ama sonra bünye alışmış olacak ki kilo vermem durdu. Oda arkadaşımda benim gibi kiloluydu biz bu arkadaşımla sürekli 'İsveç Diyeti' yapıyorduk. Yapıyorduk derken 2 gün yapıp 2 hafta tüm yemeklere saldırıyorduk sonra tekrar 2 gün yapıyorduk sonra yine aynı falan filan derken aylarımız böyle geçti ve sene sonu geldi. Sene sonu geldiğinde 75 ten 68'e düşmüştüm. Eh yine de hiç yoktan iyi tabi ama bütün 1 yılda sadece 7 kg vermiş olmak yetmez ve boyumda kısa olduğu için hala şişman görünüyordum. Sonra yaz geldi çattı ben ve arkadaşlarım şehir dışına yazlık bir yere çalışmaya gittik bölümümüz için iyi olacağını düşündük çalışmanın. Çalıştığımız iş çok tempoluydu. Açık havada ve çok fazla ayakta kalıyorduk. Şirket günde bazen 1 bazen 2 kere yemek çıkartıyordu.
İşe başladığım ilk ay da tamı tamına 12 kilo verdim !! Düşünebiliyor musunuz? 12 kilo ve benn.
68 kilodan hoop 56 kiloya kadar düştüm. Orada tanıştığım iş arkadaşlarım bile çok şaşırmıştı hele işten ayrılıp evime ailemin yanına döndüğüm zaman onların yüzünde ki şoku görmeliydiniz. Cidden insanların size ''çok zayıflamışsın'' demesi bile harika bir duygu. Kendime o kadar özgüvenim geldi ki anlatamam.Cidden insan zayıflayınca anlıyor her şeyi psikolojik durumuna kadar etkiliyor.
Ama en güzeli de alışveriş yapmaya başladımm :D daha önce asla beğendiğim bir şeyi almazdım ne oluyorsa üzerime onu alırdım ve muhtemelen koyu renk olurlardı. Ama işi bırakıp yaşadığım şehire döndüğümde öyle bir alışveriş yaptım ki hepside çok yakışıyormuş bunu gördüm :D ya o mutluluğu anlatamam ama tekrar yaşamak için neler vermezdim. Ve insan zayıflayınca sadece kıyafet yönünden değil her yönden kendine bakıyor. Saç, makyaj, cilt bakım vs..
İşin garip yanı çalışmak için birlikte gittiğimiz kız arkadaşlarım tam tersi kilo alıp döndüler hatta baya fazla aldılar bunun nedenini çözemiyorum oysa aynı şeyleri yiyip içtik, şirket o gün ne çıkardıysa hatta alkol de baya aldık.
Ama ne yazık ki verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım. Yani 8-9 kg almışımdır. Sebebi de aslında kilo verdim ve aylarca almadım geri başlarda(ki eski yeme düzenime dönmüştüm işten çıkınca) kullandığım bir ilaç iştahımı çok açtı ve doktoruma sordum kilo aldırıyormuş o yüzden diye düşünüyorum ama şimdi ilacı bıraktım ve diyete başlamaya kararlıyım ;)
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...

canım kolay gelsin ben de o boydayım ve 62.5 le başladım şubatta şimdi 56 civarıyım aslında 53te zayıf oluyorum ama 49-50de hiç bi çıkıntı kalmıyo senin de en az 10 kilo vermen şart bence azmedersen verirsin biz kaç aydır burda birbirimize destekle götürüyoruz bu işi,birimiz dağıttığımızda burda hep beraber toparlıyoruz,sen de önce kafada bitir ve başla gerisi gelicek:)

günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah:)
kahvaltım 42 gr lavaş arası 1kk peynir,yarım domates,yarım y.biber:)

günaydın canolar, kahvaltım 1 yumurta 2 ince dilim ekmek az peynir 1 salatalık :34: akşam yürüyüş yapamadım ama evde 45 dk leslie bacı hareketlerini yaptım.

günaydın minnoşlarım :16::16::16:
kurumlar beyannamesi dönemi nasıl yoğunum anlatamam çok sıkıldım artık şu staj da bitmiyor
sabah evde biraz peynir ve süt içtim şimdi kahve içiyorum aldığım kilonun biri gitti bile yapışmadan hoop attım üzerimden motivasyonum geri geldi
hazirana çıtır olacağız hep beraber :21:

günaydın minnoşlarım :16::16::16:
kurumlar beyannamesi dönemi nasıl yoğunum anlatamam çok sıkıldım artık şu staj da bitmiyor
sabah evde biraz peynir ve süt içtim şimdi kahve içiyorum aldığım kilonun biri gitti bile yapışmadan hoop attım üzerimden motivasyonum geri geldi
hazirana çıtır olacağız hep beraber :21:

günaydın canım Allah kolaylık versin inşallah:)
hep beraber adımımızı yeniden attık yaza da az kaldı bundan sonra fazla abartmalara son:34:

kızlar hoşgeldiniz benide kimse çıkartamaz bu topikten
zaten daha dedikodu topiğimiz var
selcanım en çokta seni o kadar merak ediyorum ki
fotoları merakla bekliyorum
kızlar bu arada benim herzamanki kahvaltım
sandwiç :34:
şu an sade şekersiz kahve içiyorum
ben bayaa alıştım buna ama
başıma bi iş açmaz inş..
he bi fincanda yoğurt yedim:54:

slm, 1 saat yürüdüm, kahvaltım da zeytin, peynir,domates, yeşillik, yumurta,2 dilim ekmek.

kızlar hoşgeldiniz benide kimse çıkartamaz bu topikten
zaten daha dedikodu topiğimiz var
selcanım en çokta seni o kadar merak ediyorum ki
fotoları merakla bekliyorum
kızlar bu arada benim herzamanki kahvaltım
sandwiç :34:
şu an sade şekersiz kahve içiyorum
ben bayaa alıştım buna ama
başıma bi iş açmaz inş..
he bi fincanda yoğurt yedim:54:

afiyet olsun canım:)

Back