ne güzel senin az kalmış, darısı bizlere
amin canım inşallah olur zaten çok azimlisiniz çok sürmez sizin de,benim de vermem gereken 7 kilo aslında ama hedefi bölüyorum gözüm korkmasın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel senin az kalmış, darısı bizlere
perşembeden beri toparladım kendimi canım kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim ve nisan sonuna kadar da kaçamak yapmayı düşünmüyorum 4 kilocuk hedefim varda sonraki hedefim de mayıs sonuna kadar en az 2.5 olmak üzere ne kadar verebilirsem:)hadi bakalım bırakmayalım birbirimizi
Benimde 7kilo kadar acele gitcek var gerisini dusuncez vakalim:)
Günaydın kizlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın minnoşlarım
kurumlar beyannamesi dönemi nasıl yoğunum anlatamam çok sıkıldım artık şu staj da bitmiyor
sabah evde biraz peynir ve süt içtim şimdi kahve içiyorum aldığım kilonun biri gitti bile yapışmadan hoop attım üzerimden motivasyonum geri geldi
hazirana çıtır olacağız hep beraber
günaydın canolar, kahvaltım 1 yumurta 2 ince dilim ekmek az peynir 1 salatalık akşam yürüyüş yapamadım ama evde 45 dk leslie bacı hareketlerini yaptım.
ben hamileykende diyetisyene gitmeyi planlıyorum yoksa verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alırız
kızlar hoşgeldiniz benide kimse çıkartamaz bu topikten
zaten daha dedikodu topiğimiz var
selcanım en çokta seni o kadar merak ediyorum ki
fotoları merakla bekliyorum
kızlar bu arada benim herzamanki kahvaltım
sandwiç
şu an sade şekersiz kahve içiyorum
ben bayaa alıştım buna ama
başıma bi iş açmaz inş..
he bi fincanda yoğurt yedim
slm, 1 saat yürüdüm, kahvaltım da zeytin, peynir,domates, yeşillik, yumurta,2 dilim ekmek.
oh oh ne güzel leslie bacısız kalalı yürüyüşe verdin kendini
leslie bacımı da özlemedim değil ama havalar güzel artık, deniz kenarında yürümek gibisi var mı?
canım senin telaşın yüzünden kilolar da hızla gider o kaçamak çok da önemli değil takma:)