• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

valla pınar gidince dağıldınız hepiniz, bi rehavet, bildirim yapmamalar, yediklerinizi yazmamalar, foruma uğramamalar, uğrayıp yazmadan kaçmalar :1: pınarcım o kadar işinin telaşının arasında bile sizden çok bildirim yapıyor.
forumun delisi gibi kendi kendime yazdım kendi kendime okudum :37: küscem artık hepinize, kendime başlık açıp orada takılcam :9:

valla haklısın tatlım ne diyim ama vakit buldukça girmeye çalışıyorum bazen de kimse olmayınca yazasım gelmiyo,sen de olmasan iyice sessiz kalırdı buralar iyiki varsın rukiyecim:34:

Ya ben 50 kg kilomda sorun yok taaaa ,göbek beni delirtiyor.😤😤😤

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar napiyonuz nasılsınız herkes buaraki sesizlikten şikayetçi ben tekte kalsam devam edicem 60a kadar burdan kazisalar sokemezler beni sizlerde kendinize gelin şöle bi baktimda herkesde bi bahar bosvermisligi bi kendini salmalarr kendinize gelin bende gelimm:) bu bi hafta herkese ödül olmus olsunn yaza az kaldi kizlar hatirlatirimmm

Aksam yemegim mercimek corbasi ve salata. Çorbayi azicik abarttim ama ondan bisey olmaz herhalde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar napiyonuz nasılsınız herkes buaraki sesizlikten şikayetçi ben tekte kalsam devam edicem 60a kadar burdan kazisalar sokemezler beni sizlerde kendinize gelin şöle bi baktimda herkesde bi bahar bosvermisligi bi kendini salmalarr kendinize gelin bende gelimm:) bu bi hafta herkese ödül olmus olsunn yaza az kaldi kizlar hatirlatirimmm[/QUOT

evet evet , devam edelim hep birlikte :37:

Kızlar napiyonuz nasılsınız herkes buaraki sesizlikten şikayetçi ben tekte kalsam devam edicem 60a kadar burdan kazisalar sokemezler beni sizlerde kendinize gelin şöle bi baktimda herkesde bi bahar bosvermisligi bi kendini salmalarr kendinize gelin bende gelimm:) bu bi hafta herkese ödül olmus olsunn yaza az kaldi kizlar hatirlatirimmm[/QUOT

evet evet , devam edelim hep birlikte :37:

Burdan uzak kalınca gercekten saliyoz kendimizi abartiyoruz

Kızlar napiyonuz nasılsınız herkes buaraki sesizlikten şikayetçi ben tekte kalsam devam edicem 60a kadar burdan kazisalar sokemezler beni sizlerde kendinize gelin şöle bi baktimda herkesde bi bahar bosvermisligi bi kendini salmalarr kendinize gelin bende gelimm:) bu bi hafta herkese ödül olmus olsunn yaza az kaldi kizlar hatirlatirimmm

perşembeden beri toparladım kendimi canım kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim ve nisan sonuna kadar da kaçamak yapmayı düşünmüyorum 4 kilocuk hedefim varda:34: sonraki hedefim de mayıs sonuna kadar en az 2.5 olmak üzere ne kadar verebilirsem:)hadi bakalım bırakmayalım birbirimizi

perşembeden beri toparladım kendimi canım kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim ve nisan sonuna kadar da kaçamak yapmayı düşünmüyorum 4 kilocuk hedefim varda:34: sonraki hedefim de mayıs sonuna kadar en az 2.5 olmak üzere ne kadar verebilirsem:)hadi bakalım bırakmayalım birbirimizi

ne güzel senin az kalmış, darısı bizlere

Back