• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Selam kızlar,
haftasonu kaçamaklar olmuş yine :1: benimde oldu valla :ssz:
cumaya kadar çooooook dikkat edicem, çookk az yicem gündüzleri, akşamları da yoğurt çorba fln geçiştircem.
kafam çok meşgul, bu yüzden hiç çalışasım yok
offff :1:

kolay gelsin canım, yoğunluktan gider kilolar nasılsa.

Slm kızlar bugun verdim bi haftalik molayi birakip kaldim yerden devam ediyorum sabah 66.500geldim bu cuma hedefim 65.500 kahvaltida bi domates kırmızı biber cay peynir azda kuymak yedim arada elma öğlen yoğurtlu semiz otu bi ek kahve iccem birazdan

Selam kızlar ben geldim evdeki nette sorun var giremedim hafta sonu bugünde pazartesi yoğunluğu bugünden itibaren tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum diyete topladım kendimi bu sabah ki kilomu görünce şok oldum çok üzüldüm ama toparlamama iyi dank etti inşallah iyisinizdir çok özledim sizi vaktim olursa gelirim öpüldünüz:16:

kızlar hepinizi yazarken görünce mutlu oldum
birden bıraktınız sanıyorum
ondan bende fazla girmek istemiyorum
ama mutlaka bakıyorum
bu hafta sonunuda fazla sorunsuz atlattık ya
şükür :32:
biz hepimiz hazirana kadar vercezz ya çok mutluyum:9::10::34::32::52::46::42::41::40::23::24:

ama mutlaka bakıyorum
biz hepimiz hazirana kadar vercezz ya çok mutluyum:9::10::34::32::52::46::42::41::40::23::24:

evet ya,kimse olmayınca yazmanın bir anlamı kalmıyor, tek başıma yazıp yazıp duruyorum :)

ama mutlaka bakıyorum

evet ya,kimse olmayınca yazmanın bir anlamı kalmıyor, tek başıma yazıp yazıp duruyorum :)

ben de geldim arada bakıyorum ama kimse olmayınca benim de yazasım gelmiyo bu aralar çok sessiziz:50:

Selam kızlar ben geldim evdeki nette sorun var giremedim hafta sonu bugünde pazartesi yoğunluğu bugünden itibaren tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum diyete topladım kendimi bu sabah ki kilomu görünce şok oldum çok üzüldüm ama toparlamama iyi dank etti inşallah iyisinizdir çok özledim sizi vaktim olursa gelirim öpüldünüz:16:

hoş geldin fazi, henüz istediğimiz kiloya gelmedik, o yüzden koyvermek yok :20: artı kilo görünce pes etmek bizim işimiz değil, onu da fazlasını da veririz.:42:

ben de geldim arada bakıyorum ama kimse olmayınca benim de yazasım gelmiyo bu aralar çok sessiziz:50:

valla pınar gidince dağıldınız hepiniz, bi rehavet, bildirim yapmamalar, yediklerinizi yazmamalar, foruma uğramamalar, uğrayıp yazmadan kaçmalar :1: pınarcım o kadar işinin telaşının arasında bile sizden çok bildirim yapıyor.
forumun delisi gibi kendi kendime yazdım kendi kendime okudum :37: küscem artık hepinize, kendime başlık açıp orada takılcam :9:

Son düzenleme:

hoş geldin fazi, henüz istediğimiz kiloya gelmedik, o yüzden koyvermek yok :20: Artı kilo görünce pes etmek bizim işimiz değil, onu da fazlasını da veririz.:42:

valla pınar gidince dağıldınız hepiniz, bi rehavet, bildirim yapmamalar, yediklerinizi yazmamalar, foruma uğramamalar, uğrayıp yazmadan kaçmalar :1:
Forumun delisi gibi kendi kendime yazdım kendi kendime okudum :37: Küscem artık hepinize, kendime başlık açıp orada takılcam :9:

ben burdayım hiç biyere gitmem
bak sizde yazın benim açık duruyor işim
olunca gidiyorum kapanıyor oda
ben yemek bildirimi yapmıyorum
çok kızarsınız yapsam
ama gitmeyin bi yere yazın hep
pınarımızda gelcek nişan telaşını atlatsında:34:

ben burdayım hiç biyere gitmem
bak sizde yazın benim açık duruyor işim
olunca gidiyorum kapanıyor oda
ben yemek bildirimi yapmıyorum
çok kızarsınız yapsam
ama gitmeyin bi yere yazın hep
pınarımızda gelcek nişan telaşını atlatsında:34:

:37: başladık, iyi de gidiyoruz, amaca ulaşmadan vazgeçersek olmaz. birbirimize destek olarak verdik onca kiloyu, devaaaammmm.:37:

valla pınar gidince dağıldınız hepiniz, bi rehavet, bildirim yapmamalar, yediklerinizi yazmamalar, foruma uğramamalar, uğrayıp yazmadan kaçmalar :1: pınarcım o kadar işinin telaşının arasında bile sizden çok bildirim yapıyor.
forumun delisi gibi kendi kendime yazdım kendi kendime okudum :37: küscem artık hepinize, kendime başlık açıp orada takılcam :9:

kuzummm bende hep burdayım. sakın gitme biyerlere. yaz başlıyor benim yoğunluk artarak devam ediyor. ama asla pes etmek yok. hemen öğle yemeğimi yaziiim 1 orta boy haşlanmış patates yağsız tuzsuz bol baharatlı. yanınada bir kase yoğurt :) ara öğünüm sade türk kahvesi :) akşam işten çıkışta bir yarım saat yürüyüş yaparak eve gitmeyi planlıyorum. akşamada yoğurtla geçiştircem :)

akşam yemeğim 1 kase yoğurt çorbası,küçük bi tabak ıspanak yemeği,1.5 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt:) yarım saat önce yedim 3.30 gibi de elmayla ara öğün yapmıştım:)

Back