• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ooo maşallah kuzum ahh ahh bende göreyimmm o kiloları :53:

inş.. bebeğim süper bi azmin var bende
o zaman 77 i görünce sen napıon dur artık dedim ve
başladım 65 e kadar düştüm
düğünden sonra tekrar 69 u görünce
yeniden başladım
ee napalım gelinlik giycez
bebeğimiz olsun istiyorum
ama 53 de falan anca yoksa b3en kiloların önüne geçemem:34:

günaydın arkadaşlar, 1 saat yürüdüm, öncesinde greyfurt yemiştim. birazdan da kahvaltımı yapıcam.

inş.. bebeğim süper bi azmin var bende
o zaman 77 i görünce sen napıon dur artık dedim ve
başladım 65 e kadar düştüm
düğünden sonra tekrar 69 u görünce
yeniden başladım
ee napalım gelinlik giycez
bebeğimiz olsun istiyorum
ama 53 de falan anca yoksa b3en kiloların önüne geçemem:34:

aynen kuzumm zayıfken hamile kalmak lazım en az 55 olmak lazım. yoksa 100 ü görürüz valla :53:

günaydın kızlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 kk peynir yarım domates yarım y.biber:)
hafta sonu hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum ama dün tartıldım 55.7 düm bugün sabah 56.0 çıktım,dün akşam da balık ızgara,az zeytinyağlı patlıcan salata,çok az ekmek ve 2 bardak şalgam içmiştim bunlardan şişkinlik yapcak bişey varmı niye bianda +300 çıktı anlamadım:44:

günaydın canım, gün boyu az su içtiysen şalgam da tuzlu olunca su tutmuştur vücudun.

günaydın canolarrr :33: iyi haftalar hepimize. benimde bu hafta çok az kaçamağım oldu ctesi öğleden sonra dondurma yedim :25: sabah kahvaltım 1,5 dilim ekmek tam tahıllı, 1 yumurta salatalık az peynir. yeşil çay içerim birazdan öğle yemeğimde hazır ama kararsızım 2 minik patates kaynattım yağsız tuzsuz yemek için ama nişasta ya kararsız kaldım yesemmi yemesemmi diye :44::44::44:

günaydın canım, dondurma kaçamaktan sayılmaz bile. patatesin yanında ekmek yemezsen sıkıntı olmaz canım, bir orta boy patates 1 dilim ekmeğe eşit çünkü.

aynen kuzumm zayıfken hamile kalmak lazım en az 55 olmak lazım. yoksa 100 ü görürüz valla :53:

millete bakıyorum 6 kilo alan da 3,5 kg bebek doğuruyor, 15 kg alan da. her daim dikkat etmek lazım, hele beniiiiimm içime canavar kaçıyor ama bi daha aynı hataları tekrarlamak yok.:20:

günaydın canım, dondurma kaçamaktan sayılmaz bile. patatesin yanında ekmek yemezsen sıkıntı olmaz canım, bir orta boy patates 1 dilim ekmeğe eşit çünkü.

ekmek konusunda çok rahatım sadece sabah kahvaltıda ekmek kullanıyorum sonraki öğünlerde hiç yemem :34::34: teşekkür ederim canımmm

teşekkürler canım, spor yapmadığım hafta az kilo veriyorum, o yüzden tam gaz devam.

bende dün akşam başladım yürüyüşe :34: bakalım bu hafta kilo kaybı nasıl olacak. ama cuma günkü kilom gerçek olmaz çünkü perşembe doğum günüm :52::52: kesin kaçamaklı olur. :26::26:

bende dün akşam başladım yürüyüşe :34: bakalım bu hafta kilo kaybı nasıl olacak. ama cuma günkü kilom gerçek olmaz çünkü perşembe doğum günüm :52::52: kesin kaçamaklı olur. :26::26:

eminim faydasını göreceksin, benim basenlerim toplandı, kalçam sıkılaştı. perşembe akşama kadar dikkat eder akşam da pastanın hepsini yemezsen bişeycik olmaz herhalde. şimdiden doğum günün kutlu :16:

Selam kızlar,
haftasonu kaçamaklar olmuş yine :1: benimde oldu valla :ssz:
cumaya kadar çooooook dikkat edicem, çookk az yicem gündüzleri, akşamları da yoğurt çorba fln geçiştircem.
kafam çok meşgul, bu yüzden hiç çalışasım yok
offff :1:

Selam kızlar,
haftasonu kaçamaklar olmuş yine :1: benimde oldu valla :ssz:
cumaya kadar çooooook dikkat edicem, çookk az yicem gündüzleri, akşamları da yoğurt çorba fln geçiştircem.
kafam çok meşgul, bu yüzden hiç çalışasım yok
offff :1:

canım senin telaşın yüzünden kilolar da hızla gider o kaçamak çok da önemli değil takma:)

günaydın canolarrr :33: iyi haftalar hepimize. benimde bu hafta çok az kaçamağım oldu ctesi öğleden sonra dondurma yedim :25: sabah kahvaltım 1,5 dilim ekmek tam tahıllı, 1 yumurta salatalık az peynir. yeşil çay içerim birazdan öğle yemeğimde hazır ama kararsızım 2 minik patates kaynattım yağsız tuzsuz yemek için ama nişasta ya kararsız kaldım yesemmi yemesemmi diye :44::44::44:

günaydın canım kaçamak günümüzde en hoş kaçamağı yapmışsın benim de canım çok çekiyoo:21:

Back