ozaman 2 minik patatesi yiyimm bakalım ben bugün. Ya aslında patates diyeti diyede bişi vardı yanlış hatırlamıosam bişi yapmaz herhal
yok canım bişey olmaz kasma kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozaman 2 minik patatesi yiyimm bakalım ben bugün. Ya aslında patates diyeti diyede bişi vardı yanlış hatırlamıosam bişi yapmaz herhal
ben 2 sene önce vermiştim 15 kilo 77 den başlamıştım
ooo maşallah kuzum ahh ahh bende göreyimmm o kiloları
inş.. bebeğim süper bi azmin var bende
o zaman 77 i görünce sen napıon dur artık dedim ve
başladım 65 e kadar düştüm
düğünden sonra tekrar 69 u görünce
yeniden başladım
ee napalım gelinlik giycez
bebeğimiz olsun istiyorum
ama 53 de falan anca yoksa b3en kiloların önüne geçemem
günaydın arkadaşlar, 1 saat yürüdüm, öncesinde greyfurt yemiştim. birazdan da kahvaltımı yapıcam.
günaydın kızlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 kk peynir yarım domates yarım y.biber:)
hafta sonu hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum ama dün tartıldım 55.7 düm bugün sabah 56.0 çıktım,dün akşam da balık ızgara,az zeytinyağlı patlıcan salata,çok az ekmek ve 2 bardak şalgam içmiştim bunlardan şişkinlik yapcak bişey varmı niye bianda +300 çıktı anlamadım:44:
canım şalgamdan kaynaklı
olan bişey olabilir
kasamaa
bende 62 i geliyorum
Bakalım bi günde iki kiloda alınmaz ki
günaydın canolarrr iyi haftalar hepimize. benimde bu hafta çok az kaçamağım oldu ctesi öğleden sonra dondurma yedim sabah kahvaltım 1,5 dilim ekmek tam tahıllı, 1 yumurta salatalık az peynir. yeşil çay içerim birazdan öğle yemeğimde hazır ama kararsızım 2 minik patates kaynattım yağsız tuzsuz yemek için ama nişasta ya kararsız kaldım yesemmi yemesemmi diye :44::44::44:
afiyet olsun canım. maşallaaahh aramızda en düzenli spor yapanlardansın
aynen kuzumm zayıfken hamile kalmak lazım en az 55 olmak lazım. yoksa 100 ü görürüz valla
günaydın canım, dondurma kaçamaktan sayılmaz bile. patatesin yanında ekmek yemezsen sıkıntı olmaz canım, bir orta boy patates 1 dilim ekmeğe eşit çünkü.
teşekkürler canım, spor yapmadığım hafta az kilo veriyorum, o yüzden tam gaz devam.
bende dün akşam başladım yürüyüşe bakalım bu hafta kilo kaybı nasıl olacak. ama cuma günkü kilom gerçek olmaz çünkü perşembe doğum günüm kesin kaçamaklı olur. :26::26:
eminim faydasını göreceksin, benim basenlerim toplandı, kalçam sıkılaştı. perşembe akşama kadar dikkat eder akşam da pastanın hepsini yemezsen bişeycik olmaz herhalde. şimdiden doğum günün kutlu
günaydın canım, gün boyu az su içtiysen şalgam da tuzlu olunca su tutmuştur vücudun.
Selam kızlar,
haftasonu kaçamaklar olmuş yine benimde oldu valla
cumaya kadar çooooook dikkat edicem, çookk az yicem gündüzleri, akşamları da yoğurt çorba fln geçiştircem.
kafam çok meşgul, bu yüzden hiç çalışasım yok
offff
günaydın canolarrr iyi haftalar hepimize. benimde bu hafta çok az kaçamağım oldu ctesi öğleden sonra dondurma yedim sabah kahvaltım 1,5 dilim ekmek tam tahıllı, 1 yumurta salatalık az peynir. yeşil çay içerim birazdan öğle yemeğimde hazır ama kararsızım 2 minik patates kaynattım yağsız tuzsuz yemek için ama nişasta ya kararsız kaldım yesemmi yemesemmi diye :44::44::44: