- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Selam kızlar,
haftasonu kaçamaklar olmuş yinebenimde oldu valla
cumaya kadar çooooook dikkat edicem, çookk az yicem gündüzleri, akşamları da yoğurt çorba fln geçiştircem.
kafam çok meşgul, bu yüzden hiç çalışasım yok
offff
aynen kuzumm zayıfken hamile kalmak lazım en az 55 olmak lazım. yoksa 100 ü görürüz valla
kızlar hepinizi yazarken görünce mutlu oldum
birden bıraktınız sanıyorum
ondan bende fazla girmek istemiyorum
ama mutlaka bakıyorum
bu hafta sonunuda fazla sorunsuz atlattık ya
şükür
biz hepimiz hazirana kadar vercezz ya çok mutluyum
kızlar hepinizi yazarken görünce mutlu oldum
birden bıraktınız sanıyorum
ondan bende fazla girmek istemiyorum
ama mutlaka bakıyorum
bu hafta sonunuda fazla sorunsuz atlattık ya
şükür
biz hepimiz hazirana kadar vercezz ya çok mutluyum
evet ya,kimse olmayınca yazmanın bir anlamı kalmıyor, tek başıma yazıp yazıp duruyorum :)
Selam kızlar ben geldim evdeki nette sorun var giremedim hafta sonu bugünde pazartesi yoğunluğu bugünden itibaren tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum diyete topladım kendimi bu sabah ki kilomu görünce şok oldum çok üzüldüm ama toparlamama iyi dank etti inşallah iyisinizdir çok özledim sizi vaktim olursa gelirim öpüldünüz
ben de geldim arada bakıyorum ama kimse olmayınca benim de yazasım gelmiyo bu aralar çok sessiziz
evet ya,kimse olmayınca yazmanın bir anlamı kalmıyor, tek başıma yazıp yazıp duruyorum :)
ben de geldim arada bakıyorum ama kimse olmayınca benim de yazasım gelmiyo bu aralar çok sessiziz
hoş geldin fazi, henüz istediğimiz kiloya gelmedik, o yüzden koyvermek yokArtı kilo görünce pes etmek bizim işimiz değil, onu da fazlasını da veririz.
valla pınar gidince dağıldınız hepiniz, bi rehavet, bildirim yapmamalar, yediklerinizi yazmamalar, foruma uğramamalar, uğrayıp yazmadan kaçmalar
Forumun delisi gibi kendi kendime yazdım kendi kendime okudumKüscem artık hepinize, kendime başlık açıp orada takılcam
ben burdayım hiç biyere gitmem
bak sizde yazın benim açık duruyor işim
olunca gidiyorum kapanıyor oda
ben yemek bildirimi yapmıyorum
çok kızarsınız yapsam
ama gitmeyin bi yere yazın hep
pınarımızda gelcek nişan telaşını atlatsında
Başladık, iyi de gidiyoruz, amaca ulaşmadan vazgeçersek olmaz. Birbirimize destek olarak verdik onca kiloyu, devaaaammmm.
aynen bebeğim bu kadar verdim asla durmam
sabah bi hevesle açıyorum
ben burdayımm işte olunca bazen yoğun oluyorum ama
mutlaka burdayım
biliyorum hilalcim, birkaç kişi kaldık zaten, onları da kaybetmeyelim diye yazıyorum
az ve öz bebeğim kaç sayfadır
sürekli yazanlar burda zaten iyi oldu
evet o açıdan iyi, ana kadroyu kaybetmezsek sıkıntı yok zaten, kim tutar bizi
valla pınar gidince dağıldınız hepiniz, bi rehavet, bildirim yapmamalar, yediklerinizi yazmamalar, foruma uğramamalar, uğrayıp yazmadan kaçmalarpınarcım o kadar işinin telaşının arasında bile sizden çok bildirim yapıyor.
forumun delisi gibi kendi kendime yazdım kendi kendime okudumküscem artık hepinize, kendime başlık açıp orada takılcam
ay bende düşündüm
ondan başladım birazda
65 olupta 30 kilo alanda var
akşam yemeğim 1 kase yoğurt çorbası,küçük bi tabak ıspanak yemeği,1.5 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt:) yarım saat önce yedim 3.30 gibi de elmayla ara öğün yapmıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?