• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Sebze yemegi yoğurt ve 1dilim ekmek yedim. Iyi aksamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarım geldim geldim de, önce yazdıklarınızı okudum :))))
Bu hafta hafi ben nişan telaşımdan yoktum da siz nerelerdeydiniz bakiiiimmm...
Kaçamaklarınız olmuşş, hilalin dediği gibi pazar günü kaçamak günü oşsun bence de, haftaiçi bozunca bi kere, toparlanamıyoruz galiba.
Mervecim ayın 14 ünden bu yana 5-6 kişo vermişsin helal sana, harikasın, hırsına hayranım ;)
Hilalcim canım benim 600 gr çok iyi, zaten az kaldın hedefine ;)
Aysocancım üzülme sende, olur bazı haftalar böle, o kadar hamurişi ve tatlıya rağmen kilo almamışsınya sevin bence.
Selcancım senin de harika, 900 gr, bu şeker ilaçları yaradımı sana ne ;))))
Rukişimm tekrar yürüyüşlere başlaman, hemde dışarda yapman harikaa, haftaya daha çok kilo gidecektir.
Hilalcim seninde kardeşinle yürüyüşlere başlaman gözümden kaçmadı bu arada, koştur koştur;))
Başka kim kaldı hatırlamadım, unuttuklarım üzülmesin ;(
Bende de bi telaş bi telaşş..
Pazartesi istemeye geldiler biliosunuz.
Salı düğün yerini hallettik, 19 eylül düğünüm ;))
Çarşamba nişan elbisem ve ayakkabımı hallettim, bi de 11 nisanda olacak nişan yerimle ve organizatör firmasıyla görüştüm.
Perşembe kayınvalidemle alışverişe çıktım, ayyyyy bi görsenizzz cici cici bi sürü kıyafet aldıkk, panolonlar 29 beden, üstler small beden, nişan elbisem de 38 :))) aslında gayet iyiyim de ben diyeyime devam edicem tabiii, önemli olan bikinili görümtümle memnun olmam lazımmm.
Nişan yüzüklerimizi de sipariş ettik.
Bugün de sabah diyetisyenime gittim, sonra solaryuma, şimdi de kuafördeyim, süsleniyorum haftasonu için ;)))))
Kilo bildirimimi de yapayım barii ;)

Başlangıç: 73 (8 ocak)
Geçen hafta: 65,8 (28 mart)
Bugün : 65,4 (4 nisan)
Hedef: 55 (30 haziran)

400 gr gitti yani.. Boyum 1,75 oldugundan vermem gerek kilo aslında giderek azaldığından, yavaş gider artık herhalde.. Ama haftaya cumaya kadar, nişan günüm, çooook dikkat edicem, nişan elbisem dar uzun mercan rengi, üst tarafı taşlı, sırtı açık :))))
Bu hafta benim diyette bozuk oldu, ara ve ana öğünler şaştı, hep dışarda olunca su içemedim, ara yapamadım fln. Ya çok aç kaldım ya gittim börek - dolma yedim :/ dolmayı sordum diyetisyenime, sorun yok dedi, yanında ekmek yeme sadece dedi.
Bi de isteme çikolatamdan yedim, onu hiç saymıyorum :)))))
Kaybolmayın çok ortalardan, kimse olmasa bile yazın ara ara, hepimiz bi şekilde okuruz yazılarımızı.

canımmmmm çok sevindim hadi hayırlısı olsun :34::34: maşallah kuzummm :nazar: o kuşuşturma içinde de 400 gr gidivermiş. ne güzel. umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur bebeimmm mutluluklarrrrr :7::7:

sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek, 4 zeytin, yumurta, 1 kk peynir, domates,salatalık yeşillik.
öğle yemeğim: çeyrek kokoreç ve ayran
akşam yemeğim: adana kebabı, salata, çok az lavaş ve ayran. arkadaşlarla dışarıda olunca tutamadım boğazımı. :39:

günaydın kızlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 kk peynir yarım domates yarım y.biber:)
hafta sonu hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum ama dün tartıldım 55.7 düm bugün sabah 56.0 çıktım,dün akşam da balık ızgara,az zeytinyağlı patlıcan salata,çok az ekmek ve 2 bardak şalgam içmiştim bunlardan şişkinlik yapcak bişey varmı niye bianda +300 çıktı anlamadım:44:

Slm kızlar ben geldimmm:) annemlerde nalumunuz dagittim bugün tartildim tam 67.200um halen regli olamadim ilk kizimda 9ay olmamistim bunda ilk gecen ay oldum cok az sanirim olmicam gene bi kac ay neyse bugün ve yarinda yicemi yicem pazartesi sizlerke aynen devam:)özlemişim valla :)))hadii kendinize iyi bakin güzel hafta sonlari

hoşgeldin canııım özlettin kendini,sen zorlanma diye fazla yazmadık bak kıymetimizi bil yani:34::34:
hadi hemen bugün toparlanıp devam ediyosun o zaman:)

sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek, 4 zeytin, yumurta, 1 kk peynir, domates,salatalık yeşillik.
öğle yemeğim: çeyrek kokoreç ve ayran
akşam yemeğim: adana kebabı, salata, çok az lavaş ve ayran. arkadaşlarla dışarıda olunca tutamadım boğazımı. :39:

o kadarcık kaçamak olur canım sorun değil hafta sonu bigün kaçamak günü zaten,o da bütün bi hafta bozmamanın ödülü olsun:34:

günaydın kızlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 kk peynir yarım domates yarım y.biber:)
hafta sonu hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum ama dün tartıldım 55.7 düm bugün sabah 56.0 çıktım,dün akşam da balık ızgara,az zeytinyağlı patlıcan salata,çok az ekmek ve 2 bardak şalgam içmiştim bunlardan şişkinlik yapcak bişey varmı niye bianda +300 çıktı anlamadım:44:

canım şalgamdan kaynaklı
olan bişey olabilir
kasamaa
bende 62 i geliyorum:52:
Bakalım bi günde iki kiloda alınmaz ki:25:

canım şalgamdan kaynaklı
olan bişey olabilir
kasamaa
bende 62 i geliyorum:52:
Bakalım bi günde iki kiloda alınmaz ki:25:

inşallah öyledir canım:)
sen almamışsındır ya o kadar alınırmı ben kaç gün pasta kurabiye yemiştim almadım,seninde yediğin bişeyden dolayı öyle çıkmıştır

günaydın canolarrr :33: iyi haftalar hepimize. benimde bu hafta çok az kaçamağım oldu ctesi öğleden sonra dondurma yedim :25: sabah kahvaltım 1,5 dilim ekmek tam tahıllı, 1 yumurta salatalık az peynir. yeşil çay içerim birazdan öğle yemeğimde hazır ama kararsızım 2 minik patates kaynattım yağsız tuzsuz yemek için ama nişasta ya kararsız kaldım yesemmi yemesemmi diye :44::44::44:

günaydın canolarrr :33: Iyi haftalar hepimize. Benimde bu hafta çok az kaçamağım oldu ctesi öğleden sonra dondurma yedim :25: Sabah kahvaltım 1,5 dilim ekmek tam tahıllı, 1 yumurta salatalık az peynir. Yeşil çay içerim birazdan öğle yemeğimde hazır ama kararsızım 2 minik patates kaynattım yağsız tuzsuz yemek için ama nişasta ya kararsız kaldım yesemmi yemesemmi diye :44::44::44:

ben ilk 15 kilom verdiğimde yedim patates karnıbahar falan bence
bi sorun olmaz:34:

Back